Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه کاظمی- همشهری آنلاین:

اجرای 32 طرح و پروژه در همدان

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در این آئین گفت: در سفر قبلی که شهریور سال گذشته به همدان داشتیم، در شورای برنامه‌ریزی استان توافق شد32 طرح و پروژه با ارزش 545 میلیارد تومان اجرایی شود. در سفر امروز یکی از پروژه‌هایی که به لحاظ علمی و فنی جایگاه ویژه‌ای داشت، افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدباقر نوبخت ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌هایی که در جلسه سال گذشته بر اجرای آن تأکید شد، احداث دو هزار واحد مسکونی برای افراد کم‌برخوردار در شهرستان بهار بود که بعدا هزار واحد دیگر به آن اضافه شد. خدا را شاکرم که امروز کلید 2 هزار و 600 واحد به مالکان این واحدها تحویل داده می‌شود.

وی افزود: از 545 میلیارد تومان توافق‌شده در جلسه سال گذشته، بالغ بر 800 میلیارد تومان به این پروژه‌ها تزریق شد و قبل از پایان دولت دوازدهم 80 میلیارد تومان نیز تزریق خواهد شد. امیدواریم باعث عمران این استان پرظرفیت شود.

اقدامات خوب در حوزه بهداشت و درمان

استاندار همدان نیز در این برنامه با بیان این‌که در کشور در حوزه بهداشت و درمان تحول عمیقی ایجاد شده، توضیح داد: در پروژه بیمارستان اکباتان بیش از 250 نفر مشغول کار هستند تا چند ماه آینده مورد بهره‌برداری قرار بگیرد. فاز جدید بیمارستان فاطمیه در مراحل پایانی ساخت است. در اغلب شهرستان‌های همدان مانند بهار، تویسرکان و نهاوند در طی 8 سال گذشته بیمارستان افتتاح شده است. بیمارستان رزن نیز در حال ساخت است.

سید سعید شاهرخی افزود: با وجود پزشکان حاذقی که همدان دارد، به عنوان قطب پزشکی غرب کشور به استان‌های اطراف خدمات ارائه می‌دهد.

وی درباره مرکز جامع سرطان بنیاد زنده‌یاد محمدعلی فرشچیان گفت: کمتر از یک سال بعد از افتتاح بیمارستان قلب و عروق فرشچیان که شاهد اثرات آن در استان هستیم، این مرکز به عنوان یکی از بهترین مراکز جامع سرطان در استان همدان افتتاح می‌شود. نام زنده‌یاد فرشچیان در همدان نیک و جاودانه است.

مگا پروژه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز در این برنامه با بیان این‌که در طول 8 سال گذشته اتفاقات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان استان همدان افتاده، توضیح داد: 400 پروژه در طی این مدت اجرا شده و اطمینان می‌دهم در طول سی سال آینده، استان همدان در حوزه زیرساخت‌های حوزه بهداشت نیاز به کار خاصی ندارد. در حوزه درمان هم اگر بیمارستان هزار تختخوابی اکباتان به بهره‌برداری برسد به جز تجهیزات آیتکت، نیاز به زیرساخت خاصی نداریم.

رشید حیدری مقدم تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تنها دانشگاه علوم پزشکی ایران است که 600 دانشجوی خارجی در آن تحصیل می‌کنند و سالانه یک و نیم تا دو میلیون دلار ارز وارد کشور می‌کنند.

وی درباره مرکز جامع سرطان نیز گفت: این پروژه 25 هزار و 800 مترمربع و در حوزه سلامت مگاپروژه  محسوب می‌شود که در فاز نخست هزار و 800 مترمربع آن افتتاح می‌شود و بخش‌های پرتودرمانی، شیمی‌درمانی و سرپایی را شامل می‌شود. برای این فاز نزدیک به 400 میلیارد تومان هزینه شده که 180 میلیارد تومان آن تجهیزات است. دو دستگاه از آخرین مدل دستگاه‌های پرتودرمانی در دنیا برای این مرکز خریداری شده است.

حیدری مقدم تأکید کرد: تمام مراحل عمرانی این پروژه به صورت 60 *40 با همکاری خانواده زنده‌یاد فرشچیان انجام شده و 60 درصد هزینه‌ها توسط دولت و 40 درصد آن توسط بنیاد زنده‌یاد فرشچیان تأمین شده است. امیدواریم فاز دوم هم که 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تا اسفند 1400 به بهره‌برداری برسد و شامل آزمایشگاه، مراکز تشخیصی، شیمی‌درمانی، بستری، جراحی و آی سی یو خواهد بود. فاز سوم این پروژه هم کار بسیار بزرگی و شامل مرکز پزشکی هسته‌ای، درمانی، پیوند مغز استخوان، سلول‌های بنیادی و پژوهشگاه سرطان خواهد بود و همدان را به عنوان یکی از قطب‌های مهم کشور در زمینه درمان بیماران مبتلا به سرطان معرفی خواهد کرد.

کد خبر 615441

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: میلیارد تومان حوزه بهداشت استان همدان جامع سرطان سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۹۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور

استاندار فارس گفت: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر دو میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدهادی ایمانیه، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با خبرنگاران در تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگری استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: طی نشست برگزار شده با ۱۸ نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی استان فارس با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان فارس مقرر شد تا ۶۴ پروژه کلان استان پیگیری و تا تحقق کامل آنها اجرایی شود.

وی افزود: در تدوین این ۶۴ پروژه کلان، نگاه به تمام پروژه های استانی معطوف و همه استان دیده شده است.

استاندار فارس همچنین با اشاره به برگزاری نشست خود با سرمایه‌گذاران استان فارسی مقیم تهران تصریح کرد: در این جلسه موضوع تامین منابع مالی برای پیشبرد پروژه‌های اجرایی استان بحث و گفت‌وگو شد.

ایمانیه همچنین در ادامه سخنان خود به حوزه گردشگری استان پرداخت و گفت: رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور به استان فارس تعلق گرفت.

وی با اشاره به رتبه های برتر کسب شده استان فارس در حوزه گردشگری ادامه داد: فارس در ایام نوروز ۱۴۰۳ رتبه نخست اسکان را کسب کرد، همچنین رتبه نخست ثبت آثار جهانی و تاریخی و ملی، رتبه نخست اربعین به فارس، رتبه نخست بهره‌گیری از فرصت‌های جام جهانی وزارت ورزش و جوانان به فارس، رتبه نخست شهرها و روستاهای جهانی ثبت شده در حوزه صنایع دستی، رتبه نخست پرداخت تسهیلات کم‌بهره به حوزه صنایع دستی، رتبه نخست برپایی چادرهای عشایری، رتبه سوم کشوری در تعداد مراکز درمانی و پذیرش بیماران بین‌المللی و رتبه دوم کشوری شیراز از نظر تعداد پذیرش بیماران بین المللی تعلق گرفت.

ایمانیه با بیان اینکه استان فارس ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری دارد، اظهار داشت: در استان فارس ۷۷ کارونسرا، ۱۴۶۵ اثر ثبت ملی ،۱۲ اثر جهانی ،۳۱۰۰ بنای گردشگری و ابنیه تاریخی اعم از ثبت ملی، جهانی و تاریخی دارد و ۶۹ هتل در سطح استان فعال است که ۲۰ هتل دیگر نیز در حال ساخت است،همچنین ۹۱ هتل آپارتمان فعال، ۱۸۵ بوم‌گردی دارای مجوز و ۱۳۴ مهمان‌پذیر آماده استقبال از گردشگران است.

استاندار فارس اضافه کرد: در سال گذشته ارائه ۷۰۰ کارت به راهنمایان صلاحیت‌دار و ۸۵ مجوز کار به آژانس‌های خدمات مسافرت هواپیمایی در عرصه ارائه خدمات سلامت به گردشگران صورت گرفت، همچنین ۲۸ واحد بیمارستانی فعال پذیرش بیماران بین‌الملل را بر عهده دارند که بیشترین مراجعه بیماران از کشورهای عمان، عراق و افغانستان بوده است.

وی همچنین به انعقاد شش تفاهم‌نامه با تمرکز بر کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، عراق و چین اشاره کرد.

استاندار فارس تاکید کرد: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع دستی به خارج از کشور صادر شده است اما معتقدیم افق صنایع دستی باید بالاتر از این میزان باشد.

ایمانیه همچنین از افتتاح دفتر حمایت از سرمایه‌گذاران در شهر شیراز خبر داد و تصریح کرد: سومین دفتر به صورت رسمی در کشور در شهر شیراز افتتاح می‌شود و دو دفتر دیگر در تهران و مشهد فعال هستند.

کد خبر 749305

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • پارکینگ طبقاتی توفیق زنجان افتتاح شد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید