Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دکترای شهرسازی گفت: نحوه، میزان، کمیت و کیفیت استفاده از فضاهای شهری توسط زنان به عنوان قشر مهمی از جامعه شهری، تعیین کننده کیفیت فضاهای شهری است.

به گزارش برنا؛ حامد اخگر، یک دکترای شهرسازی با بیان اینکه حضور زنان در شهرها و فضای شهری موجب تکوین و تعالی فضای شهری می‌شود، گفت: حضور زنان در فضاهای شهری نیازمند بسترسازی است و در این راستا استفاده از نظرات بانوان می‌تواند مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: البته این بدان معنا نیست که طراحی فضاهای شهری صرفاً برای حضور قشر خاصی از جامعه است زیرا در این صورت طراحی شهر، بخشی و تک بعدی می‌شود.

این دکترای شهرسازی تاکید کرد: توجه صرف به یک قشر خاص می‌تواند زمینه را برای آسیب پذیری جامعه فراهم کند و بدین منظور نیاز است در طراحی فضاهای شهری نیازها و خواسته‌های همه شهروندان در نظر گرفته شود.

او تصریح کرد: البته به غیر از استانداردهای کالبدی، ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است و نیاز است بدین منظور آموزش‌های شهروندی در سطوح مختلف جامعه و توسط مدیریت شهری انجام شود.

اخگر اضافه کرد: حضور زنان در فضاهای شهری می‌تواند به تکوین فضا و ارتقا کیفی حوزه عمومی بالاخص موضوع امنیت در دو بعد ذهنی و عینی کمک کند.

او ادامه داد: توجه به ایمنی و امنیت فضا از پارامترهای مؤثر بر ارتقا کیفی فضاهای شهری است و موجب سرزندگی و افزایش حضور پذیری شهروندان می‌شود لذا توجه به این دو شاخصه اهمیت زیادی دارد.

این دکترای شهرسازی گفت: یکی از پارامترهای سنجش امنیت محیط شهری، میزان حضور زنان و خانواده‌ها در آن محیط است؛ حضور زنان در فضاهای شهری نشاط و امنیت اجتماعی را افزایش می‌دهد و به ارتقا کیفیت زندگی در فضاهای شهری کمک می‌کند.

او خاطرنشان کرد: نیاز است مطالعات گسترده‌ای در حوزه برنامه ریزی و طراحی شهری انجام و نحوه دسترسی و راهکارها به منظور حضور بیشتر زنان در کنار سایر اقشار جامعه در فضاهای شهری مورد توجه و بررسی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان جامعه فرهنگی و اجتماعی طراحی شهری پارامترهای سنجش میزان حضور زنان دکترای شهرسازی فضاهای شهری حضور زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۹۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش های مجلس و گزارش های این مرکز با عصبانیت دولت رئیسی همراه شده است. علی ربیعی سخنگوی دولت سابق در یادداشتی در کانال تلگرامی اش نوشته است؛

آینه، چون نقش تو بنمود راست/ خود شکن، آیینه شکستن خطاست

رسانه دولت و تعدادی از نمایندگان، هجمه سنگینی به همراه موجی از اتهامات، به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند.

فارغ از نزاع‌های بر سر قدرت بین رؤسای دو قوه یک‌دست شده، یکی از مصایبی که نتایج آن، این‌روزها به طور ملموس در جامعه مشاهده می‌شود، از بحران آب و خاک تا تغییرات ارزشی، فضای مجازی و... بی‌اعتنایی به علوم اجتماعی خصوصا جامعه‌شناسی بوده است.



ستیز با اندیشمندان ساحت علوم انسانی، اخراج‌ اساتید و بورسیه سازی‌ها برای ندیدن و نشنیدن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی در پی خواهد داشت.

با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود.

نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901207

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • دستگیری ۲۵ داوطلب کنکور | تحویل متقلبان به پلیس امنیت
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • اعلام نتایج آزمون ورودی جامعه الزهرا (س)
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی