Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره خانه معدن گفت: تمامی تعداد محدوده‌های واگذاری معادنی که در حال حاضر وجود دارد، معادن ناب و بکری نیست بلکه بعضی از این معادن ۴ الی ۵ بار به مزایده رفته است. غلامرضا حمیدی انارکی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت معدن و واگذاری معادن گفت: تمامی تعداد محدوده‌های واگذاری معادنی که در حال حاضر وجود دارد شامل طلا، معادن ناب و بکری نیست بلکه بعضی از این معادن ۴ الی ۵ بار به مزایده رفته و قرار بر این بود که این معادن آزاد و برای آن‌ها پروانه اکتشاف گرفته شود، ولی دوباره این معدن‌ها در مزایده‌ها تکرار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خیلی از این معادن را می‌شناسم که ۳۰۰ الی ۴۰۰  معدن را طی ۴ الی ۵ سال پیش گرفتند و زمانی که این تعداد را بررسی کردند تعداد ۲۰۰ عدد از این معادن را کنار گذاشتند و از بین این مجموعه شاید ۴ الی ۵ عدد در آخر کار با کوشش زیاد به‌جایی برسد و این‌طور نیست که ما فکر کنیم ۶ هزار معدن واگذاری کردند خوردن، بردن و غارت کردن این قضیه نیست در خصوص اینکه تخلفی شده یا خیر اطلاعی ندارم.

عضو هیئت مدیره خانه معدن اظهار داشت: به‌عنوان‌مثال فکر کنید منطقه‌ای را به نام خود ثبت کرده و یا کارنکرده از شما سلب مسئولیت شده و هم‌اکنون می‌گویند بروید بر روی آن منطقه کارکنید که خیلی‌ها دریافت کردند و رفتند دو سال هم‌روی این معادن بر اساس اطلاعات و دانش خود کار کردند وقتی چیزی عایدشان نشد رها کردند و باطل شد. اینکه فکر کنیم همه این تعداد معادل حتماً چیزی برای کشف دارند این‌گونه نیست.   حمیدی انارکی بیان کرد: یکی از این زیرمجموعه‌هایی که زیر نظر ما قرار دارد ۵ سال پیش زمانی که سری اول گفتند محدوده‌ها را مزایده می‌گذارند شرکت اکتشافی ما ۲۰۰ الی ۳۰۰ عدد معدن را گرفته و از آن تعداد هم‌اکنون بعد از چند سال کار و تلاش ۸ معدن کار می‌کند که شاید در آخر کار ۲ یا ۳ تعداد از آن جواب بدهد و این منطقی نیست که معدنی بکری باشد و کسی روی آن کارنکرده و هم‌اکنون به فروش برسد.

عضو هیئت مدیره خانه معدن در خصوص اهمیت مهم معادن و ظرفیت جابجایی معدن با نفت گفت: اگر این سیاست کنونی باشد و معدن دار هم اطمینان از کار و امنیت کار خود را نداشته باشد هرگز به نتیجه نمی‌رسیم، ولی معدن استعداد خوبی را دارد به‌شرطی که ضوابط درست و قوانین ثابت باشد و از معدن کار واقعی هم حمایت شود وقتی معدن کار زحمت‌کشیده و نتیجه داده نگویند می‌دزد می‌برد.

حمیدی انارکی درباره شفافیت نداشتن درآمد حوزه معادن گفت: من به این مطلب اعتقادی ندارم اگر شفافیت نیست ممکن است در قسمت‌های دیگر هم نباشد اگر شفافیت وجود دارد پس در قسمت‌های دیگر هم موجود است و به‌صورت آن همچنین نسخه‌ای پیچیدن درست نیست.

 

بیشتر بخوانید: چکش‌کاری قوانین معادن در مجلس/ نمی‌گذاریم معادن به ثمن بخس واگذار شوند

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی معدن واگذاری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی معدن واگذاری عضو هیئت مدیره خانه معدن ۴ الی ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۹۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل پرسپولیس تا پایان فصل ماندنی شد

با اعلام مدیرعامل سهامدار اصلی باشگاه پرسپولیس، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره این باشگاه تا پایان لیگ بیست‌وسوم به فعالیت خود در جمع سرخپوشان ادامه می‌دهند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سید محمد مهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر پس از برگزاری مراسم واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: امیدواریم با توجه به بنیه مالی بانک‌های حاضر در کنسرسیوم مالکیت پرسپولیس، آنها پشتوانه پرسپولیس باشند و دغدغه هواداران برطرف شود. امیدواریم پرسپولیس دغدغه‌ای بابت پرداخت دستمزدها نداشته باشد.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

مدیرعامل بانک شهر که بانک زیرمجموعه او مالک 30 درصد سهام باشگاه پرسپولیس خواهد بود، در مورد سمت مدیرعاملی این باشگاه گفت: در پنج هفته منتج به پایان سال در خدمت رضا درویش (مدیرعامل پرسپولیس) و اعضای هیئت مدیره خواهیم بود. فقط هیئت مدیره متصدی ندارد و یک ناظر مالی کنار درویش می‌گذاریم تا نظام بودجه‌ریزی را جلو ببرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • لاپورتا: ژاوی ماند چون پروژه برنده‌ای داریم!
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم
  • اعلام رسمی حضور حمید مطهری در کادر فنی تراکتور
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • حدادی: بدهی پرسپولیس به بانک شهر را به صورت تهاتری می‌پردازیم
  • مدیرعامل پرسپولیس تا پایان فصل ماندنی شد