Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گزارش نشان می‎دهد که از ابتدای سال ۲۰۲۱ میلادی تاکنون بیش از هزار شهروند آمریکایی به دست افسران پلیس این کشور کشته شدند.

خبرگزاری میزان - یک گزارش می‎گوید در آمریکا افسران پلیس مرتبا علیه شهروندان این کشور خشونت مرتکب شده، اما مجازات نمی‌شوند.

به گزارش «ای یو ریپورتر»، بر اساس آمارها، از ابتدای سال ۲۰۲۱ میلادی تاکنون، هزار و ۶۸ نفر در آمریکا به دست افسران پلیس این کشور کشته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار سال گذشته نیز مانند آمار سال ۲۰۲۱ شوک آور بوده است؛ بر اساس گزارش‎ها، در سال ۲۰۲۰، ۹۹۹ نفر به دست افسران پلیس آمریکا کشته شدند.

یکی از معروف‌ترین موارد خشونت پلیس در آمریکا، قتل «جورج فلوید» در ما می ۲۰۲۰ بود.

در این حادثه «درک شووین»، افسر پلیس شهر مینیاپولیس، زانوی خود را به مدت ۷ دقیقه و ۴۶ ثانیه بر روی گردن فلوید، که بر روی زمین افتاده بود، فشار داد.

این اقدام افسر پلیس آمریکا در نهایت به مرگ «جورج فلوید» منجر شد.

این مورد واکنش‌های گسترده‌ای را به همراه داشت و اعتراضات زیادی را در سراسر آمریکا به راه انداخت.

با این حال، مردم آمریکا می‌دانند که یک روز پس از صدور رای محکومیت دادگاه در موضوع پرونده قتل فلوید، افسران پلیس در این کشور ۶ نفر دیگر را نیز به قتل رساندند.

افسران پلیس آمریکا همچنین بار‌ها در هنگام اقدامات اعتراضی توسط مردم این کشور خشونت خود را نشان دادند.

در بهار سال جاری، هنگام تظاهرات علیه خشونت پلیس در تگزاس، یک افسر پلیس، «ویتنی میچل» را که فردی معلول بود، از روی صندلی چرخدارش به زمین انداخت.

بیشتر بخوانید: مرگ زندانی سیاه پوست آمریکایی در پی ضرب و شتم از سوی پلیس تگزاس خشونت نظام‎مند پلیس آمریکا علیه سیاه پوستان

این دختر که نامزدش یک سال قبل توسط یک افسر پلیس کشته شده بود، در این رویداد اعتراضی شرکت کرده بود.

سالیانه هزاران نفر از مردم آمریکا تحت تاثیر خشونت افسران پلیس این کشور قرار می‌گیرند.

اخیرا گروه حقوق بشر سازمان ملل گزارشی را درباره حوادث ناشی از نژادپرستی افسران پلیس آمریکا منتشر کرد.

به گفته کارشناسان، در ۱۹۰ مورد از ۲۵۰ مورد مرگ افراد آفریقایی تبار، افسران پلیس، عامل مرگ این افراد بوده‎اند.

چنین حوادثی اغلب در اروپا، آمریکای لاتین و آمریکای شمالی رخ می‌دهد.

در همین حال، معمولا افسران پلیس با مجازات ناشی از اقدامات خود روبرو نمی‌شوند.

کارشناسان بر این باورند که وضعیت کنونی آمریکا در مورد حقوق بشر و آزادی‌ها شباهت‌های ترسناکی با آفریقای جنوبی در دوران آپارتاید دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جو بایدن حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا جو بایدن حقوق بشر افسران پلیس پلیس آمریکا افسر پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۰۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین واکنش دانشگاه کلمبیا به یورش پلیس آمریکا علیه دانشجویان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پس از یورش نیروهای امنیتی و نیروهای ویژه پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا، مدیریت این دانشگاه با انتشار بیانیه‌ای حملات پلیس را توجیه کرد.

در این ارتباط، مدیریت دانشگاه کلمبیا اعلام کرده است که ما متأسفیم که معترضان تصمیم گرفتند با اقدامات خود اوضاع را تشدید کنند.

دانشگاه کلمبیا در بیانیه خود مدعی شده است: «پس از اشغال و خرابکاری معترضان در سالن همیلتون، چاره ای جز اقدام علیه آنان نداشتیم، چون افراد غیر وابسته به دانشگاه ما؛ گروهی از معترضان را رهبری کردند که به تالار همیلتون حمله و آن را اشغال کنند.»

مسئولان دانشگاه کلمبیا همچنین اعتراف کرده‌اند که ما از پلیس نیویورک خواستیم که مداخله کند و چاره دیگری نداشتیم.

ساعاتی پیش، تدابیر امنیتی در اطراف دانشگاه کلمبیا واقع در ایالت نیویورک امریکا تشدید شد و منابع خبری حضور و استقرار گسترده و شدید پلیس در مجاورت دانشگاه کلمبیا را تائید کردند.

همچنین صدها نفر از اعضای گروه نظامی واکنش استراتژیک پلیس نیویورک خود را به مجاورت دانشگاه کلمبیا رساندند و مدیریت دانشگاه کلمبیا از دانشجویان خواست تا برای امنیت خود در اماکن امن پناه بگیرند.

همزمان نیویورک تایمز گزارش داد که تعداد معترضان در خارج از ورودی دانشگاه کلمبیا در یک ساعت گذشته به طور پیوسته افزایش یافت و پلیس ورودی‌های دانشگاه سیتی کالج را بست و به کسی اجازه ورود نداد.

انجمن آمریکایی اساتید دانشگاه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که مسئولان دانشگاه کلمبیا مسئولیت مداخله پلیس را برعهده دارند.

همزمان سی ان ان گزارش داده است که پلیس نیویورک یورش به محوطه دانشگاه کلمبیا را آغاز کرده است.

رویترز نیز گزارش داده است که پلیس نیویورک در میان تظاهرات طرفداران فلسطینی وارد محوطه دانشگاه کلمبیا شد.

نیویورک تایمز گزارش داد که دانشجویان معترض در محوطه دانشگاه کلمبیا در حالی که پلیس به آنها نزدیک می شود دستانشان را به نشانه مقاومت روی هم قرار داده اند.

گفته شده است که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان و خبرنگاران را از مجاورت سالن همیلتون که قبلا توسط معترضان اشغال شده بود، تخلیه کرد و وارد این سالن شده است.

همزمان سی ان ان گزارش داد که پلیس شهر نیویورک اوضاع را در دانشگاه کلمبیا در کنترل دارد و تعدادی از معترضان را دستگیر کرده است.

اوضاع دانشگاه کلمبیا همچنان با یورش پلیس پرتنش گزارش شده و هنوز آمار دقیقی از تعداد بازداشتی‌ها اعلام نشده است.

خیزش دانشگاه‌های سراسر آمریکا در حمایت از مقاومت فلسطین و مخالفت با لشکرکشی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح سبب شده است تا بار دیگر این سوال در محافل علمی و رسانه‌ها مطرح شود که چرا نسل جوان یا به عبارت دقیق‌تر «نسل z» برخلاف پدران خود حامی فلسطین بوده و هیچگونه همدلی با اشغالگران قدس ندارد؟ افراد یا نهادهای نزدیک به لابی‌های اسرائیل یا همسو با سیاست‌های کاخ سفید سعی دارند تا این تجمعات دانشجویی- خیابانی را ناشی از فریب و انحراف نسل جدید دانسته و خواهان برخورد نیروهای امنیتی با حامیان مقاومت شوند.

امروز یکی از مهم‌ترین جلوه‌های همبستگی نسل جدید آمریکایی‌ها با مردم فلسطین، سلسله تظاهرات و اعتصابات دانشجویی در قلب ایالات متحده است. دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، براون، امرسون، هاروارد، جرج واشنگتن، نیویورک، فلوریدا، اموری، اوهایو، رایس، ماساچوست، میشگیان، ییل، تگزاس و … همصدا با سایر جامعه آمریکا خواستار توقف نسل کشی در غزه و خودداری رژیم صهیونیستی از لشکرکشی به رفح هستند. در میان افراد شرکت کننده در این تجمعات علاوه بر مسلمانان، عرب- آمریکایی‌ها، سیاه پوستان؛ نسل جوان و سفیدپوست آمریکا نیز دیده می‌شود که بر خلاف پدران خود حقیقت را بدون واسطه دنبال کرده و مخالف آپارتاید حاکم در فلسطین اشغالی هستند.

کد خبر 6093686

دیگر خبرها

  • خشونت علیه دانشجویان و اساتید ذات واقعی آمریکا را نشان داد
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • پلیس آمریکا دانش‌آموز مسلح را در محوطه مدرسه کشت
  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • نخستین واکنش دانشگاه کلمبیا به یورش پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • کاریکاتور/ خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان معترض؛ وقتی آزادی بیان می‌میرد