Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، این موضوع در دستور کار جلسه رسمی علنی امروز شورای اسلامی شهر بود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر در این باره گفت: فعلا جانمایی ۵ مسجد در محدوده بلوار پیامبر اعظم (ص) انجام شده که امروز درباره نخستین مورد از این موارد مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

محسن محرری افزود: زمین های در نظر گرفته شده برای این مساجد، مشکل تملکی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم نیز در این باره بیان داشت: احداث برخی قرارگاه های فرهنگی در محدوده بلوار پیامبر اعظم (ص) یکی از اولویت های کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر بود که ان شاء الله تأیید احداث نخستین قرارگاه در آستانه عید ولایت از سوی اعضای شورای اسلامی شهر صادر می شود.

حسن مالکی نژاد با اشاره به خانه به دوشی ستاد اعتکاف هم اظهار کرد: در طراحی نخستین قرارگاه فرهنگی در این محدوده، علاوه بر احداث مسجد، دفتری نیز برای ستاد اعتکاف در نظر گرفته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد حداقل ۴ قرارگاه فرهنگی دیگر نیز در این محدوده و با عنایت اعضای شورای اسلامی شهر مقدس قم مورد تأیید و تصویب قرار گیرد.

همچنین در این باره رئیس شورای اسلامی شهر نیز در سخنانی خواستار تثبیت جایگاه ستاد اعتکاف شد و بیان داشت: سیاست های کلی طراحی و احداث مساجد باید در این محدوده نیز مورد توجه قرار گیرد.

عبدالله جلالی ادامه داد: لازم است تا طراحی مسجد و فضاهای جانبی آن در این محدوده به تأیید حوزه شهرسازی شهرداری برسد.

و اما در ادامه، لایحه اخذ مجوّز واگذاری بخشی از بلوک های بلوار پیامبر اعظم (ص) به متراژ ۷۰۰ مترمربع با حفظ مالکیت شهر قم برای ساخت مسجد به رأی گذاشته شد که به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر رسید.

انتهای پیام/78027

 

منبع: فارس

کلیدواژه: قم پیامبر اعظم مسجد فرهنگی بلوار پیامبر اعظم شورای اسلامی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۰۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • خبر خوش؛ طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • فیلم| طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها نخستین اقدام موثر هیئت امنای بازار اصفهان است
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»