Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس داده‌های گلوبال دیتا ظرفیت فراوری گاز در خاورمیانه بین سال های 2021 تا 2025 افزایش یافته و به 37 درصد کل رشد ظرفیت فراوری گاز دنیا می رسد.

به گزارش «انرژی امروز» از ورلد اویل، پروژه های برنامه ریزی شده و اعلام شده (ساخته نشده) فراوری گاز در خاورمیانه در حال توسعه هستند و پیش بینی می شود این پروژه های بین سال های 2021 و 2025 رشد یافته و حدود 37 درصد از رشد ظرفیت فراوری جهانی گاز را تا سال 2025 از آن خود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس داده های شرکت گلوبال دیتا (GlobalData)، که یک شرکت جهانی در ارائه داده است و اخیرا گزارش «چشم انداز سرمایه گذاری و ظرفیت جهانی برای واحدهای فراوری گاز» را منتشر کرده است، انتظار می رود در خاورمیانه 21 میلیارد فوت مکعب ظرفیت جدید فراوری گاز تا سال 2025 راه اندازی شود.

از این میزان 19.4 میلیارد فوت مکعب مربوط به پروژه های برنامه ریزی شده است و بقیه پروژه هایی هستند که ساخت آنها هنوز اغاز نشده است.

بر اساس این گزارش در خاورمینه 26 واحد برنامه ریزی شده ست و انتظار می رود تا سال 2025 به بهره برداری برسند.

از این تعداد پروژه های قطر با 4.6 میلیارد فوت مکعب در صدر قرار دارند. این پروژه تولید گاز از میدان گنبد شمالی قطر این کشور را به یکی از بزرگترین تولید کنندگان و صادر کنندگان ال ان جی دنیا تبدیل می کند.

در مقام دوم افزایش ظرفیت فراوری گاز کشورهای شوروی سابق قرار دارند و تا سال 2025 حدود 16 میلیارد فوت مکعب ظرفیت جدید خواهند داشت.

در این زمینه آمریکای شمالی با 4.6 میلیارد فوت مکعب در رده سوم قرار دارد.

 

برچسب هاال ان جی (LNG) انرژی امروز تولید گاز طبیعی گلوبال دیتا (GlobalData)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ال ان جی LNG انرژی امروز تولید گاز طبیعی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو میلیارد فوت مکعب ظرفیت فراوری گاز تا سال 2025

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمد میری در گفتگویی با بیان اینکه سطح زیر کشت گل محمدی این استان به دلیل خشکسالی و افت چاه‌های آبیاری حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است، اظهارکرد: سطح زیر کشت گل محمدی در استان خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

میری بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، اظهار کرد: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

وی گفت: حدود ۶۰ درصد گل محمدی تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب می‌رسد و خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم در میان سایر استانهای کشور را دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901375

دیگر خبرها

  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟