Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@22:00:27 GMT

نان در گیلان گران نشده است

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۲۱۲۲

نان در گیلان گران نشده است

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، نانوایی‌های گیلان از قیمت فعلی نان گلایه دارند که گرانی مواد اولیه، حمل و نقل و کارگر در مقابل ثابت ماندن قیمت نان علت این گلایه است. 

همزمان با افزایش قیمت مواد غذایی خصوصا برنج، میزان مراجعه به نانوایی‌ها و خرید نان بیشتر شده است، در گیلان سرانه مصرف هر نفر هفت کیلوگرم آرد در ماه است اما بازدیدهای میدانی نشان می‌دهد به طوری اکنون برخی سرانه مصرف هر فرد در ماه را بیش از این نیز تخمین می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

روز گذشته خبری در فضای مجازی و برخی رسانه‌های کشور در مورد افزایش قیمت نان منتشر شد که باعث سردرگمی برخی نانوایی‌ها و مردم در سطح کشور شد.

عادل محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با توجه به شایعات افزایش قیمت نان در گیلان اظهار کرد: قیمت نان در استان گیلان هیچ گونه افزایشی نداشته و قیمتی که در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شده مربوط به استان تهران است.

وی با اشاره به اینکه اتحادیه تصمیم گیرنده نهایی در افزایش قیمت نیست و ما صرفا نرخ پیشنهادی خود را اعلام می‌کنیم، گفت: در نهایت کارگروه مخصوص تعیین قیمت نان در این مورد تصمیم‌گیری خواهد کرد و با در نظر گرفتن شرایط مردم و نانوایان قیمت نهایی را مشخص و اعلام خواهد کرد. 

رئیس اتحادیه نانوایان گیلان با اشاره به اینکه نان در گیلان به وفور یافت می‌شود، افزود: اگر به نانوایی‌های سراسر استان سر بزنید مشاهده خواهید کرد که نان به وفور پیدا می‌شود، برخی از نانوایی نان را دپو کرده‌اند و علاوه بر مصرف انسانی استفاده‌های دیگر نیز از نان می‌شود و خداشکر از لحاظ نان امنیت داریم و از این لحاظ هیچ مشکلی در استان گیلان نداریم. 

هر گونه تخلف در اسرع وقت رسیدگی می‌شود
فرهاد دلق پوش رییس سازمان صمت گیلان توجه و نظارت مردم را در انجام مطلوب قوانین یک ضرورت انکار ناپذیر خواند و اظهار کرد: نظارت همگانی بسیار کمک کننده و تاثیرگذار است و مردم گیلان ضمن توجه به نرخ‌های مصوب، در صورت مشاهده وقوع هر گونه تخلف صنفی می‌توانند با سامانه ۱۲۴ این سازمان و یا ۱۳۵ تعزیرات تماس حاصل نموده و بازرسان این سازمان نیز در اسرع وقت موظفند به شکایات رسیدگی نمایند. 

پیش‌تر در اردیبهشت ماه معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته بود که اعلام قیمت نان منوط به هماهنگی استانداری با وزارت کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

به گزارش فارس، اکنون در بخش نانوایی‌های یارانه‌پز با آرد ۸۳۰ تومانی، بربری هزار تومان، سنگک ۱۲۰۰ تومان، تافتون ۵۵۰ تومان و لواش به نرخ ۳۰۰ تومان عرضه می‌شود.

وزن چانه در نانوایی‌های یارانه‌پز، برای بربری ۵۱۰ گرم، سنگک ۵۶۰ گرم، تافتون ۲۳۰ و لواش ۱۴۰ گرم است. 
برای نانوایی‌های آزادپز نیز با آرد ۱۲۰۰ تومانی، قیمت بربری در این نانوایی‌ها یک‌هزار و ۵۰۰ تومان، سنگک یک‌هزار و ۸۰۰ تومان، تافتون ۸۵۰ تومان و لواش به نرخ ۴۵۰ تومان عرضه می‌شود.

وزن چانه در نانوایی‌های آزادپز برای بربری باید ۵۸۰، سنگک ۶۵۰، تافتون ۲۸۰ و لواش ۱۷۰ گرم لحاظ شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان نان فضای مجازی افزایش قیمت افزایش قیمت نانوایی ها قیمت نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۲۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کابینه دولت رئیسی در شهریورماه ۱۴۰۰ از مجلس رای اعتماد گرفت و به نوعی می‌توان گفت برنامه‌های اقتصادی دولت از مهرماه به طور رسمی کلید خورد و اجرایی شد. یکی از مهم‌ترین اولویت‌های تیم اقتصادی دولت سیزدهم، رسیدگی به وضعیت افسارگسیخته قیمت‌ها در بازار مسکن بود. رویکردی که با شعار ساخت چهار میلیون مسکن در طول عمر دولت همراه شد تا بتواند کفه عرضه و تقاضای مسکن را تا حدودی متعادل کند؛ اما این روند در اجرا با مشکلات بسیاری همچون عدم همراهی شبکه بانکی برای تامین مالی نهضت ملی مسکن مواجه شد و عملا از هدف گذاری مورد نظر دور شد. در نتیجه به دنبال عدم عرضه مناسب و موثر خانه به بازار و همچنین نقش انتظارات تورمی از چشم انداز شاخص ارزی، منجر به رکوردشکنی قیمت‌ها در بازار مسکن تا به امروز شده است.  

بررسی جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی بانک مرکزی پیرامون تحولات بازار مسکن شهر تهران این وضعیت را تایید می‌کند. به گونه‌ای که میانگین قیمت یک متر خانه در پایتخت از رقم ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار تومانی در مهرماه ۱۴۰۰ به رقم ۸۱ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ رسیده است؛ به بیان دیگر شاهد جهش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران بوده ایم.

اما از سوی دیگر به رغم افزایش قیمت میانگین یک متر مسکن به بالای ۸۱ میلیون تومان، رکود در این بازار مشهود است. به گونه‌ای که در فروردین امسال تعداد معاملات مسکن تهران تنها ۱۵۰۸ مورد بوده است که نسبت به اسفند سال قبل ۷۵.۶ درصد کمتر بوده و نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز ۱۴.۲ درصد افت داشته است که نشان از فضای رکودی در دادوستد‌های مسکن پایتخت دارد.

بررسی آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی بیان گر رقبت خریداران به خانه‌های با عمر کمتر از پنج سال است؛ چراکه در فروردین امسال این نوع خانه با سهم ۳۰.۱ درصدی از تعداد کل معاملات و ثبت ۴۵۴ معامله، در صدر قرار داشته اند و در رتبه بعد نیز نقطه مقابل یعنی خانه‌های با بیشترین زمان ساخت یعنی بیش از ۲۰ سال قرار دارند که سهم معاملات این خانه‌های کلنگی با ۳۷۰ معامله، ۲۴.۵ درصد بوده است.  

در این میان، نگاهی به تعداد معاملات مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران نشان می‌دهد در شروع سال جاری، منطقه ۵ با سهم ۱۲.۵ درصدی از کل معاملات، بیشترین تعداد قرارداد‌های مبایعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنین مناطق ۱۰، ۴ و ۲ به ترتیب با سهم‌های ۱۰.۷، ۸.۶ و ۸.۲ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنر‌ای مسرکونی معامله شده معادل ۱۵۰ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به منطقه یک و کمترین آن با  ۴۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

  چند نکته مهم از تحولات مسکن در فروردین ۱۴۰۳


همان طور که اشاره شد میانگین قیمت یک متر خانه در تهران به حدود ۸۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است؛ این در حالی است که ۵۹ درصد از خانه‌های معامله شده در آغاز سال جدید، با قیمتی کمتر از این رقم معامله شده است و از سوی دیگر ۵۶.۳ درصد از معاملات نیز به واحد‌های مسکونی با ارزش کمتر از ۶ میلیارد تومان تعلق داشته است که در نوع خود قابل تامل است و در نهایت سهم واحد‌های مسکونی با مساحت کمتر از ۸۰ متر از کل معاملات فروردین ماه، ۵۷.۷ درصد بوده است.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران/مسکن چقدر گران شد؟
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید کیهان را شاکی کرد /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند