Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان "نظام درمان عمومی انگلیس" می‌گویند: به دنبال تکرار موارد قرنطینه و محدودیت‌های کرونایی در این کشور، کودکان حتی پنج ساله نیز از دیدار با دوستانشان وحشت دارند.

کارشناسان انگلیسی می‌گویند: کودکان کم سن و سال از سال گذشته میلادی (۲۰۲۰) و آغاز قرنطینه‌ها در این کشور، چنان دچار اضطراب و افسردگی شده‌اند که بسیاری از آن‌ها حتی از خروج از خانه وحشت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار منتشر شده در نشریه "تلگراف" حاکی از آن است که در مدت سه تا پنج سال آینده در نتیجه مستقیم همه‌گیری کرونا، یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بر تعداد کودکان و نوجوانانی که به درمان‌های روانی نیازمندند افزوده خواهد شد.

هم‌اکنون نیز از زمان اعمال نخستین قرنطینه در این کشور تعداد ۴۲۰ هزار و ۵۰۱ جوان در مراکز درمان عمومی انگلیس تحت درمان‌های روانی قرار گرفته‌اند اما این احتمالا نمونه کوچکی از واقعیت تعداد آن‌هاست.

در آغاز همه‌گیری کرونا، وقت ملاقات برای خدمات خصوصی روان‌درمانی کودکان دو هفته بود اما اکنون بسیاری از روانشناسان خصوصی هم با دو برابر شدن تقاضای درمان از طرف والدینِ نگران، سخت تحت فشار قرار گرفته و دیگر بیمار جدید نمی‌پذیرند.

مرکز بهداشت روان انگلیس برآورد می‌کند که احتمالا اکنون تقاضا برای خدمات روان‌درمانی سه برابر امکانات موجود است.

دِیم ریچل دوُ سوزا، کمیسر مسئول کودکان در انگلیس خطاب به اجلاس کنفدراسیون نظام درمان عمومی انگلیس گفت که مشکلات مرتبط با سلامت روان، بزرگ‌ترین نگرانی نسل کنونی کودکان است. وی افزود که کودکان در سراسر کشور از ضربه روانی ناشی از قرنطینه رنج می‌برند و سخت در تلاش هماهنگی با تغییرات پی‌درپی در زندگیشان هستند.

وی یادآور شد: من به گوشه و کنار کشور سفر کرده و آن چهره‌های کوچک و غمگین را دیده‌ام ... در حالی که دست‌هایشان را دور دوستانشان حلقه می‌کنند، به من از ضربه‌ای می‌گویند که از درگذشت مادربزرگ و پدربزرگشان خورده و حتی نتوانسته‌اند در مراسم ختمشان شرکت کنند. آن‌ها از این می‌گویند که از قرنطینه خارج می‌شوند و دیگر دوستانشان را نمی‌شناسند، دیگر نمی‌دانند با دیگران چطور حرف بزنند.

یک مقام ارشد نظام درمان عمومی در این باره گفت: کودک پنج ساله من خانه‌نشین شده است؛ چون از بیرون رفتن وحشت دارد – مدرسه که هیچ. حتی کسی نمی‌تواند مرا به یک روانشناس خصوصی معرفی کند چون روانپزشکی را در محله نمی‌شناسد که کودکی به این سن را بپذیرد.

متخصص دیگری نیز گفته است دخترش که تحت درمان است، از رفتن به "ساعت بازی با کودکان" وحشت دارد.

به گزارش ایندیپندنت، کلر مرداک، مدیر اداره بهداشت روان نظام درمان عمومی انگلستان، گفت: همه‌گیری، زندگی کودکان و جوانان را زیرورو کرده است و هرچند اکنون نسبت به گذشته در نقاطی از کشور تعداد بیشتری از جوانان تحت مداوا قرار دارند، نظام درمان عمومی با آموزشگاه‌ها و دیگر نهادهای دولتی از جمله ۱۸۳ تیم حمایت‌های روانی در سراسر کشور همکاری می‌کند تا به موقع وارد عمل شده و به کودکان و جوانان کمک کند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نظام درمان عمومی همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۲۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست