Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مجموعه تابع قوانین وزارت بهداشت است و برگزاری تورها فقط در صورت اعلام ستاد کرونا انجام می‌شود. رابطه‌ی شما با سفر رفتن چطور است؟ سفر جز سرگرمی‌های محبوب و همیشگی شما حساب می‌شود یا جز آن دسته از افرادید که به یکی دو بار سفر در طول سال راضی‌اند؟ آنقدر زیبایی جذابیت در ایران وجود دارد که اگر یک برنامه‌ی سفر طولانی هم بریزید، باز هم جاهای دیدنی بسیار زیادی هست که ندیده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا بنابر اعلام سفرزون ، برای دیدن جنوب و شهرهای مختلف آن،‌ اولین جایی که پیشنهاد می‌دهید کجاست؟ کیش؟ اهواز؟ هرمزگان؟ شروع خوبی است! کیش یکی از پرطرفدارترین و معروف‌ترین جزیره‌های ایران است که مسافران زیادی در آن اقامت می‌کنند. اگر دوست دارید با جاهای دیدنی کیش و چند شهر دیگر آشنا شوید تا یک برنامه‌ریزی خوب برای سفر آینده‎ی خود داشته باشید، ‌تا پایان همراه ما بمانید.

جاهای دیدنی کیش

در جزیره‎ی کوچک کیش حداقل یک سرگرمی برای هر سلیقه و علایقی پیدا می‌شود. مشتاق کشف و غرق شدن در دل تاریخ‌اید؟ ترجیح می‌دهید اوقات سفر خود را به تجربه‌های نو بگذرانید؟ کیش همان جایی است که باید بروید! از شهر باستانی حریره گرفته تا پارک ساحلی میرمهنا همگی در کیش منتظر شماست.

حریره نام شهری باستانی در شمال جزیره‎ی کیش است که سال‌های زیادی از کشف و حفاری آن نمی‌گذرد. یکی از جدیدترین مناطقی که به لیست میراث فرهنگی اضافه‌ شده است و تا دل‌تان بخواهد رمزوراز برملا نشده دارد. قدمت این شهر به ۸۰۰ سال پیش و وسعتش در حدود ۱۲۰ هکتار است.

کشتی یونانی هم دیگر مکانی است که خوراک عکاسی و ثبت قاب‌های زیبا در کیش است. کشتی یونانی بقایای یک کشتی به گل‌نشسته در ساحل غربی کیش است. دیدن غروب آفتاب در پهنه‌ی درخشان دریا روی این کشتی، لذتی غیرقابل وصف است که حتما باید تجربه‌اش کنید.

شاید اگر به چشم خریدار و مقایسه نگاه کنید، تفاوت چشم‌گیری بین دریای شمال و دریای جنوب خواهید دید. به خاطر محیط زیر دریا و دست‌نخوردگی دریای جنوب، رنگ آب دریا،‌ آبی‌تر است.

دوست دارید این آبی دریا را بهتر ببینید؟ بسیار خب،‌ پس مقصد بعدی ما در کیش پارک ساحلی میرمهنا است. وسعت زیاد این پارک ساحلی باعث شده تا تنوع امکانات تفریحی رفاهی آن بسیار زیاد باشد و آن را تبدیل به یکی از جاهای دیدنی کیش کند. از طریق اسکله میرمهنا می‌توان در عرض دریای جنوب قدم زد، بوی دریا را استشمام کرد و در صدای موج‌های خروشان دریا غرق در آرامش و افکار خود شد.

جاهای دیدنی چابهار

از کیش زیبا که بگذریم،‌ سفر به چابهار را نباید از قلم انداخت. شهری که هر چهارفصل‌اش بهار است و رنگ‎وبوی بهاری دارد.

برای ماجراجویی و دیدن چشمه‌ای از عظمت این جهان آماده‌اید؟ اولین مقصد ما کوه‌های مینیاتوری یا مریخی است. ناهمواری‌های خیره‌کننده و شیارهای و تراش‌های ظریف و خاص تکرارشونده در پیکره‌ی کوه‌ها ظاهری فرازمینی ساخته است. انگار که درست در وسط یک داستان ماورایی سیر می‌کنید. زیبایی این کوه‌ها آنقدر زیاد است که یادتان می‌رود روی زمین‌اید. بی دلیل نیست که به آن کوه‌های مریخی می‌گویند!

تا دل‌تان بخواهد چابهار شگفتی برای حیرت‌زده‌کردن و سر ذوق آوردن شما دارد. بندر گواتر درست نقطه‌ی سفر مرزی میان ایران و خاک پاکستان است. یک خط مرزی نامرئی ساحلی که خاک دو کشور را از هم جدا می‌کند. در این طرف ساحل بندر گواتر که بایستید؛ ایران و در چند قدم آن طرف‌تر، خاک پاکستان در دید شماست.

در نزدیکی چابهار و در باهوکلات، زیستگاه گاندوهاست. گاندوها تمساح‌های پوزه کوتاه هستند که در بازمانده‎ای از نسل دایناسورها به حساب می‌آیند. می‌بینید؟ چابهار آنقدر جذابیت در خود پنهان کرده که حتی از دایناسورها هم غافل نمانده است! گاندوهای تنها تمساح‌های بومی ایران هستند که در باهوکلات چابهار زندگی می‌کنند.

گفتنی از جاهای دیدنی چابهار و عجایب طبیعی‌اش به حدی زیاد است که به همین چند مورد خلاصه نمی‌شود. دل در گرو این شهر زیبا بگذاریم و چند قدم آن طرف‌تر، سراغی از اهواز بگیریم.

جاهای دیدنی اهواز

چه کسی است که آوازه‎ی جاهای دیدنی اهواز و زیبایی‌هایش را نشنیده باشد. اهواز با آن تاریخ پرغرور و به یادماندنی‌اش، تا همیشه ستاره‌ای درخشان در قلب و باور ایران است. تنوع فرهنگی،‌ مذهبی و قومیتی آن هم از دیگر دلایل اهمیت این شهر بزرگ است. وجود کارون باعث شد تا پل‌های متنوع و معروفی روی آن احداث شود. پل سفید،‌ پل سیاه، پل طبیعت کیانپارس از جمله‌ی این پل‌هاست. آرامگاه علی‌بن‌مهزیار اهوازی زیارتگاه محبوب و قابل احترام مردم اهواز است.

از تاریخ و آیین و مذهب حرف زدیم، وقت آن رسیده اهواز را به علم و دانش هم بشناسیم. دانشگاه سه گوش یا همان دانشگاه جندی‌شاپور یکی از معروف‌ترین مراکز علمی در شهر اهواز است که ۹۰ سال است در این شهر جا خوش کرده. معماری زیبا و خیره‌کننده این بنا را معمار فرانسوی، آندره گدار طراحی کرده است که مسئولیت طراحی چند بنای دیگر در ایران را هم به عهده داشته است.

جمع‌بندی

سفر به جنوب ایران می‌تواند دنیای دیگری باشد. هم دریا دارد، هم کوه دارد و هم نخل‌زارهای سربه‌فلک کشیده. در اولین فرصت و نزدیک‎ترین زمان خود سری به جنوب بزنید. دیدن این جاذبه‌های طبیعی را از دست ندهید. ببینید، تجربه کنید و زندگی را لمس کنید. سفرزون در تمام مراحل همراه شماست. از مقدمات اولیه‌ی سفر مثل خرید بلیط قطار، اتوبوس و هواپیماهای داخلی و خارجی گرفته تا رزرو هتل‌های مختلف، می‌توانید روی سفرزون حساب کنید.

سفرزون بهترین راهنمای شما برای داشتن یک برنامه‌ی خوب است. با سفرزون بگرد، بخند، زندگی کن.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كيش اهواز چابهار جاهای دیدنی کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار

وزیر ارتباطات گفت: پایگاه پرتاب فضایی چابهار، استراتژیک و راهبردی در صنعت فضایی کشور خواهد بود که ساخت آن در همین دولت کلید خورد و امیدواریم امسال فاز اولش را به اتمام برسانیم و نخستین پرتاب را تا پایان امسال انجام دهیم. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش گروه فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز (چهارشنبه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در مورد ساخت پایگاه فضایی در جنوب کشور تصریح کرد: پایگاه پرتاب فضایی چابهار، استراتژیک و راهبردی در صنعت فضایی کشور خواهد بود که ساخت آن در همین دولت کلید خورد و امیدواریم امسال فاز اولش را به اتمام برسانیم و نخستین پرتاب را تا پایان امسال انجام دهیم.

نخستین پرتاب خورشیدآهنگ سال آینده از پایگاه فضایی چابهار/ ماهواره‌های ظفر2 و ناهید2 سال آینده پرتاب می‌شود

به گزارش تسنیم، پایگاه فضایی امام خمینی(ره) نخستین پایگاه سکوی ثابت ایران شامل مجموعه عظیمی است که همه مراحل  آماده‌سازی، پرتاب، کنترل و هدایت ماهواره‌برها را به‌عهده دارد؛ این پایگاه در 80کیلومتری جنوب شرق استان سمنان نیازهای فضایی کشورمان در مدار لئو را پوشش می‌‌دهد.

در عین حال در سال 1389 اعلام شد بنابر محدودیت‌های جغرافیایی موجود، تحقیقات برای ساخت دومین مرکز فضایی ایران در شهر چابهار آغاز شد.

براساس مصوبات شورای‌عالی فضایی، مدیریت کلان پایگاه فضایی چابهار به‌عهده سازمان فضایی است و قرار است در زمینه پرتاب موجود زنده و پرتاب ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی در مدار زمین‌آهنگ فعالیت کند بنابراین این پرتاب‌ها به شرایط ویژه‌ای نیاز دارند و حتی‌الامکان باید در شرایط نزدیک به منطقه استوایی صورت گیرند تا هزینه‌های پرتاب و انجام مانورهای مداری آن به حداقل برسد که پایگاه فضایی چابهار این قابلیت را دارد.

پایگاه فضایی چابهار دارای پتانسیل مناسبی برای قراردادن ماهواره در هر دو مدار قطبی و استوایی است. سایت چابهار نزدیک به خط استوا (عرض جغرافیایی 25 درجه و 20 دقیقه شمالی و طول جغرافیایی 60 درجه و 27 دقیقه شرقی) است که با این شرایط می‌توان از اثرات انرژی حاصل از سرعت چرخش زمین در اطراف محور قطبی آن استفاده کرد، این اثر می‌تواند سرعت پرتابگرها را به‌مقداری قابل ملاحظه افزایش دهد. بندر چابهار هم‌عرض جغرافیایی بندر میامی در شبه‌جزیره فلوریدای آمریکاست و دارای شرایط آب‌وهوایی کاملاً مشابه این بندر.

سایت چابهار دارای سطح بالایی است که برای اطمینان کافی از ایمنی پرتاب‌ها فراهم شده است. این سایت شامل یک بندر آبی عمیق با امکانات بارگیری مناسب است و بندرگاه آن قابلیت پهلوگیری کشتی‌های اقیانوس‌پیما است.

این سایت دارای پهنای گسترده به‌سمت اقیانوس هند است که برای تمام مأموریت‌های فضایی مفید است و کمترین خطر را متوجه جمعیت و اموال اطراف آن منطقه می‌کند.

امکان نصب تجهیزات ردیابی در تپه‌های اطراف (رادارها و آنتن‌های تله‌متری) از جمله دیگر مزیت‌های خوب در پایگاه چابهار است.

این منطقه به‌دلیل موقعیت استوایی و ساحلی خود، یک سایت با تهویه مناسب و محیطی معتدل با رطوبت نسبی دارد و از تغییرات دمای اندکی در فصول مختلف سال برخوردار است همچنین به‌دلیل موقعیت جغرافیایی در مقابل زلزله آسیب‌پذیری کمتری دارد.

پایگاه پرتاب چابهار مجهز به زیرساخت‌هایی است که می‌توانند با توسعه مراکز فضایی در آینده سازگار باشند که این زیرساخت‌ها شامل جاده‌ها، فرودگاه‌ها، بنادر، مخابرات و... است.

بنابراین دو مزیت عمده برای پایگاه ملی فضایی چابهار وجود دارد که نخست نزدیکی به استواست به‌طوری که انرژی کمتری برای مانور یک فضاپیما به یک مدار استوا و ژئو نیاز دارد. از طرفی، دسترسی آزاد به دریای رو به جنوب دارد به‌طوری که برای موشک‌هایی که در سطوح پایین‌تر قرار می‌گیرند آثار مخروبه ناشی از خرابه موشک‌ها و بقایای فضاپیماها نمی‌توانند روی محل زندگی انسان‌ها تأثیر بگذارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران
  • صحنه دردناک برای یک عقاب / واکنش عقاب ماده را ببینید
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که ... | ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • حمل خطرناک کمد با موتورسیکلت (فیلم)
  • گل دیدنی و زیبای مهدی قائدی مقابل الوصل (فیلم)
  • دفاع دیدنی کارشناس مراکشی از حمله ایران به اسرائیل
  • آزادسازی یک عقاب در ارتفاعات کوهستانی شاهو (فیلم)
  • شکار موش کور توسط گرگ (فیلم)