Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر علیرضا ناجی با بیان این که اظهار نظرهایی مبنی بر این که تست های ملکولی پی سی آر سویه دلتای کووید ۱۹ را نمی تواند شناسایی کند، را بی پایه و اساس دانست و خاطرنشان کرد: این ادعا با مبنای تست های آزمایشگاهی مغایرت دارد.

وی از صحت و کارایی عملکرد تست‌ های تشخیصی پی سی آر خبر داد و افزود: تغییراتی که در سویه دلتا covid-۱۹ ایجاد شده به هیچ عنوان نتیجه تست های ملکولی را تحت تاثیر قرار نمی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد تمام ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تاکید کرد: تست های پی سی آر همچنان بهترین روش برای شناسایی ابتلا به کرونا هستند.

ناجی با بیان این که در ۱۶ ماهه گذشته و با شیوع کرونا در برخی موارد تست های منفی کاذب هم گزارش شده است، توضیح داد: این موضوع ارتباطی به ماهیت و عملکرد کیت های تشخیصی ندارد، بلکه دلایل عدیده دیگری در منفی شدن کاذب این تست ها دخیل هستند.

وی ادامه داد: اندازه نمونه برداشت شده، نحوه نمونه گیری، مهارت کافی و این موضوع که در چه دوره ای از بیماری تست کرونا گرفته شود از جمله فاکتورهایی است که در ابتلا و یا عدم ابتلای فرد به بیماری اثر گذار است.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی تاکید کرد: عوامل مختلفی می تواند سبب بروز خطا در نتیجه تست‌ها ‌شود و این موضوع ارتباطی به سویه دلتای کووید ۱۹ ندارد.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تاکید کرد: تست‌های منفی الزاما به‌معنی نداشتن بیماری نیست بنابراین اگر چنانچه علایم بیماری یا سرماخوردگی دارید، این علایم را جدی بگیرید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ۱۹ دلتا پی سی آر پی سی آر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شامگاه چهارشنبه با اتنتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: انتشار خبر فوت این پزشک در جاسک موجب ایجاد شایعه‌ها و نگرانی‌هایی بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این اطلاعیه ضمن تسلیت به خانواده این پزشک و جامعه پزشکی توضیح داد: مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت وی در بیمارستان پارسیان، ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کرده و فوت در تهران اتفاق افتاده است.

این اطلاعیه‌ی افزاید: هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچ یک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز بکار این پزشک در استان هیچ مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه منتقل نشده است و به همین دلیل فوت وی نمی‌تواند هیچ گونه ارتباطی با محل خدمت وی داشته باشد.

دانشگاه علوم پزشکی از رسانه‌ها و سایر افراد خواست اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری کنند.

طی روز‌های گذشته خبر فوت این پزشک طرحی جوان تحت عنوان مرگ خودخواسته در جاسک منتشر شده بود.

دیگر خبرها

  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا