Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، «لئونید فدون» معاون بخش توسعه راهبردی لوک اویل درمورد اعمال مالیات کربن در اتحادیه اروپا گفت که تولیدکنندگان نفت می توانند آرامش داشته باشند، زیرا مالیات جدید عمدتا بر تولیدکنندگان محصولات متالورژی و کودها تاثیر می گذارد.

وی افزود: اما خبر بد این است که ظرف ۱۰ سال آینده، بازار انرژی اروپایی به شکل کنونی اش شروع به از بین رفتن می کند و این بدان معناست که هدف دستیابی به انتشار صفر گازهای گلخانه ای از خودروها تا سال ۲۰۳۵میلادی و کاهش شدید آلاینده های هواپیماها و کشتی ها به وضعیتی منجر می شود که اروپا دیگر نمی تواند مقادیر کنونی وارداتی نفت، سوخت دیزل و بنزین را وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در واقع شرکت های روسی باید به بازارهای جدید فروش چشم داشته باشند، زیرا درمی یابند که بازار اروپا به تدریج رو به نقصان می گذارد.

براساس اعلام دفتر آمار اتحادیه اروپا «یوروستاد»، روسیه در سال ۲۰۱۹ تقریبا ۲۷ درصد از مجموع نفت مصرفی اروپا را تامین کرد. در سال ۲۰۱۱ این رقم ۳۵ درصد بود.

فدون گفت: از اینرو، روسیه حدود ۱۰ سال برای بازسازی جریان صادرات انرژِ اش زمان نیاز دارد.

وی افزود: در وهله اول، آسیا مطرح است. امروزه آسیا در مسیری متفاوت عمل می کند. در حالی که اروپا مصرف زغال سنگ را کاهش می دهد، در آسیا برعکس مصرف رو به افزایش است.

فدون اضافه کرد که این کشورها شامل اندونزی، پاکستان، هند، ویتنام و مالزی هستند هرچند که چین به عنوان دومین مصرف کننده بزرگ نفت جهان درصدد کاهش انتشار دی اکسید کربن است.

فدون یادآوری کرد که در اروپا در سال ۲۰۲۰، یک پنجم از خودروهای فروخته شده با موتور هیبریدی کار می کرد.

وی افزود: این روند ادامه خواهد یافت، زیرا استانداردهای بسیاری سختی در زمینه انتشار معرفی شده است.

براساس این گزارش، سیاست اروپا در جایگزین کردن سوخت های کربنی به افزایش مصرف معادل هیدروژن منتهی خواهد شد.

کمیسیون اروپا دسامبر ۲۰۱۹ از طرح «توافق سبز» رونمایی کرد تا گذاری به زندگی دوستدار محیط زیست در اتحادیه اروپا باشد.

دستیابی به اقتصاد با انتشار صفر کربن تا سال ۲۰۵۰ برنامه ریزی شده، اما هیچ محاسبات مشخصی درمورد نحوه عمل به آن صورت نگرفته است. یکی از تمهیدات در نظر گرفته شده در چارچوب طرح توافق سبز، وضع عوارض کربن بر واردات کالاهاست.

برچسب‌ها روسیه اتحادیه اروپا نفت كميسيون اروپا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه اتحادیه اروپا نفت روسیه اتحادیه اروپا نفت كميسيون اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۳۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست