Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای مصالحه ملی افغانستان گفت: آخرین فرصت‌ها برای رسیدن به یک توافق سیاسی و تأمین صلح عادلانه و پایدار باقی است.

به گزارش مشرق، «عبدالله عبدالله»، رییس شورای مصالحه ملی افغانستان با اشاره به اوضاع جاری در این کشور می‌گوید که آخرین فرصت‌ها برای رسیدن به یک توافق سیاسی و تأمین صلح عادلانه و پایدار باقی است و مردم افغانستان انتظار دارند، با تسریع مذاکرات از این فرصت استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالله، روز دوشنبه، بیست‌وهشتم تیرماه با انتشار پیام عید به‌مناسبت عید قربان، می‌گوید که با خروج نیروهای بین‌المللی از افغانستان، هیچ بهانه‌ای برای تداوم جنگ و خشونت وجود ندارد و ادامه کشتار، خون‌ریزی و نابودی زیرساخت‌ها و دارای‌های‌ عمومی، دستاوردهای مردم افغانستان، به‌معنای دشمنی آشکار با پیشرفت، آبادی و عزت افغانستان می‌باشد.

وی با اشاره به سفرش به دوحه گفت که در دیدار با طالبان دیدگاه‌های خود را در مذاکرات دوحه با این گروه به روشنی مطرح کرده و از آنان خواسته تا مشکلات را از طریق‌ گفت‌وگو و مذاکره حل و به جنگ و خون‌ریزی در افغانستان پایان دهند.

از سویی دیگر، او تأکید کرده که در حالی‌که برای رسیدن به صلح تلاش می‌کند اما دفاع از نظام و کشور را حق مشروع مردم افغانستان دانسته و در این مسیر در کنار نیروهای دفاعی و امنیتی و مردم می‌ایستد.

وی خاطرنشان کرده که جنگ و درگیری راه حل بحران افغانستان نیست و هیچ گروهی را به نتیجه‌ دلخواه نمی‌رساند.

به گفته عبدالله، راه حل بحران ۴۳ ساله افغانستان گفت‌وگوی سازنده و معنادار و دستیابی به یک تفاهم سیاسی می‌باشد.

وی گفت که تأکید بر گزینه نظامی و مسلحانه نشان دهنده این است که از منازعه بیش از چهار دهه درس لازم گرفته نشده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان عبدالله عبدالله افغانستان مذاکرات دوحه برای رسیدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت

هرچند این کشور در میانه عملیات اخبار منتشر شده را تکذیب کرد، اما ساعاتی پس از عملیات رسماً از نقش خود در دفاع از اسرائیل پرده برداشت. از طرفی این اقدام ملک عبدالله از دید دوستداران فلسطین هم دور نماند و امت‌های عربی و اسلامی توانستند ذات این شخصیت را بشناسند.

دولت اردن یک دولت مصنوعی است که انگلستان پس از جنگ جهانی اول و تقسیم سرزمین‌های امپراتوری عثمانی در پی معاهده سایکس پیکو ایجاد کرد.انگلستان در آن سال‌ها فرزندان شریف حسین-حاکم  مکه- را که در سرنگونی امپراتوری عثمانی کمک شایانی کرده بود، در عراق(فیصل) و اردن (عبدالله اول) روی کار آورد.

اردن از اساس یک کشور طبیعی و دارنده عناصر تشکیل دهنده یک ملت نیست و در یک قرن اخیر وظایف و مأموریت‌هایی را که غرب به پادشاهانش محول کرده انجام می‌دهد و در عوض از آن‌ها مساعدت مالی و تسلیحاتی می‌گیرد.در جریان عملیات وعده صادق نیز پادشاه اردن آسمان کشورش رادر اختیار کشورهای غربی و صهیونیستی قرار داد تا پهپادهای ایرانی را که عازم سرزمین‌های اشغالی بودند هدف قرار دهند.

البته این اقدام هزینه فراوان  و بی‌آبرویی روی دست این کشور جعلی گذاشت و در میان افکار عمومی دنیای عرب، ملک عبدالله دوم منفوریت بیشتری پیدا کرد و یک خائن و نوکر اسرائیل نامیده شد.

در خصوص نحوه واکنش ایران و کشورهای محور مقاومت به خیانت اردن این نکته را باید ذکر کرد که در حال حاضر این کشور در موضع انفعال قرار دارد و هرگونه اقدام تنش‌زای مستقیم به نفع این پادشاهی تمام خواهد شد.

در نتیجه باید با هوشمندی و تدبیر و دیپلماسی عمومی این وضعیت انفعالی اردن در داخل و خارج را تداوم بخشید.

نباید فراموش کرد ۶۰ درصد جمعیت اردن فلسطینی‌تبار هستند و از حمایت‌های این پادشاهی از اسرائیل منزجر شده‌اند و اگر یک جریان فرهنگی و رسانه‌ای روشنگرانه در خصوص خیانت‌های خاندان شریف هاشمی در یک قرن اخیر و حمایت آن‌ها از طرح های استعمار در منطقه ایجاد شود، بدون شک در سال‌های آینده تحولات اجتماعی و سیاسی در این کشور رنگ و بوی دیگری خواهد گرفت که تقویت جریان‌های مقاومت در آنجا را در پی خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ماجرای کسی که شهر بشاگرد را از گمنامی درآورد | تقدیر رهبر انقلاب از حاج عبدالله والی | تصاویر
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • رسانه عبری: نتانیاهو در محاصره ۳ میدان مین است
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • بستگان اسرای اسرائیلی:کابینه فرصت امضای توافق را از دست ندهد
  • مهلت ۱۰ روزه تل‌آویو به حماس برای پذیرش شروط خود
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • بشاگرد مدال افتخار ایران