Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@12:38:07 GMT

برگزاری حضوری کلاس‌های درس در مدارس ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۳۹۹۱

برگزاری حضوری کلاس‌های درس در مدارس ضروری است

"آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی" عصر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: آموزش حضوری در مدارس حتی به صورت شیفتی در نوبت صبح و عصر در بازه زمانی ۲ و سه ساعته ضروری است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه زمان ریشه کنی ویروس کرونا حتی با وجود تزریق واکسن مشخص نیست بنابراین با ارائه آموزش در فضای مجازی خانواده‌ها دچار آسیب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه اراک ضمن تاکید بر اینکه اجرای سیاست آموزش حضوری دانش آموزان در کل کشور باید تعمیم یابد گفت: بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی در امر آموزش لازم است اما کافی نیست و باید اذعان داشت که آموزش و پرورش حضوری قابل قیاس با فضای مجازی نیست.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: قابل اغماض نیست که دانش آموزان زیر ۱۰ سال، آموزش‌های لازم را فرا نگیرند.
آیت الله دری نجف آبادی با بیان اینکه اعتلای تعلیم و تربیت موجب اعتلای نظام اسلامی است، گفت: تعلیم و تزکیه توامان  از وظایف ذاتی معلمان است و با وجود تمام سختی‌ها نباید از آموزش، رشد علمی و استعدادیابی آینده سازان کشور غافل شویم.
وی خاطرنشان کرد: ضرورت ارائه آموزش حضوری در مهرماه سال جاری در شورای آموزش و پرورش استان مصوب و به مسئولان امر در وزارت متبوع و ستاد ملی کرونا، منتقل شود و این سیاست در سطح ملی باید اجرایی شود چرا که اگر تنها در استان عملی شود متحمل آسیب می شویم .
استاندار مرکزی نیز در این نشست اظهار داشت: بر اساس ارائه گزارش نگران کننده ای متاسفانه ۲۵ میلیون داشن آموز در سراسر جهان ترک تحصیل کرده که با این روند باید نسبت به بازگشایی مدارس در اسرع وقت، اقدامات لازم انجام شود چرا که با استمرار این وضعیت بازگشت این جامعه هدف در امر تحصیل به ویژه در کشورهای در حال توسعه، آسیبی جبران ناپذیر است.

" سید علی آقازاده " تاکید کرد: با شیوع ویروس کرونا در ایران نیز حدود سه تا ۵ درصد دانش آموزان ترک تحصیل کرده اند، و به طور قطع این آسیب‌ها، سرنوشت آینده سازان کشور را تحت تاثیر قرار می دهد که می طلبد در راستای رفع این مشکلات، زمینه برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری فراهم شود.

وی ادامه داد: اکنون پرسنل و کارکنان مجموعه آموزش و پرورش استان ۱۶ هزار نفر است که باید  ۱۵ تا ۳۰ هزر دوز  واکسن با اولویت معلمان در مردادماه تامین کرد تا نگرانی به لحاظ بازگشایی مدارس وجود نداشته باشد.
وی گفت: استان مرکزی جز نخستین استان‌هایی بود که سال گذشته توانست در مناطق بدون پوشش اینترنت کلاس ها را به صورت حضوری برگزار کند و برای سال تحصیل جدید هم می‌توان به عنوان طرح ابتکاری در برخی شهرستان‌ها این طرح را اجرایی کرد.
آقازاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پویش ملی حفظ جزء سی ام قرآن کریم نیز گفت: در این طرح حدود ۴۰ درصد جمعیت دانش آموزی استان شرکت کرده اند که با توجه به این استقبال نیاز است دستگاه های اجرایی ذیربط مبالغی را برای ترغیب و تشویق دانش آموزان در این طرح اختصاص دهند که در این راستا استانداری و نماینده ولی فقیه اعتباراتی را لحاظ می‌کنند.
استاندار مرکزی در خصوص پرداخت بهای انتخاب رشته تحصیلی دانش اموزان در مراکز مشاوره تحصیلی نیز بیان کرد: هزینه مشاوره تحصیلی در مناطق برخوردار بیشتر دریافت شود و در مناطق حاشیه نشین، مراکز مشاوره تحت پوشش آموزش و پرورش، تخفیف ویژه ای لحاظ کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی در این نشست گفت: ۳۵۰ نفر از فرهنگیان شهرستان اراک در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کردند که امادگی واریز وجه را دارند.
"بهرام حسین آبادی" افزود: در شهرستان‌ها به غیر از شهر اراک، نیز مشکلی به لحاظ تامین زمین وجود ندارد که انتظار می رود مساعدت لازم صورت گیرد تا این جامعه هدف بتوانند از ظرفیت طرح اقدام ملی مسکن در شهر خودشان بهره گیری کنند.
وی با اشاره به طرح سنجش دانش آموزان نیز گفت: ۳۰ هزار دانش آموز پیش دبستانی و کلاس اولی در سطح استان داریم که تاکنون یک سوم معادل ۱۰ هزار نفر با رعایت پروتکل های بهداشتی در این طرح سنجش ثبت نام کردند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: دهم مرداد ماه زمین چمن و خوابگاه پردیس فرهنگیان با تعامل و همکاری خیرین مدرسه ساز بهره برداری می‌شود.
حسین آبادی ادامه داد: با توجه به اینکه جمع آوری مدارس نمونه متوسط اول دو سالی است که در دستور کار وزارت متبوع قرار گرفته که انتظار می رود در شورای آموزش و پرورش استان مجوز استمرار این مدارس ارائه شود چرا که ۵۰درصد از دانش آموزان این پایه از مناطق محروم و کم برخودار پذیرش می‌شوند.
وی با اشاره به ضرورت آموزش‌های حضوری در مدارس نیز گفت: امید است با اجرای طرح واکسیناسیون فرهنگیان در مردادماه سال جاری، شاهد بازگشایی مدارس و ارائه می آموزش به صورت حضوری باشیم .
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تقریبا همه کشورهای دنیا به عنوان اقدام مهارکننده برای محدود کردن شیوع ویروس کرونا مداس را تعطیل کردند که این اقدام منجر به کاهش کیفیت آموزش و مشکلات مربوط به آموزش از راه دور شد.
"مهدی دمنه " افزود: پیش بینی می‌شود ۲۴ میلیون کودک با تعطیلی مدارس در سراسر دنیا تحصیلات را رها کنند و ۳۷۰ میلیون کودک دچار مشکلات تغذیه‌ای شوند.
وی تاکید کرد : با ادامه این روند ممکن است ۸۰ میلیون کودک در زمینه ایمن سازی و مقابله و پیشگیری از بیماری ها دچار مشکل شده و ۱۰ میلیون کودک با سوتغذیه روبرو شوند، و بنابر گزارشات واصله در این بازه زمانی ۹۶ درصد کودکان دچار احساسات منفی ناشی از تعطیلی شده اند.
وی اضافه کرد: تعطیلی مدارس می‌تواند به کاهش خطر انتشار کرونا کمک کند اما آموزش و اشتغال را تحت تاثیر قرار می دهد و سبب افزایش خشونت های خانگی و در نهایت کمرنگ شدن آموزش در سبد خانوار می شود و باید اذعان داشت که اکنون همگان نگران دوران پسا کرونا و جبران کاستی ها روزهای کرونایی هستند.

استان مرکزی ۲۰۸ هزار دانش آموز و هشت هزار و ۲۷۸ کلاس درس دارد.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا اراک استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا اراک مدارس ویروس کرونا اراک استان مرکزی آموزش و پرورش استان مرکزی ویروس کرونا دانش آموزان میلیون کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیاد‌های جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند، چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشور‌ها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشور‌ها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشور‌های مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است، اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزء کشور‌های پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد، چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استاندارد‌های آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشور‌ها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشور‌های اسکاندیناوی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف