Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون تربیت اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: شنیده می‌شود جریان غرب‌گرا در آموزش و پرورش که سال‌ها با اقتدار حکمرانی کرده است، تحرکاتی را آغاز کرده تا موقعیت خویش را تثبیت و برنامه‌های خود را در دولت آینده نیز پیگیری نماید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کانون تربیت اسلامی در بیانیه‌ای نوشت: رویکرد تحول‌خواهانه رئیس‌جمهور منتخب، عده‌ای را به این توهم واداشته است که تحول را نه با هدف بازگشت به ارزش‌های انقلاب اسلامی بلکه با نگاه غیرانقلابی خود تفسیر نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان شنیده می‌شود جریان غرب‌گرا در آموزش و پرورش که سال‌ها با اقتدار حکمرانی کرده است، تحرکاتی را آغاز کرده تا موقعیت خویش را تثبیت و برنامه‌های خود را در دولت آینده نیز پیگیری نماید.

کارگزاران تفکر غرب‌گرا سال‌هاست که زمام امور آموزش و پرورش را در دست دارند و از جمله ویژگی‌های شخصی‌شان آن است که چهره‌هایی متدین و غالبا دانش‌آموخته مدارس مذهبی غیرانقلابی می‌باشند، اما به دلیل نگاه متحجرانه به دین و نیز به دلیل آن که اکثراً تحصیلات عالیه خود را در غرب آموخته‌اند، سیاستشان از دیانت‌شان جداست و با پیچیدگی فراوان تلاش می‌کنند آموخته‌های سکولار خود را در قالب برنامه، حتی سند تحول، در عرصه تعلیم و تربیت به اجرا در آورند.

عمق اندیشه اصحاب این جریان، ایدئولوژی‌زدایی از نظام تعلیم و تربیت کشور است و به‌همین دلیل در مسند دانشگاه فرهنگیان برای تضعیف برنامه تربیت معلم طراز نظام اسلامی و کاهش دانشجو معلم تلاش کردند. از بیم آنکه مبادا جایگاه دیگر دانشکده‌های تربیتی تضعیف شود. درعین‌حال به موازات آن جای پایی هم برای ترویج اندیشه غربی در دانشگاه فرهنگیان باقی گذاشتند و کرسی یونسکو را ایجاد کردند.

در شورای عالی آموزش و پرورش نیز تا توانستند زیرنظام‌های سند تحول را بر خلاف اهداف سند تحول تنظیم و تصویب کردند تا آنجاکه در اهداف دوره‌های تحصیلی مصوب سال هزار و سیصد و نود و هفت، واژه‌های ذیل را که در سال هزار و سیصد و هفتاد و نه تصویب شده بود حذف کردند: ولایت‌فقیه، تولی و تبری، معنای جهاد و شهادت امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، حکومت دینی، روحیه سلحشوری و دفاع از کیان کشور اسلامی، انس با زبان فارسی، آشنایی با زبان عربی، احکام اقتصادی اسلام، حمایت از تولید داخلی، واژه دین به‌جای اسلام، حذف سیره امام‌خمینی (ره)، رساله عملیه و تقلید و جایگزینی واژه پیشوایان دینی به‌جای ائمه معصومین علیهم‌السلام.

در موقعیت حساس فعلی با توجه به‌شدت مشکلات معیشتی و اقتصادی که دولت کنونی برای مردم پیش آورده‌است بیم آن می‌رود که خطر مشکلات انحراف از آرمان‌های انقلاب اسلامی در آموزش و پرورش مورد غفلت قرار گیرد، اما از آنجا که رئیس‌جمهور منتخب به‌درستی بیان کرده‌اند کسانی که عامل پیدایش وضعیت موجود هستند نمی‌توانند منشأ تغییر شرایط و مشکلات باشند، در آموزش و پرورش نیز این حقیقت مصداق دارد و امیدواریم انتظاری که در جامعه فرهنگیان، خانواده‌ها و حتی دانش‌آموزان پدید آمده و نوید تحولی نشاط‌آفرین در مدارس کشور را می‌دهد، تحقق یابد و زمام امور به وزیری انقلابی، تحول‌خواه و جوان‌گرا و از جامعه معلمان سپرده شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش کانون تربیت اسلامی کابینه سیزدهم دولت سیزدهم آموزش و پرورش غرب گرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۴۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین روح الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: شعاری که سال‌ها تکرار شد به عنوان میراث ماندگار در حوزه وقف به جهت تمرکز اولویت در حوزه دانش و توسعه دانش و رسیدن به مرز فناوری در این نمایشگاه قابل مشاهده است. در حوزه‌های علوم زیستی، دفاعی، هوش مصنوعی و علوم پزشکی در کنار مباحثی مانند فقه که مورد توجه بوده شاهد رشد و پیشرفت خوبی هستیم.

وی اظهار کرد: لازم است از تلاش‌های ریاست محترم سازمان اوقاف و امور خیریه تقدیر و تشکر کنیم که نظارت به فردا و حوزه‌هایی که زندگی آینده بشر را دستخوش تحول قرار می‌دهد دارند و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در این زمینه دنبال می‌کنند. طبیعتاً همه مجموعه‌های کشور باید مطابق سندهای توسعه پنج ساله به دانش بنیان شدن محصولات و سرمایه گذاری ها فکر کنند و طبیعتاً این الگو را می‌توانند مورد توجه قرار دهند.

حجت الاسلام حریزاوی بیان کرد: همه مؤمنان که می‌خواهند بعد از این دنیای فانی سرمایه‌هایشان به رشد و نمو برسد و ماندگار شود اگر بتوانند حوزه نگرشی خود را از وقف زمین و ملک و اموالی که برای امور دینی در نظر گرفته شده توسعه دهند و برای تولید قدرت امت اسلام و حکومت اسلامی برنامه ریزی کنند حتماً می‌تواند به ماندگارتر شدن موقوفات کمک کند. ما نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم و وقف در حوزه دانش بنیان می‌تواند نوید بخش باشد.

وی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به جهت ارتباط تنگاتنگی که با سازمان اوقاف دارد یک ظرفیت خوبی برای معرفی این حوزه‌های جدید توسعه وقف دارد و ما اینجا حضور پیدا کردیم که با این دستاوردها آشنا شویم که بتوانیم از طریق شبکه تبلیغی که در سراسر کشور گسترش پیدا کرده در سطح خوبی معرفی کنیم.

کد خبر 6090636 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • خودروی یک وزیر اسرائیلی دیگر واژگون شد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳