Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، «کوین هارود»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آلاباما، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم که این ترکیبات همراه با داروی ضدویروس رمدیسیویر برای مهار پلیمراز RNA وابسته به کروناویروس (RdRp)، آنزیمی که برای رونویسی و تکثیر ژنوم ویروسی بسیار مهم است، تأثیر مضاعفی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

اگرچه تحقیقات زیادی برای شناسایی سریع درمان‌های ضدویروسی مؤثر تا حد زیادی بر روی استفاده مجدد از داروهای موجود متمرکز بوده است، اما تاکنون فقط رمدیسیویر به عنوان درمان کووید ۱۹ مجاز بوده و مزایای بالینی آن بسیار ناچیز است.

در حال حاضر، داروی مورد تأیید سازمان غذا و دارو آمریکا، داروی ضدویروسی رمدیسیویر است که تاکنون بهبود نتایج بالینی را نشان داده است، البته اثربخشی محدود و محدودیت تجویز وریدی دارد.

هنگامی که هارود و همکارانش ترکیبات برتر را برای ترکیبات هم افزایی غربال کردند، متوجه شدند که ترکیب رمدیسیویر و TPGS منجر به افزایش ۸ برابری قدرت ضدویروسی می‌شود.

محققان برای درک سازوکار اساسی فعالیت ضدویروسی TPGS، اجزای تشکیل دهنده آن را آزمایش کردند: D-α-توکوفرول، سوکسینات و پلی اتیلن گلیکول.

از آنجا که α- توکوفرول به تنهایی در یک محیط آبی نامحلول است، محققان در عوض α سوکوسیات α-توکوفرول (αTOS) و فسفات α-توکوفرول (αTOP) را آزمایش کردند.

نتایج نشان داد که αTOS قادر به جلوگیری از تکثیر کروناویروس در سلول‌های VeroE6 است که نشان می‌دهد α-توکوفرول جز فعال ضد ویروسی در TPGS است.

کد خبر 5261959

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 رمدیسیویر واکسن کرونا ویروس کرونا آمار کرونا سازمان نظام پزشکی انتخابات نظام پزشکی واکسیناسیون ستاد ملی مقابله با کرونا شیوع کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان بیمه سلامت سعید نمکی علیرضا زالی سازمان غذا و دارو α توکوفرول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۶۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

کد خبر 6093451

دیگر خبرها

  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • روسیه: شورای امنیت باید از درگیری در بوسنی جلوگیری کند
  • کشف داروی غیرمجاز در مرغ فروشی
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • داروی غیر مجاز به مقصد نرسید
  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد