Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فتاحی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آمادگی و تشکیل گروه‌های نظارت شرعی و بهداشتی برای روز عید قربان در میاندوآب، اظهار داشت: همه ساله قبل از فرا رسیدن عید قربان، شبکه دامپزشکی با ارگان‌های ذیربط در راستی انجام نظارت‌های بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی و تضمین سلامت گوشت قرمز مصرفی شهروند همکاری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا جلسه‌های مشترک با شهرداری، شبکه بهداشت، اداره صنعت معدن و مراجع انتظامی برگزار و برنامه‌ریزی های لازم جهت تشکیل این گروه‌ها انجام گرفته است.

وی گفت: از مردم خواهشمندیم تا دام های ویژه نذری عید قربان را در کشتارگاه دامی شهرستان ذبح کنند تا از آلودگی زیست محیطی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام جلوگیری شود.

رییس اداره دامپزشکی میاندوآب‌ بیان کرد: با هماهنگی شهرداری مکان خاصی برای تهیه و عرضه دام زنده مورد نیاز شهروندان در نظر گرفته شده‌ که از طریق شهرداری به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

فتاحی اضافه کرد: کشتارگاه صنعتی دام میاندوآب نیز در شب و صبح عید قربان فعال بوده و آماده ارایه خدمات بهداشتی و ذبح شرعی از طریق ناظرین بهداشتی دامپزشکی دام‌های قربانی شهروندان است.

وی با اشاره به اینکه یک گروه ثابت در محل اداره دامپزشکی و سه گروه سیار از ارگان‌های ذیربط در سطح شهر بر عرضه گوشت قرمز نظارت خواهند داشت، افزود: مردم همچنین می توانند با شماره تماس‌های ۴۵۲۲۸۲۶۰ و ۴۵۲۲۴۵۲۲ تماس حاصل نموده و درخواست معاینه بر ذبح شرعی و بهداشتی داشته باشند که در این صورت نیز بلافاصله کارشناس بهداشتی و ناظر شرعی به محل قربانی اعزام خواهد شد.

وی گفت: همکاران شبکه دامپزشکی به منظور حفظ سلامت و بهداشت همشهریان گرامی آماده هرگونه مشاوره بوده و به مردم توصیه می شود با توجه به خطر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو، گوشت مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز و قصابی ها تهیه و به ممهور بودن لاشه ها به مهر دامپزشکی و لیبل نظارت شرعی توجه ویژه نمایند و از تهیه گوشت از افراد بی هویت، فاقد کارت بهداشتی و سرراهی به جد خودداری کنند.

رییس شبکه دامپزشکی میاندوآب با هشدار به افراد سودجو و فرصت طلب، اظهار کرد: برابر هماهنگی های انجام گرفته با مراجع قضایی، انتظامی و شهرداری، با هرگونه کشتار غیرمجاز به قصد فروش و سودجویان خارج از کشتارگاه و بدون نظارت بهداشتی دامپزشکی که سلامت مردم را مورد تهدید قرار دهد، بشدت برخورد خواهد شد.

در میاندوآب ۱۰۰ مرکز پروانه‌دار و مجاز جهت عرضه مرغ و ۵۶ مرکز عرضه گوشت قرمز (قصابی) در زمینه عرضه گوشت فعالیت دارند.

برچسب‌ها عید سعید قربان دام و طيور میاندوآب قربانی کردن سازمان دامپزشکی کشور بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عید سعید قربان دام و طيور میاندوآب عید سعید قربان دام و طيور میاندوآب قربانی کردن سازمان دامپزشکی کشور بهداشت و سلامت عید قربان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور

 
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،  حاضرین در جلسه هم اندیشی مسئولین فنی بهداشتی شرکت‌ها، کارخانجات و مراکز عرضه مواد پروتئینی با رئیس شبکه دامپزشکی و کارشناسان اداره کل خواستار ارتقاء جایگاه حقوقی، مالی و اداری مسئولین فنی بهداشتی شدند.

در این جلسه که با حضور بیش از ۳۰ نفر از مسئولین فنی بهداشتی در محل شبکه دامپزشکی برگزار شد دکتر سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: مسئولین فنی بهداشتی بازوی توانمند بخش دولتی در تحقق سلامت و امنیت غذایی در سطح جامعه می‌باشند و بایستی جایگاه آنها از هر نظر ارتقاء یابد.

سپس دکتر رضا افشاریان کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان در ارتباط با تعهد، حضور بموقع مسئولین در سر کار، گزارش دهی مستمر و نمونه برداری بصورت ادواری و غیر ادواری مطالبی ارائه کرد.

در ادامه مسئولین فنی بهداشتی حاضر در جلسه نقطه نظرات خود در ارتباط با افزایش تعرفه‌های حقوقی، بیمه، مالیات وسختی شرایط کار  را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند