Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@16:30:00 GMT

پاداش کشورها برای کسب مدال المپیک چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۶۶۶۴

پاداش کشورها برای کسب مدال المپیک چقدر است؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، کسب مدال و افتخار برای کشورها و کمیته های المپیک از اهمیت زیادی برخوردار است و به همین خاطر یک مسئله انگیزشی ایجاد پاداش برای این ورزشکاران است تا بتوانند بهترین عملکرد را در بازیهای المپیک کسب کنند.

با توجه به شروع بازیهای المپیک، تایمز اقدام به مقایسه و بررسی پاداش های ورزشکاران المپیکی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- ژاپن

هفته گذشته گزارشی از Kyodo News در ژاپن برای کشور میزبان حاکی از آن بود که پاداش های  (۴۵۲۰۰ دلار) برای مدال طلا، (۱۸،۱۰۰ دلار) برای مدال نقره و  (۹،۰۴۵ دلار) به دارندگان مدال برنز ژاپن پرداخت می شود. البته  یک جایزه اضافی برای تیم بیسبال ژاپن اعلام شده است ، جایی که هر بازیکن در صورت گرفتن طلا ۴۵ هزار دلار دیگر پاداش می گیرد.

- بریتانیا و آمریکا

بریتانیا در این دوره نیز پاداش مشخص ذکر نکرده است ولی ۳۴۵ میلیون پوند از بودجه دولت را به ورزشهای المپیک و پارالمپیک اختصاص داده است، از جمله حدود ۶۱ میلیون پوند برای پاداش ورزشکاران در نظر گرفته شده است. یا برای مثال ایالات متحده کمک های مالی ماهانه ای را به اعضای تیم های ملی ایالات متحده ارائه می کند.

چند نکته

گرچه جوایز ایالات متحده زیاد به نظر نمی رسد، اما در ریو حتی کمتر بود. کمیته المپیک آمریکا اعلام کرد پاداش های ورزشکاران برای المپیک زیاد شده است از جمله افزایش از ۲۵۰۰۰ دلار به ۳۷،۵۰۰ دلار برای مدال های طلا.

ایتالیا در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد جایزه خود را افزایش داد و اکنون برای مدال طلا ۱۸۰۰۰۰ یورو هزینه هنگفتی را پرداخت می کند. 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه علاوه بر پاداش نقدی در چند دوره المپیک گذشته اتومبیل های لوکس را به برندگان مدال هدیه داده است.

همچنین بعضی از کشورها معافیت از سربازی و بعضی نظیر آمریکا پاداش جداگانه ای به باشگاه های ورزشکاران می دهند و به همین خاطر مقایسه دقیق کشورها سخت می شود.

پاداش مدال آوران ایران چقدر است

وزارت ورزش برای مدال طلا دو میلیارد تومان معادل حدودا ۸۰ هزار دلار و کمیته المپیک هم ۱۰ هزار یورو معادل حدود ۱۲ هزار دلار پاداش می دهند که در مجموع جایزه مدال طلا برای ورزشکاران ایران حدود ۹۲ هزار دلار می شود.

برای مدال نقره نیز یک ورزشکار ایرانی ۵۶ هزار دلار (یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان وزارت ورزش + ۵ هزار یورو کمیته المپیک) دریافت می کند و پاداش مدال برنز  حدود ۳۴ هزار دلار ( ۷۵۰ میلیون تومان وزارت و ۳۵۰۰ یورو کمیته المپیک) است.

جدول پاداش چندین کشور برای المپیک بر حسب بیشترین تا کمترین

کشور مدال طلا مدال نقره مدال برنز سنگاپور ۷۴۴ هزار دلار ۳۷۲ هزار دلار ۱۸۶ هزار دلار اندونزی ۷۴۶ هزار دلار ۳۷۸ هزار دلار ۱۸۸ هزار دلار هنگ کنگ ۶۴۴ هزار دلار ۳۲۲ هزار دلار ۱۶۱ هزار دلار تایلند ۳۰۹ هزار دلار نامشخص نامشخص قزاقستان ۲۵۰ هزار دلار ۱۵۰ هزار دلار ۷۵ هزار دلار آذربایجان ۲۴۸ هزار دلار ۱۲۴ هزار دلار ۶۲ هزار دلار مالزی ۲۴۱ هزار دلار ۷۲ هزار دلار ۲۴ هزار دلار ایتالیا ۲۱۲ هزار دلار ۱۰۶ هزار دلار ۷۰ هزار دلار مجارستان ۱۶۷ هزار دلار ۱۲۵ هزار دلار ۹۵ هزار دلار فرانسه ۶۵ هزار دلار ۲۵ هزار دلار ۱۵ هزار دلار روسیه ۶۱ هزار دلار ۳۸ هزار دلار ۲۶ هزار دلار برزیل ۴۸ هزار دلار ۲۸ هزار دلار ۱۹ هزار دلار ژاپن ۴۵ هزار دلار ۱۸ هزار دلار ۹ هزار دلار آمریکا ۳۷ هزار دلار ۲۲ هزار دلار ۱۵ هزار دلار آفریقای جنوبی ۳۷ هزار دلار ۱۹ هزار دلار ۷ هزار دلار هلند ۳۵ هزار دلار ۲۶ هزار دلار ۱۷ هزار دلار آلمان ۲۲ هزار دلار ۱۷ هزار دلار ۱۱ هزار دلار کانادا ۱۶ هزار دلار ۱۲ هزار دلار ۸ هزار دلار استرالیا ۱۵ هزار دلار ۱۱ هزار دلار ۷ هزار دلار

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: بحران آب طالبان روز عرفه موج پنجم کرونا بحران آب خوزستان اصغر فرهادی المپیک توکیو ورزشکاران پاداش بحران آب طالبان روز عرفه موج پنجم کرونا بحران آب خوزستان اصغر فرهادی کمیته المپیک برای مدال هزار دلار مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!

به گزارش خبرنگار مهر، قوانینی که برگزارکنندگان بازی های المپیک برای تعیین تعداد اعضا و همراهان کاروان ورزش کشورهای شرکت کننده وضع کرده اند، نه تنها محدودیت هایی را برای اعزام مربیان ایجاد کرده است بلکه منجر به کوچک شدن کادر سرپرستی اعزامی به این بازی ها هم خواهد شد.

برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس به هر کشور به نسبت تعداد سهمیه هایی که ورزشکارانش کسب می کنند، مجوز اعزام همراه می دهند. این همراهان شامل اعضای کادر فنی (سرمربی، مربی، سرپرست و ...) و همچنین اعضای کادر سرپرستی می شود.

خبرگزاری مهر پیش از این در گزارشی به چالش ورزش ایران در المپیک برای اعزام مربیان اشاره کرده بود و اینکه با توجه به سهمیه های کسب شده تا به امروز، ورزش ایران با چالش اعزام اعضای کادر فنی همراه می شود. این چالش اما گریبان مسوولان برای تعیین کادر سرپرستی را هم خواهد گرفت چرا که مجوز اعزام تعداد همراهانی که برگزارکنندگان بازی ها به ازای سهمیه های ورزشکاران تخصیص می دهند، شامل کادر سرپرستی هم می شود.

ورزش ایران تا به امروز در ۹ رشته صاحب ۳۲ سهمیه برای بازی های المپیک پاریس شده است. طبق آنچه کمیته برگزاری بازی‌های المپیک به آن تاکید دارد، تقریباً به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه‌هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام همراه داده می شود. با این اوصاف مسوولان ورزش ایران فعلا مجاز به معرفی حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر - غیر از ورزشکاران - برای قرار گرفتن در ترکیب کاروان اعزامی هستند.

بنابراین نه تنها در تعیین اعضای کادر فنی هر یک از تیم ها و رشته های اعزامی محدودیت اعمال می شود بلکه کادر سرپرستی کاروان ایران نیز متاثر از این موضوع جمع و جورتر از همیشه خواهد شد.

برای بازی های المپیک ۲۰۲۰ علاوه بر نصرالله سجادی که سرپرست کاروان ورزش ایران بود، ۱۱ نفر هم عضور کادر سرپرستی بودند و با حکم رسمی که از سیدرضا صالحی امیری رییس وقت کمیته ملی المپیک گرفته بودند به توکیواعزام شدند اما به نظر می رسد با توجه به قوانین، ترکیب کادر سرپرستی اعزامی به پاریس به نصف دوره قبل یا کمتر از آن کاهش یابد.

شاید به همین دلیل باشد که تا به امروز و در فاصله حدود ۹۰ روز مانده به بازی های المپیک، هنوز اعضای کادر سرپرستی کاروان ایران به صورت رسمی معرفی نشده اند. البته جلسات «ستاد آماده سازی کاروان اعزامی به المپیک» به صورت منظم و با حضور تمام افراد در حوزه های مختلف پشتیبانی، حراست، رسانه و ... در حال پیگیری است اما به جز مناف هاشمی که مهر ۱۴۰۱ حکم خود را به عنوان سرپرست کاروان گرفت، برای دیگر اعضا حکمی صادر نشده است.

سی و سومین دوره بازی های المپیک ۵ تا ۲۱ مرداد در پاریس برگزار می شود.

کد خبر 6087474 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • ورزشکاران زن ایرانی افتخار آفریدند
  • IOC به ورزشکاران فلسطینی سهمیه المپیک داد
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!