Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@19:42:22 GMT

۱۹ بند خاکی در گلستان احداث شد

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۷۰۳۶

۱۹ بند خاکی در گلستان احداث شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرحیم لطفی اظهار کرد: در سال ۹۸ و ۹۹ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۱۱۰ میلیارد تومان به اداره کل منابع طبیعی استان گلستان ابلاغ شد که از اعتبارات فوق ۸۶ میلیارد تومان جهت اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان داری در سطح استان در قالب ۱۹ بند خاکی ، ۲۰ سازه شاخه گیر و حدود ۱۰۰ سازه سنگ ملاتی و گابیون انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان تصریح کرد: با مشارکت مردم آبخیزنشین، سه مورد بند خاکی در منطقه ماسان شهرستان گنبدکاووس جهت کنترل فرسایش گالی و دو مورد سازه سنگ ملاتی در روستای وامنان شهرستان آزادشهر مورد اجرا قرار گرفت.

طبق گقته وی کل احجام اجرای براساس اعتبارات فوق حدود سه هزار متر مکعب است.

لطفی بیان کرد: هدف از اجرای طرح‌های آبخیزداری کنترل رسوب و جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش اثرات خشک سالی و تغییر اقلیم، تغذیه سفره‌های زیرزمینی، استحصال آب‌های سطحی، کاهش خسارات سیل تأسیسات زیر بنایی و اراضی کشاورزی و باغات است.

وی گفت: استان گلستان به عنوان یکی از مناطق گرم و خشک کشور با بحران کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌کند، در سال‌های اخیر در پی بارش‌های پیاپی خسارت‌هایی به بخش کشاورزی وارد شد، به همین دلیل بهره گیری درست از روان آب‌های ناشی از بارش باران در فصول مختلف سال می‌تواند راهکاری برای برون رفت از این بحران باشد.

کد خبر 5262006

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان عبدالرحیم لطفی منابع طبیعی گلستان ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا گرگان ایلام سیلاب خطبه های نماز جمعه عکس استانها شیوع کرونا اردبیل بارش باران عید سعید قربان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۷۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد

حسین یاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در پی بارش‌های هفته گذشته و بازدید میدانی که از شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، اردستان، نائین، نطنز، خور و بیابانک و مبارکه انجام شد، شاهد آبگیری اکثر سازه‌های آبخیزداری در این مناطق بودیم.

وی با بیان اینکه هفته گذشته در مناطق شمال و شرق استان بین ۲۰ تا ۶۲ میلیمتر باران باریده بود، افزود: میانگین بارش‌ها در حسین آباد آران و بیدگل به ۶۲ میلیمتر می‌رسید و در مناطقی چون روستاهای ابوزیدآباد، محمدآباد و فخره در این شهرستان بین ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر متفاوت بود که در همه این مناطق سازه‌های آبخیزداری عملکرد خوبی داشت و خوشبختانه از خسارت به مزارع کشاورزی، زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی پایین دست جلوگیری کردند.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در پی بارش‌های هفته گذشته حجم زیادی از روان‌آب و سیلاب در سازه‌های آبخیزداری استان کنترل و بر اساس برآورد اولیه در مجموع ۳۰ میلیون مترمکعب آب استحصال شد.

یاری با بیان اینکه بارش‌های اخیر هیچ آسیب یا خسارتی به بندهای آبخیزداری استان وارد نکرد، گفت: متأسفانه سیلاب به مزارع کشاورزی زواره و حوضه حسین آباد و خور و بیابانک آسیب زده که البته این مناطق در سال‌های گذشته جزو حوضه‌های مطالعاتی ما برای اجرای سازه‌های آبخیزداری بود اما به دلیل کمبود اعتبارات عملیاتی نشد.

کد خبر 6089549

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان
  • ۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • آبگیری ۳ میلیون و ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • آبگیری ۳ میلیون ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس