Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر حسین کرمانپور مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی درباره کرونای دلتا و وضعیت سرایت آن گفت: در سلامت، پیشگیری پرطرفدارتر از درمان است. در دوره کرونا اشکالی که به وجود آمد که به نظر من زیاد هم خوب نیست، این است که درمان به جای پیشگیری نشست و این خیلی بد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر همه دنبال این هستند که یک دارویی دریافت کنند و خوب شوند.

وی با بیان اینکه علائم کرونا در گونه دلتا تفاوت زیادی نکرده است، افزود: در گونه دلتا علائم مقداری تغییرات داشته است. به عنوان مثال یک زمانی علائم تنفسی، گوارشی، بدن‌درد، تب و... مطرح بوده است، اما حالا در نوع دلتا بیشتر گلودرد، آبریزش بینی و مقداری بدن‌درد مشاهده می‌شود. بنابراین تفاوتی در خود ویروس ایجاد نشده است. در هر صورت باز هم تاکید می‌کنم که پیشگیری مقدم بر درمان است.

کرمانپور با بیان اینکه من به همه توصیه می‌کنم که علائم اولیه که ظاهر شد، بلافاصله به پزشک مراجعه کنند تا داروی ضدویروس را دریافت کنند، افزود: بقیه داروها هم که کمکی است؛ اعم از استامینوفن برای کنترل تب، ویتامین سی، دی و... در عین حال مصرف دارو با مصرف مایعات فراوان و تمرین تنفسی همراه باشد. در این صورت وارد فاز دوم که فاز ریوی است، نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه در فاز دوم مجبوریم داروهای دیگری را هم آغاز کنیم، گفت: در هفته دوم بیماری دیگر داروهای ضدویروس مانند رمدسیویر، فاویپیراویر و... اثر آنچنانی ندارد. اثر خوب این داروها در هفته اول است. در هفته دوم داروهای جدیدتر مانند کورتون‌ها و تا حدی رمدسیویر داده می‌شود تا ریه گرفتاری شدید پیدا نکند. اگر هفته دوم گذشت و حال بیمار خوب شد، دیگر نیاز به دارو ندارد اما می‌تواند مصرف ویتامین‌ها و مایعات را ادامه دهد. اما اگر فرد وارد فاز خستگی شدید و گرفتاری التهابی بدن شد، آن زمان فاز بستری است.

به یکدیگر رحم کنیم

کرمانپور با بیان اینکه در خانه مصرف مایعات، تغذیه مناسب، داشتن روحیه خوب و تهویه مناسب را جدی بگیرید، توضیح داد: در حال حاضر فقط باید به یکدیگر رحم کنیم. ما داریم اعلام می‌کنیم که ویروس به سرعت منتقل می‌شود؛ با سفر، با نشستن در جلسات در کنار هم. حتی اگر ماسک زده باشید بیماری منتقل می‌شود.

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی گفت: در حال حاضر بیمارستان‌ها پر، نگران‌کننده و خسته‌کننده هستند. روزانه ده‌ها تماس داریم که دنبال تخت برای بستری بیمار هستند و حتی گاهی کف اورژانس هم پتو پهن می‌کنند که بیمار نرود و تحت درمان قرار بگیرد. در تهران صف طویلی است و در شهرستان‌ها هم به نظر نمی‌رسد که وضع بهتر از اینجا باشد.

این پزشک اورژانس گفت: شدیدا تخت کم است و بیشتر هم جوانان گرفتار می‌شوند. بدتر از همه اینکه گاهی اعضای یک خانواده همه با هم مبتلا می‌شوند و مراجعه می‌کنند. مثلا در یک جشن عروسی ۵۰ تا ۶۰ نفر با هم بودند و همه با هم مبتلا شدند.

کد خبر 615657 برچسب‌ها كرونا در ايران دارو بیماری - بیمارستان پروتکل بهداشتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران دارو بیماری بیمارستان پروتکل بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۸۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی گفت: انفجار گاز در بستان آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، وحید شادی‌نیا عصر امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ظهر امروز بر اثر انفجار گاز در این شهرستان شش نفر راهی بیمارستان شدند که اقدامات لازم درمانی اورژانس برای آن‌ها انجام پذیرفت.

وی در خصوص این حادثه افزود: یک مورد انفجار کپسول گاز منزل مسکونی در روستای ایرانق شهرستان بستان‌آباد به دیسپچ مرکز پیام اورژانس استان گزارش شد.

سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی همچنین ادامه داد: پس از دریافت این گزارش بلافاصله کارشناسان اورژانس سریعاً به محل حادثه اعزام شدند؛ در این حادثه شش نفر پس از انفجار کپسول گاز دچار سوختگی اندام‌ها شدند که توسط آمبولانس فوریت‌های پزشکی بستان آباد به بیمارستان سینا تبریز منتقل شدند.

کد خبر 748922

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد