Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@09:16:46 GMT

۴۲ درصد دانشجویان افکار خودکشی داشته‌اند

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۸۸۷۵

۴۲ درصد دانشجویان افکار خودکشی داشته‌اند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، تعطیل شدن مدارس و دانشگاه‌ها تنها نتیجه پاندمی کرونا نبود. این بیماری با قرنطینه، کاهش شدید روابط اجتماعی و محدویت‌هایی که به همراه داشت، سبب وارد شدن آسیب‌های روانی به دانشجویان شد.  

در این راستا و برای شناسایی آسیب‌های روانی ناشی از کرونا، موسسه انگلیسی کیبل  با انجام یک نظرسنجی، سلامت روان دانشجویان این کشور را مورد بررسی قرار داده و نتایج آن را در گزارشی منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۱۲ هزار دانشجو از ۱۴۰ دانشگاه در این نظرسنجی شرکت کردند و نتایج آن نشان می‌دهد، حدود ۴۲ درصد دانشجویان افکار خودکشی را تجربه کرده‌اند. از این تعداد، ۲۴ درصد یعنی بیش از یک نفر از هر ۱۰ دانشجو، می‌گویند که افکار خودکشی اولین بار در دوران تحصیل دانشگاهی برای آن‌ها ایجاد شده است. همچنین ۱۶ درصد گفته‌اند در یک سال گذشته، افکار خودکشی داشته‌اند.

کیبل، مرکز مشاوره تحقیقات بازار دانشجویی انگلیس است که این نظرسنجی را در دوران پاندمی کرونا انجام داده است. این نظرسنجی نشان می‌دهد با ادامه محدودیت‌های اجتماعی و سایر تاثیرات شیوع بیماری، ۴۵ درصد گفته‌اند از معاشرت حضوری یا آنلاین با دیگران اجتناب کرده‌اند و همچنین ۵۵ درصد دانشجویان گفته‌اند هر روز یا حداقل یک بار در هفته احساس تنهایی می‌کنند.

گزارش این مرکز نشان می‌دهد؛ انزوایی که دانشجویان تجربه می‌کنند، سلامت روان آن‌ها را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. به طوری که چهار نفر از هر ۱۰  دانشجو (۳۹ درصد) گفته‌اند که سلامت روانی‌شان از زمان ورود به دانشگاه کمتر شده و ۵۳ درصد هم از تجربه هفت علامت ضعف روانی در مدت یکسال گذشته، خبر دادند.

افکار خودکشی در دانشجویانی که سطح اقتصادی و اجتماعی پایین‌تری داشته‌اند، بیشتر بوده است. دیگر یافته این نظرسنجی است.

۴۲ درصد از دانشجویان در پاسخ به این سوال که چرا وقتی احساس کرده‌اند مشکلی وجود دارد، به مراکز مشاوره دانشگاه مراجعه نکرده‌اند؟ گفته بودند نمی‌دانستند به مشاور چه بگویند و چگونه احساسات خود را بیان کنند.

۱۷ درصد دانشجویان در مورد مشکلات خود با هیچ کس صحبت نمی‌کنند

یکی از نتایج تامل‌برانگیز این گزارش این است که ۱۷ درصد دانشجویان در مورد مشکلات خود اصلا با هیچ کس صحبت نمی‌کنند، نه خانواده، نه دوستان و نه استادان.

در این گزارش آمده است؛ معرفی منشور بهداشت روان در بین دانشگاه‌ها نخستین گام برای کمک به دانشجویان است. همچنین لازم است استانداردهایی تعریف شود که بر اساس آن مسئولیت‌پذیری دانشگاه‌ها ارزیابی شود. به عبارت دیگر، تجربه و صدای دانشجو باید مبنا و محور تصمیم‌گیری‌های دانشگاه باشد.

موسسه کیبل در نهایت راهکارهایی را برای حفظ سلامت دانشجویان به دانشگاه‌ها ارائه می‌دهد؛ نخست این که سلامت روان دانشجویان باید از ابتدای ورود به دانشگاه سنجیده شود. دوم، سطح مناسبی از پشتیبانی باید در دانشگاه‌ها فراهم شود و دسترسی به این پشتیبانی‌ها برای دانشجویان آسان و طبیعی باشد.

در مرحله بعدی، دانشگاه‌ها موظف‌اند به دانشجویان یاد بدهند که سلامتی روان چیست و چگونه آن را حفظ کنند؟ همچنین باید به دانشجویان کمک شود تا با زندگی در دانشگاه سازگار شده، دوستان صمیمی پیدا کنند و از تنهایی رها شوند. به نظر می‌رسد ضروری است که روسای دانشگاه هم سوگند بقراط را یاد کنند که بر اساس آن، پیشگیری بهتر از درمان است.

انتهای پیام/  

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1103699 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خودکشی دانشجویان درصد دانشجویان افکار خودکشی دانشگاه ها سلامت روان گفته اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جدی درباره نقشه جدید نفوذی‌ها در ایران

روزنامه جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران هشدار داد.

این روزنامه نوشت: امریکا و اسرائیل برای منحرف کردن افکار عمومی از رخداد‌های اخیر به دنبال ایجاد مسئله در ایران هستد.

صهیونیست‌ها و دولت آمریکا اگر بتوانند در ایران جریان پرسروصدائی که خوراک تبلیغاتی رسانه‌های غربی و صهیونیستی برای مشغول کردن افکار عمومی شود به وجود بیاورند، به هدف خود نزدیک خواهند شد.

جنایتکاران بین‌المللی همواره جنایاتشان را در زمان‌هائی مرتکب می‌شوند که افکار عمومی جهانی به چیزی مشغول باشد. اکنون بایدن و نتانیاهو به چنین چیزی بشدت نیازمند هستند. آن‌ها در ایران عناصر نفوذی زیادی دارند که وظیفه اصلیشان جریان سازی‌های مصنوعی برای مشغول ساختن مردم به درگیری با همدیگر و جلب کردن توجه افکار عمومی بین‌المللی به این درگیری است.

متأسفانه موضوعات بهانه‌ساز که بتوانند ابزاری برای عناصر نفوذی جهت جریان سازی‌های مصنوعی شوند این روز‌ها در کشور ما کم نیستند. همه باید حساسیت زمان را درک کنند و راه‌ها را بر عناصر نفوذی ببندند.

دیگر خبرها

  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • ۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • هشدار جدی درباره نقشه جدید نفوذی‌ها در ایران
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • متخصص بیمارستان شریعتی تهران خودکشی کرد
  • مرگ تلخ پزشک زن؛ او پلن خودکشی‌اش را گفت اما مسخره شد!