Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@10:13:10 GMT

تنورگرانی نان در استان یزد هم داغ شد

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۹۰۴۶

تنورگرانی نان در استان یزد هم داغ شد

گروه استان‌ها - نایب رئیس اتحادیه نانوایان استان یزد گفت: به دلیل تورم بالا و تغییر نرخ پیدا نکردن نان در دو سال اخیر، پیشنهاد افزایش قیمت ۶۵ تا ۷۵ درصدی نان به مسؤلان استانی داده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، نان که یکی از مواد غذایی پرمصرف ما ایرانی‌ها به شمار می‌رود و می‌توان گفت سفره‌ای نیست که حداقل در یک وعده آن نان نباشد، این روزها زمزمه گرانی‌اش شنیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید افزایش قیمت هزینه‌های جاری و بیمه، کمبود کارگر به دلیل دستمزد پایین و افزایش قیمت مواد مصرفی نانواها اینگونه کیفیت نان را پایین آورده که دیگر کمتر کسی لذت خوردن یک لقمه نان گندم را می‌برد چراکه نارضایتی این قشر ناخودآگاه بر روند و کیفیت کار تأثیر گذار است.

محمد حسین کریمی نائب رئیس اتحادیه نانوایان استان یزد در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: آنالیز و درخواست افزایش قیمت 65 تا 75  درصدی نرخ نان به مسؤلان استانی اعلام شده است.

وی با اشاره به اینکه هنوز افزایش قیمتی در نان‌ها صورت نگرفته، بیان کرد: در اصل با توجه به افزایش تورم و تغییر نکردن نرخ نان در دو سال اخیر، حداقل باید بالای 100 تا 120 درصد افزایش قیمت داشته باشیم.

نایب رئیس اتحادیه نانوایان استان یزد تشریح کرد:  به دلیل شرایط سختی که نانواها پیدا کردند، اکثر نانواها یا نانوایی را می‌بندد یا به دلیل رفتن کارگران به کارخانه‌ها با کمترین کارگر فعالیت دارند.

رئیس اتحادیه نانوایان اصفهان: ابلاغیه‌ای درباره گرانی نان دریافت نکردیم شرکت بازرگانی دولتی ایران: هرگونه افزایش قیمت نان قبل از تصویب در دولت ممنوع است

وی گفت: تاکنون خبری از افزایش قیمت از سوی مسئولان نشده ولی خود نانوایان قصد افزایش نان را از اول ماه جدید دارند که طی صحبت‌های انجام شده از این امر صرف نظر کردند ولی تذکرات لازم به رئیس سازمان صمت‌، معاون اقتصادی استاندار و استاندار داده شده که در ماه جدید افزایش قیمت صورت بگیرد تا اعتراضات و نارضایتی‌های نانوایان بیشتر از این ادامه پیدا نکند.

کریمی افزود: در حال حاضر می‌توانیم بگوییم 30 درصد نانوایی‌ها به دلیل نداشتن کارگر بسته شدند چراکه هیچ کارگری دیگر حاضر نیست با دستمزد 130 هزار تومان کار کند.

کریمی با اشاره به اینکه کمبودی از نظر آرد گندم نداریم، بیان کرد: آرد نوع دو که همان آرد نیمه آزاد باشد با قیمت کیلویی 900 تومان و آرد نوع یک که دولتی است با قیمت 650 تومان به مقدار فراوان در بازار موجود است.

وی کیفیت نان را در حال حاضر پایین دانست و گفت: خمیرمایه نان از دی ماه سال 1399، حدود 70 درصد افزایش قیمت داشته به صورتی که خمیرمایه 260 هزار تومانی الان به نانوا 500 هزار تومان فروخته می‌شود، تقریبا تمام هزینه‌ها بالای 60 درصد و اقلامی که در نانوایی باید استفاده شود بالای 150 درصد زیاد شده، بنابراین نمی‌توانیم به نانوا فشار بیاوریم که از همه موجودی خود استفاده کند.

نایب رئیس این اتحادیه افزود: بدون شک با دادن نرخ جدید، کیفیت و کمیت نان‌ها بالا می‌رود، وزن چانه‌ها درست شده و وضعیت بهتر می‌شود.

امید است اگر باید گرانی صورت بگیرد همراه با افزایش کیفیت نان باشد تا نه سیخ بسوزد و نه کباب چرا  که دیگر نمی‌شود قیمت گندم را بهانه بی‌کیفیتی نان این برکت الهی کرد.

موضوعی که این روزها به شدت مشاهده می‌شود و مردم از کیفیت پایین برخی نان‌ها واقعا گلایه‌مندند و دورریز نان در نقاط مختلف به صورت گسترده مشاهده می‌شود.

انتهای پیام /785/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس اتحادیه نانوایان افزایش قیمت استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۹۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه چقدر است؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های موسسه آمار ترکیه، تورم سالیانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹.۸ درصد افزایش یافت. تورم سالیانه مربوط به قیمت مصرف کننده هم در این کشور در ماه گذشته نزدیک به ۷۰ درصد رسید که کمی کمتر از انتظار بود. این رقم بالاترین نرخ تورم را از نوامبر سال ۲۰۲۲، آن هم به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها به ویژه برای هزینه‌های آموزشی، رستوران‌ها و هتل‌ها، به خود اختصاص داده است.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به ۵۰ درصد افزایش داد و دلیل آن را ادامه نیاز به مقابله با افزایش تورم در این کشور دانست. این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای با اعلام کاهش واردات کالا‌های مصرفی و طلا سایر شاخص‌ها از جمله چسبندگی در تورم خدمات، انتظارات تورمی، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و قیمت مواد‌غذایی را عامل تداوم فشار تورمی دانست. بر طبق اعلام بانک مرکزی ترکیه، سیاست پولی انقباضی تا زمان کاهش تورم ماهیانه حفظ خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • خرید ترازو دیجیتال
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان