Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@06:15:16 GMT

تولید واکسن کرونا مقاوم به گرما در هند

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۹۵۸۰

تولید واکسن کرونا مقاوم به گرما در هند

یک واکسن جدید کووید۱۹ ساخته شده که می توان آن را در دمای ۳۷ درجه نگهداری کرد.

نتایج آزمایش پیش بالینی یک واکسن کووید ۱۹ مقاوم نسبت به گرما، موفقیت آمیز بوده است. این واکسن را می‌توان تا ۳۰ روز در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد نگهداری کرد. محققان هم اکنون مشغول انجام بررسی‌هایی برای آغاز آزمایش بالینی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکسن جدید توسط استارت آپ بیوزیستی Mynvax و انستیتو علوم هند ساخته شده و پژوهش مربوط به آن در ژورنالACS Infectious Diseases منتشر شده است. محققان در این پژوهش توضیح داده‌اند طی آزمایش واکسن مذکور آنتی بادی خنثی کننده قدرتمندی در مقابل ویروس کرونا در موش‌ها و خوکچه‌های هندی به وجود آورده است.

یک چالش مهم در توزیع واکسن کووید ۱۹ در سراسر جهان نیاز به نگهداری واکسن‌ها در محیط سرد است. درهمین راستا راب گرنفل از آژانس ملی علوم استرالیا (CSIRO) در این باره می‌گوید: یک واکسن گرم برای مناطق دورافتاده با آب وهوای گرم و بدون زنجیره ذخیره مناسب مانند برخی بخش‌های استرالیا، بسیار حیاتی است.

«اس اس واسان» یکی از مؤلفان پژوهش درباره این واکسن در این باره می‌گوید: داده‌های ما نشان می‌دهد تمام فرمول‌های آزمایش شده Mynvax به تولید آنتی بادی خنثی کننده شاخه‌های آلفا، بتا، گاما و دلتای ویروس کرونا منجر می‌شوند.

این واکسن مقاوم در برابر گرما را می‌توان حتی تا ۹۰ دقیقه در دمای جوش ۱۰۰ درجه سانتیگراد نگه داشت.

نتایج نوید بخش آزمایش پیش بالینی مسیر را برای آغاز آزمایش بالینی در سال جاری آماده می‌کند./مهر


آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۹۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

این مرکز رشد با ارائه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا، یکی از پیشتازان تولید دانش در حوزه سلامت است. این مرکز قادر است توانایی خود را به صورت عملی در پشتیبانی از تبد یل دانش به فناور‌ی های دانش محور حوزه سالمت به ویژه در حوزه، تکنولوژ‌ی های نوین پزشکی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، روش‌های جد ید درمانی، پزشکی دقیق و ... به کار برد و با هدف حمایت از بنگاه‌ها‌ی نوآور و کارآفرین و تبد یل آنها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی آنها در بازار‌های داخلی و بین المللی
و کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن
چرخ‌های اقتصاد ملی اقدام به تاسیس مرکزرشد فناوری‌های بالینی نموده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد