Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: با توجه به اینکه بیشترین متوفیان در لرستان دارای بیماری زمینه‌ای هستند بهتر است واکسن این افراد در دستور کار قرار بگیرد تا درصد متوفیان استان کاهش پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد ،سردار مرتضی کشکولی ظهر امروز در آیین افتتاح همزمان پروژه‌های اورژانس کشور که در سالن جلسات بانک صادرات لرستان برگزار شد با بیان اینکه از روز اول درگیری با کرونا احساس کردیم خودمان در خط مقدم مقابله با کرونا هستیم اظهار داشت:  از روز اول شیوع کرونا  به صورت روزانه تحلیلی 17 صفحه‌ای از وضعیت شیوع کرونا و مبتلایان به این بیماری  را تهیه و رصد می‌کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:بنده به عنوان یک سرباز که بنا بود در کنار علوم پزشکی حضور داشته باشم  در این جنگ سخت با کرونا احساس کردم روزانه باید وضعیت کرونا را تحلیل کنیم و کمک کردیم علاوه بر طرح شهید سلیمانی با اقدامات دیگری در کنار علوم پزشکی باشیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان عنوان کرد: به طور یقین وزارت بهداشت هوشمندانه واکسیناسیون  را بر اساس سن در حال اجرا دارد  اما تحیلیل بنده این است با توجه به اینکه بیشترین متوفیان در لرستان دارای بیماری زمینه‌ای همچون  فشارخون ، بیماران قلبی عروقی و غیره هستند   بهتر است واکسن این افراد در دستور کار قرار بگیرد تا درصد متوفیان استان کاهش پیدا کند.

ادعای ترامپ درباره علت عدم واکسن زدن آمریکایی‌هابررسی آخرین وضعیت تولید و توزیع واکسن کرونا در کمیسیون بهداشت32 هزار دُز واکسن سینوفارم و کووبرکت به خراسان جنوبی وارد می‌شود

وی بیان کرد: سال گذشته از اواخر فروردین ماه  طی طرحی به این نتیجه رسیدیم که اگر  بیماران را در خانه کنترل و قرنطینه کنیم بهتر می‌توانیم شیوع کرونا را کنترل کنیم و خوشبختانه همین امر مبنای طرح شهید سلیمانی شد.

کشکولی گفت: از رزمایش‌های کنونی باید درس و تجربه بگیریم چراکه در آینده نیز ممکن است کشور دچار جنگ‌های بیولوژیکی شود در همین راستا باید  تمام موارد از جمله اینکه چرا در  مناطق محروم‌ نسبت فوتی‌ها به مبتلایان کم است و همچنین چرا در بیماری کرونا  جوانانی که بیماری زمینه‌ای نداشتن بر اثر کرونا فوت کردند را با دقت مورد بررسی قرار دهیم.

وی تصریح  کرد: در خرم‌آباد سیستم واکسیناسیون ماشینی توسط سپاه استان  طراحی شده برای افرادی که می‌ترسند به مراکز واکسیناسون مراجعه کنند و همچنین 6 سالن سپاه نیز در اختیار طرح واکسیناسیون قرار داده‌ایم که چند سالن مورد تایید علوم‌ پزشکی قرار گرفت. 

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان خاطر نشان کرد: در استان لرستان به لطف خداوند از روز اول نگذاشتیم یک متوفی بدون غسل تدفین شود وهمه پزشکان و پرستاران سپاه را نیز در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادیم که  به عنوان جایگزین پزشکان و پرستاران علوم پزشکی به بیماران کرونایی خدمت کنند.

انتهای پیام/645/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علوم پزشکی زمینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود