Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تارنمای اروسیا ریویو افزود: این ناو چینی هفته گذشته وارد این آب ها شد اما در نهایت مجبور به فرار شد.

کشتی گشت زنی گارد ساحلی فیلیپین موسوم به بی آر پی کبری فیلیپین حین انجام ماموریت در ساحل شهر "ال نیدو" در استان "پالاوان" فیلیپین توانست این کشتی چینی را شناسایی کند.

این حادثه یک روز پس از پنجمین سالگرد رای داوری بین المللی رخ داد که حقوق مانیل را نسبت به سرزمین های خود در دریای چین جنوبی تایید و ادعاهای پکن را در مورد بیشتر بخش های آبراه های مورد مناقشه  بی اساس اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی گارد ساحلی فیلیپین گفت این ناو تحت پرچم جمهوری چین حرکت می کرد و گارد ساحلی ابتدا حرکات این کشتی را در آب های مورد مناقشه رصد کرد و بعد از  این که پاسخی در مقابل اخطارهای اولیه از سوی کشتی چینی دریافت نکرد، گارد ساحلی فیلیپین اقدام به استفاده از ابزار اکوستیک با برد بلند برای هشدار کرد.

به دنبال پیام اخطار گارد ساحلی کشتی چینی اقدام به ترک منطقه کرد و کشتی بی ار پی کبری به منظور اطمینان از خروج این کشتی بیگانه از منطقه ویژه اقتصادی این کشور آن را تعقیب کرد.

گارد ساحلی فیلیپین اعلام کرده ماه گذشته نیز کشتی بی ار پی کبری، ۵ کشتی چینی و ۲ کشتی ویتنامی را در آب های مورد مناقشه مجبور به فرار کرده است.

فیلیپین و چین به همراه کشورهای برونئی، مالزی، ویتنام، تایوان مدعی مالکیت کل یا بخش هایی از دریای جنوبی چین هستند. اندوزی در این اختلافات نقشی ندارد اما پکن مدعی است که حقوق تاریخی این کشور در بخش هایی از این دریا  با منطقه ویژه اقتصادی اندونزی هم پوشانی دارد.

 هر چند رودریگو دوترته رئیس جمهوری فیلیپین گفته است که در ژوئیه ۲۰۱۶ حکم دادگاه داوری دائمی در لاهه به وضوح به نفع فیلیپین است، اما او تمایلی به اجرای آن ندارد. دوترته معتقد است که چین کشوری دوست است که در کمک با واکسن های کرونا سخاوتمندانه رفتار کرده است.

کشورهای آمریکا، ژاپن، استرالیا و دیگر کشورها از فیلیپین در این مناقشه حمایت می کنند و از چین خواسته اند از هنجارهای بین المللی استفاده کرده و  اقدامات توسعه طلبانه خود در این منطقه دریایی را متوقف کند.

برچسب‌ها فیلیپین چین پکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فیلیپین چین پکن فیلیپین چین پکن گارد ساحلی فیلیپین مورد مناقشه کشتی چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور آب تربت حیدریه گفت: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت «رخ» تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

 مهدی طلعتی افزود: در شرایط کنونی کسری مخزن دشت «زاوه» تربت حیدریه ۴۷ میلیون متر مکعب و دشت «رشتخوار» ۳۰ میلیون متر مکعب است.

وی بیان کرد:  هرچه برداشت بیشتر باشد، حجم آبخوان کوچکتر می شود و به عبارتی این وضعیت موجب بحرانی شدن مخازن آبهای زیرزمینی شده است.

او با تایید اینکه اگر این روند ادامه یابد و نتوان مدیریت کرد شرایط برای زندگی انسان و حیات وحش سخت خواهد شد، اظهار کرد: مدیریت آب صرفا به یک اداره مربوط نمی شود و موضوعی فرابخشی است، باید سایر نهادها مانند جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و نهادهای اجتماعی و غیره کمک کنند.

طلعتی تصریح کرد: نمی‌توان گفت از فردا برداشت آبی از دشت رخ صورت نگیرد؛ چون معیشت و زندگی مردم به کشاورزی و آب وابسته است.

خشکسالی و تغییر اقلیم

مدیر امور آب تربت حیدریه افزود: موضوع مدیریت آب بسیار حساس است و باید با دقت بسیار و ظرافت فراوان اقدام کرد تا به زندگی و معیشت مردم آسیبی وارد نشود.

وی عنوان کرد: بخش عمده ای از مشکل هم به خشکسالی ها و تغییر اقلیم باز می‌گردد که می توان با مقایسه وضعیت آب و هوایی تربت حیدریه با ۲۰ سال قبل به تغییرات فراوان رخ داده پی برد.

طلعتی با اشاره به پدیده تغییر اقلیم در تربت حیدریه ادامه داد: میزان بارش برف در این منطقه بسیار کاهش یافته و از سویی میزان دمای منطقه و استان خراسان رضوی در مدت ۳۰ تا ۴۰ سال اخیر ۲ درجه افزایش یافته است.

مدیر امور آب تربت حیدریه گفت: این ۲ درجه موجب می‌شود، میزان بارش برف کاهش یابد اما باید با کمک کشاورزان و مدیریت مشارکتی مشکل و تبعات آن را تا حد ممکن کاهش داد.

تربت حیدریه با جمعیت حدود ۲۲۵ هزار نفر، در جنوب خراسان رضوی و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مشهد واقع شده است.

دیگر خبرها

  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • بازیکنان لس آنجلس اف سی و خوشحالی بعد از گل همراه با گارد امنیتی ورزشگاه / فیلم
  • لحظه تصادف گارد ساحلی چین با کشتی فیلیپینی از چند نمای مختلف | ویدئو
  • لیگ NBA| باورنکردنی از کایری اروینگ!
  • چین: فیلیپین اراده پکن برای حفاظت از حاکمیت خود را به جالش نکشد
  • ببینید | لحظه برخورد گارد ساحلی چین با کشتی فیلیپینی
  • بورل: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین تقسیم زمین است