Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدرضا قدیر که در نشست امروز ستاد استانی مبارزه با کرونا در سالن کرامت استانداری سخن می گفت با بیان تداوم وضعیت صعودی کرونایی در استان اظهار کرد: هنوز به قله موج فعلی بیماری نرسیده ایم.

وی با اشاره به این که ابتلا و بستری جوانان در موج فعلی این بیماری قابل توجه است خاطر نشان کرد: متأسفانه میانگین سنی بیماران بخش کرونایی در استان به ۴۰ سال رسیده است، در حالی که این عدد قبلا بین ۵۵ تا ۶۰ سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که حال بیش از ۱۰۵ نفر از آنان وخیم گزارش شده است.

وی در عین حال به قدرت سرایت ویروس دلتاکرونا نسبت به نمونه های دیگر ویروس کرونا توجه داد و اذعان کرد: متأسفانه دیروز تهران، بدترین روز خود را در موضوع بستری بیماران کرونایی از ابتدای شیوع این بیماری تجربه کرد.

قدیر همچنین از آماده سازی بخشی از بیمارستان شهید بهشتی قم برای پذیرش احتمالی بیماران جدید کرونایی خبر داد و افزود: عادی انگاری و کاهش رعایت پروتکل ها در کنار حضور قابل توجه بیماران غیرکرونایی در بیمارستان های استان، دو چالش اخیر دانشگاه علوم پزشکی استان در مسیر مبارزه با کروناست، چراکه چالش نخست سبب افزایش ابتلا و بستری و چالش دوم سبب کاهش امکان پذیرش بیماران بدحال کرونایی می شود.

وی اولویت فعلی دانشگاه علوم پزشکی استان را توسعه واکسیناسیون عمومی دانست و اضافه کرد: واکسن های تزریق شده در استان به مرز ۹۰ هزار دُز رسیده است، ضمن آن که واکسن تزریق نشده به تعداد کافی یعنی در حدود ۵۰ هزار دُز در استان وجود دارد و جای نگرانی نیست.

وی با اشاره به پیگیری دانشگاه علوم پزشکی استان برای تعمیم گروه های سنّی جدید جهت توسعه بیشتر واکسیناسیون یادآور شد: خوشبختانه در روزهای اخیر، مرکز تجمیعی واکسیناسیون با ۱۲ ایستگاه تزریق در محل نمایشگاه دائمی استان قم راه اندازی و عملا سبب افزایش مراجعه مردمی برای دریافت واکسن شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم در عین حال از همه جهادگران خواست برای توسعه واکسیناسیون عمومی به یاری دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان بشتابند.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی توسعه واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۱۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان