Web Analytics Made Easy - Statcounter

 روز سه شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری افه، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: ما در هماهنگی با شرکایمان در سایر آژانس‌ها، به طور فعال در حال بررسی اطلاعات مربوط به حوادث غیر قابل توجیه بهداشتی در میان کارمندان سفارت در وین هستیم.

نشریه نیویورکر هفته گذشته در گزارشی نوشت: از زمان به قدرت رسیدن جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا تا کنون، در جریان این «حملات» با علائم مشابه «سندروم هاوانا»، ۲۵ دیپلمات یا مقام آمریکایی در وین اتریش درگیر شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اطلاعات منتشر شده، برخی از علائم مربوط به این مشکلات بهداشتی مشابه علائمی هستند که برای نخستین بار در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ در میان دیپلمات‌ها و جاسوس‌های مستقر در شهر هاوانای کوبا گزارش شد. به نوشته افه، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در سال ۲۰۱۷، هر چند کوبا را به دست داشتن در این حملات متهم کرد اما مشابه این علائم در چین یا واشنگتن نیز روی داده است.

مبتلایان به این سندروم از علائمی مشابه آسیب‌های مغزی، سرگیجه و سر درد رنج می‌برند.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا نیز از تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی علل این رویداد خبر داد و گفت دولت آمریکا همه کارمندان دیپلمات خود را در حالت آماده باش قرار داده است تا هر گونه علائم مربوط به این واقعه را گزارش کنند.

تا کنون تحقیقات و معاینه افراد مبتلا به سندروم هاوانا نتیجه روشنی به همراه نداشته است. نیویورک تایمز به نقل از «ویلیام برنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سیا» نوشت، آنچه در هاوانا و وین شاهد آن هستیم یک «حمله»  است تا یک «بیماری».

علت اهمیت فعالیت‌ دیپلمات‌های آمریکایی در شهر وین را باید در حضور سازمان‌های مهم بین‌المللی در پایتخت اتریش دانست. به عنوان نمونه می‌توان به دفاتر سازمان ملل و از جمله به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این شهر اشاره کرد. افزون بر آن دفتر اصلی سازمان کشورهای صادر کننده نفت خام (اوپک) نیز در وین واقع است.  

وزارت امور خارجه اتریش نیز اعلام کرده است که این کشور به‌مثابه کشور میزبان با مقامات آمریکایی در زمینه تحقیق پیرامون این موضوع همکاری گسترده‌ای خواهد کرد.

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد

وزیر انرژی اوکراین اعلام کرد حملات پهپادی و موشکی اخیر روسیه به سیستم انرژی اوکراین، بیش از یک میلیارد دلار آمریکا، به این بخش، خسارت وارد کرده است.

به گزارش ایسنا، روسیه از ۲۲ مارس، به تلافی حملات پهپادی کی‌یف به زیرساخت‌های انرژی این کشور، نیروگاه‌های تولید برق آبی و حرارتی و همچنین شبکه‌های اصلی اوکراین را هدف حمله قرار داده که به خاموشی در بسیاری از مناطق اوکراین، منجر شده است.

ژرمن گالوشنکو، وزیر انرژی اوکراین، روز یکشنبه گفت: اکنون ما درباره خسارتی بالغ بر یک میلیارد دلار صحبت می‌کنیم، اما این حملات ادامه دارد و روشن است که خسارات، افزایش پیدا خواهد کرد.

این مقام اوکراینی گفت: خسارت اصلی به تاسیسات تولید نیروی برق آبی و حرارتی و همچنین سیستم‌های انتقال برق وارد شده است. سیستم امروز باثبات است، اما وضعیت کاملا پیچیده است و به لطف شرایط جوی مساعد، سیستم انرژی با تولید نیروی خورشیدی و بادی، پشتیبانی شده است.

اوکراین در ماه‌های اخیر، با پهپاد‌های مملو از مواد منفجره، تعدادی از پالایشگاه‌های نفت روسیه را هدف حمله قرار داد و باعث کاهش تولید سوخت این کشور شد. در پی این اقدامات، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود این حملات، متحدان کی‌یف در آمریکا را که نگران افزایش قیمت داخلی سوخت در سال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هستند، ناراحت کرده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گفت: واکنش آمریکا در این مورد مثبت نبود. ما از هواپیما‌های بدون سرنشین خود استفاده کردیم. هیچ کس نمی‌تواند به ما بگوید که شما نمی‌توانید.

با این حال، لایحه بسته کمکی واشنگتن به کی‌یف به ارزش ۶۰ میلیارد دلار که مدت‌ها پیش توسط مجلس سنا پیشنهاد داده شده بود، اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در بن‌بست به سر می‌برد، در نهایت با موافقت همین گروه به تصویب رسید و هفته گذشته توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا امضا شد. زلنسکی پس از موافقت آمریکا با تصویب این کمک، خواستار کمک‌های بیشتر تا ۱۰ سال آینده شد!

دیگر خبرها

  • جدیدترین واکنش اردن درباره حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • آخرین آمار مصدومان حوادث جوی ۱۴۰۳
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • کاخ سفید: کمک نظامی اخیر به کی‌یف حملات روسیه را متوقف نمی‌کند