Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان کرمان بر تامین زیرساخت‌های لازم به منظور استقرار واحدی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در زندان‌های شهرستان‌ها تاکید کرد. خبرگزاری میزان - یدالله موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان در نشست مشترک با مدیرکل زندان‌های استان کرمان و نیز ارتباط ویدئوکنفرانس با تعدادی از روسای حوزه‌های قضایی و دادستان‌های استان کرمان اظهار کرد: در فضای کرونایی کنونی و شرایطی که جامعه با آن روبرو است باید هر چه بیشتر از رفت و آمد‌ها کاسته و با استفاده از فناوری‌های نوین به نحوی اقدام کرد که ضمن افزایش سرعت و صحت کار، اتقان کار نیز افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل دادگستری استان کرمان بر استقرار دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در زندان‌های استان کرمان در کوتاه‌ترین زمان ممکن تاکید کرد و گفت: بهره‌گیری از ظرفیت فناوری‌های نوین در قوه قضاییه به صورت جدی دنبال می‌شود و در حوزه زندان ها؛ استانی در این مسابقه خدمت موفق خواهد شد که هر چه بیشتر بتواند به زندانیان، خانواده زندانیان و سایر اقشار جامعه خدمات رسانی کند.
وی در ادامه کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها را امری بسیار مهم برشمرد و تاکید کرد: این موضوع باید از سوی دادستان‌ها و روسای زندان‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد و در پرونده‌های مهمه باید مجازات زندان برای حفظ و ارتقاء نظم و امنیت جامعه مورد استفاده قرار گیرد.
موحد تصریح کرد: برای پرونده‌های سبک ضرورتی ندارد با قرار تامین کیفری فرد را وارد زندان‌ها کنیم؛ زیرا این اقدام موجب افزایش جمعیت کیفری زندان‌ها می‌شود.
رئیس کل دادگستری استان کرمان بر بهره‌گیری از ظرفیت هیات‌های حل اختلاف و ایجاد تراضی بین طرفین دعوا به منظور کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها تاکید کرد و گفت: تاکنون درخواست‌های مددجویان زندان‌ها از مسئولان قضایی در جریان بازدید‌ها از زندان به صورت دستی ارائه می‌شد و با ایجاد زمینه دریافت درخواست‌های زندانیان به صورت الکترونیک می‌توان با همکاری دادستان‌ها و روسای حوزه‌های قضایی برای بررسی درخواست‌های آن‌ها به نحو مناسب تری اقدام کرد.
موحد، با اشاره به این مطلب که بازدید از زندان‌ها باید از برنامه‌های مستمر روسای حوزه‌های قضایی، دادستان‌ها و قضات باشد، تصریح کرد: همواره تاکید شده است که قضات به ویژه قضات محاکم کیفری قبل از صدور حکم، دیداری با خانواده‌های زندانیان داشته باشند و وضعیت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن‌ها را بررسی کنند؛ زیرا یقینا این بازدید‌ها موجب می‌شود که احکام واقعی‌تر و عینی‌تر صادر شود.
رئیس کل دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: کار دیدار با خانواده زندانیان قبل از صدور حکم در مرکز استان کرمان آغاز شده و بسیار تاثیرگذار بوده است؛ زیرا با این اقدام قاضی براساس شناخت موقعیت و وضعیت متهم و خانواده وی اقدام به صدور حکم می‌کند.
وی با اشاره به اثرگذاری بازدید از خانواده‌ها در صدور احکام قضات گفت: باید برنامه استانی برای بازدید قضات و دادستان‌ها از زندان‌ها تدوین و اجرایی شود.
رئیس کل دادگستری استان کرمان بر ایجاد انگیزه به منظور راه اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در زندان‌های شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: برخی از مدیران دفاتر خدمات ارتباطی با نگاه خیرخواهانه برای کمک به مددجویان زندان‌ها اقدام به راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می‌کنند که جای تقدیر دارد.   بیشتر بخوانید: اولین جلسه رسیدگی الکترونیک در شورای حل اختلاف گلستان برگزار شد انتهای پیام/ برچسب ها: خدمات الکترونیک قضایی زندانیان دادگستری کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خدمات الکترونیک قضایی زندانیان دادگستری کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان کرمان دادستان ها زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۲۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • رئیس سازمان زندان‌ها از زندان میناب بازدید کرد
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • تعلیق عضو شورای یک شهر به اتهام دزدیدن شهردار!
  • جلوگیری از اطاله دادرسی از اولویت‌های دستگاه قضا در سال جاری
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور