Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان ادعا می‌کنند که یک آنتی بادی فوق العاده برای کووید ۱۹ کشف کرده اند که با چندین نوع ویروس کرونا مبارزه می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل ازالعالم، دانشمندان آنتی بادی را کشف کرده اند که می‌تواند نه تنها با طیف گسترده‌ای از انواع SARS-CoV-۲، بلکه با انواع مختلف ویروس‌های کرونا نیز مقابله کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کشف می‌تواند به تلاش‌ها برای توسعه راه‌های درمانی و ساخت واکسن‌ها به شکل گسترده کمک کند.

تایلر استارمتخصص علوم بیوشیمی در مرکز تحقیقات سرطان "فِرِد هاچینسون" در سیاتل واشنگتن و همکارانش بر مشکلی متمرکز شدند که در درمان با آنتی بادی برای COVID-۱۹ وجود دارد؛ به گونه‌ای که برخی از انواع SARS-CoV-۲ جهش‌هایی را داشته اند که ویروس را به فرار از آنتی بادی قادر می‌سازد.

محققان ۱۲ آنتی بادی را بررسی کردند که این آنتی بادی‌ها به بخشی از پروتئین ویروسی و یک گیرنده در سلول‌های انسانی متصل می‌شوند. بسیاری از روش‌های درمانی از طریق آنتی بادی برای عفونت SARS-CoV-۲ همان قسمت پروتئینی را که دامنه اتصال گیرنده نامیده می‌شود، در بر می‌گیرند.

محققان لیستی از هزاران جهش دامنه اتصال را برای چندین نوع SARS-CoV-۲ تهیه کردند و جهش‌های دامنه اتصال ده‌ها ویروس کرونا مانند SARS-CoV-۲ را فهرست بندی کردند. سرانجام، آن‌ها ارزیابی کردند که چگونه همه این جهش‌ها بر توانایی ۱۲ آنتی بادی برای اتصال به حوزه گیرنده‌ها تأثیر می‌گذارد.

یک آنتی بادی به نام S ۲ H ۹۷، به دلیل توانایی اتصال به حوزه‌های گیرنده تمام ویروس‌های کرونا که محققان آزمایش کردند، شناسایی و مشخص شد که این آنتی بادی می‌تواند از گسترش طیف وسیعی از انواع SARS-CoV-۲ و ویروس‌های مختلف کرونا در بین سلول‌های رشد یافته در آزمایشگاه جلوگیری کند. همچنین از قدرت کافی برای محافظت از همستر‌ها در برابر عفونت SARS-CoV-۲ برخوردار بود.

بررسی دقیق ساختار مولکولی S ۲ H ۹۷ نشان داد که این منطقه ناحیه‌ای نامرئی و کاملاً پنهان از حوزه اتصال را هدف قرار می‌دهد.

استار تأکید می‌کند که مولکول‌هایی که این منطقه از حوزه اتصال را هدف قرار می‌دهند، می‌توانند در برابر ویروس‌های متعدد محافظت ایجاد کنند و ممکن است روزی در واکسن‌های ویروس کرونا استفاده شود.

۱۱ آنتی بادی دیگر می‌توانند انواع ویروس‌ها را هدف قرار دهند، اما هرچه آنتی بادی در جلوگیری از ورود قدیمی‌ترین سویه شناخته شده SARS-CoV-۲ به سلول موثرتر باشد، دامنه ویروس‌هایی که می‌تواند به آن متصل شود کمتر است.

خبر خوب این است که این تیم تحقیقاتی، آنتی بادی‌هایی را شناسایی کرده است که می‌توانند به گروهی از ویروس‌های کرونا متصل شوند.

اگرچه دانشمندان نمی‌توانند فعالیت آنتی بادی را در برابر ویروس ناشناخته آزمایش کنند، اما درمان‌های خاص و واکسن‌ها به انگیزه جهانی برای مبارزه با ویروس کرونا کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آنتی بادی واکسن کرونا کرونا ویروس ویروس کرونا ویروس کرونا آنتی بادی ویروس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۲۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیه شجاعی از راهیابی به فینال تفنگ سه وضعیت بازماند

به گزارش خبرگزاری مهر، درادامه رقابت های پاراتیراندازی جام جهانی که در کره جنوبی جریان دارد و در ماده تفنگ سه وضعیت، رقیه شجاعی در مرحله مقدماتی جام جهانی کره جنوبی با کسب ۱۱۴۵ با یک نمره اختلاف در جایگاه نهم ایستاد و از راهیابی به مرحله فینال بازماند.

پیش از این نیز رقیه شجاعی در ماده تفنگ بادی ایستاده در جایگاه هشتم قرار گرفت. تیم تپانچه بادی میکس کشورمان متشکل از محمدرضا میرشفیعی و نسرین شاهی به مدال نقره رسیدند. همچنین محمدرضا میرشفیعی در ماده تپانچه بادی آقایان موفق به کسب مدال نقره شد. نسرین شاهی و ساره جوانمردی در ماده تپانچه بادی بانوان به مدال طلا و برنز دست پیدا کردند.

جام جهانی پاراتیراندازی کره جنوبی با حضور ۱۲۵ ورزشکار ( ۷۱ مرد و ۵۴ زن) از ۲۷ کشور جهان به میزبانی کره جنوبی در جریان است.

کد خبر 6091279

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • امیر جدیدی بازیگر یک پروژه بین المللی شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • جام جهانی پاراتیراندازی|رقیه شجاعی از صعود به فینال بازماند
  • رقیه شجاعی از راهیابی به فینال تفنگ سه وضعیت بازماند
  • برنز جام جهانی پاراتیراندازی به ساره جوانمردی رسید
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون