Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از کسانی که با سیاست زدگی غرور و افتخار ملی را زیر سؤال می‌برند گفت: امروز کشوری که نه تحریم است و نه وضعیت اقتصادی آن بدتر از ما هست، از ایران در بحث کرونا طلب کمک می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد سعیدنمکی  ظهر امروز در آیین افتتاح همزمان  پروژه‌های اورژانس کشور در لرستان با بیان اینکه در این ایام سخت،کم بضاعتی اقتصادی و بسیار پرتنش  همدلی و وفاق بین ما و نیروهای مسلح، روحانیت، مردم و کمک‌های مومنانه ما را از این چهار موج به گونه‌ای عبور داد که می‌توانیم با افتخار بگویم حتی یک بیمار هم پشت در بیمارستان‌ها نماند  اظهار  داشت: روز گذشته نامه‌ای از وزیر بهداشت یکی از کشورهایی که در گرداب کروناست دریافت کردم  نامه سرتا پا تقاضای کمک بود از ایران تحریم زده  در دو زمینه که چه کردید با وجود گستردگی و حصر اقتصادی و سیاسی اینگونه  بیماری کرونا را مدیریت کردید و دوم اینکه از آنچه که  در کشور  می‌سازید همچون ونتیلاتور  و دارو به ما کمک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: من نمی‌خواهم ورود کنم به اینکه عده‌ای این غرور ملی را با مغلطه به یک بدهکاری سیاسی بدل می‌کنند چون من آدم سیاسی نیستم، سیاست را بلدم ولی هرگز به این عرصه پرتلاطم بی حاصل پا نگذاشتم.

وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه   چه بد است از اینکه ما با سیاست زدگی افتخار ملی را لگد مال کنیم عنوان  کرد: سیاست باید به کمک ارتقای غرور ملی بیاید.

بسیاری از تخت‌های بیمارستانی لرستان فرسوده‌ استاعتبار لازم برای تکمیل بیمارستان‌های در حال احداث لرستان اختصاص یابدپایگاه‌های واکسیناسیون در استان لرستان افزایش یابد/ واکسیناسیون روزانه از 400 هزار نفر گذشت

وی بیان کرد: گاهی سیاست به کمک افتضاح و شکست کاذب دستاوردهای ملی می‌آید کما اینکه یک روزی  عده‌ای دستاوردهای دفاع مقدس را زیر سوال می‌بردند، دفاعی که هشت سال رزمندگان این سزرمین میلی متری از این خاک را بر سر میز مذاکره پس  نگرفتند .

نمکی گفت: کسانی که دستاوردهای دفاع مقدس را زیر سوال می‌بردند همانها امروز  در شیپورهای تازه می‌دمند و این دستاورد عظیمی را که کشوری تحریم زده در مدت دو ماه می‌شود صاحب همه آن چیزهایی که باید وارد می‌شد  زیر سوال می‌برند. 

وی  با بیان اینکه  امروز از گوشه  گوشه دنیا از ما طلب کمک و مساعدت می‌کنند تصریح کرد:  امروز کشوری که نه تحریم است و نه وضعیت اقتصادی‌اش از ما بدتر است تقاضای کمک  می‌کند که  از محصولات جمهوری اسلامی ایران به کشورش ارسال شود و این افتخار بزرگی است که کشوری که باید از دنیا طلب کمک می‌کرد  امروز از گوشه گوشه دنیا از این کشور درخواست کمک و مساعدت می‌کنند.

 

 

انتهای پیام/645/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • عکس‌| پیام احساسی نکونام برای استقلالی‌ها؛ ذوق‌زدگی سرمربی آبی‌ها
  • رادان: مردم افتخار کنید رئیس‌جمهوری دارید که برایش تکلیف مهم است
  • رادان: مردم افتخار کنید رئیس‌جمهوری دارید که برایش تکلیف مهم است/ بیشترین کسانی که در طرح نور و لایحه عفاف و حجاب تلاش کردند، نمایندگان اصفهان بودند/ ما به سبک خودمان آزادی برای احیای دینمان را ایجاد می‌کنیم
  • همه جبهه مقاومت به ایران قوی، افتخار می‌کنند
  • انتقاد وزیر خارجه اسرائیل از رئیس‌جمهور کلمبیا
  • انتقاد تند برنی سندرز از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • ببینید | جمله خاص پادشاه عربستان درباره غرور ایرانی‌ها به صدام به روایت ظریف
  • نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»