Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@09:49:41 GMT

صفر تا صد طرح گوره - جاسک ایرانی است

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۳۶۰۶

خبرگزاری آریا - مدیر راه‌اندازی خط لوله انتقال نفت خام گوره - جاسک در شرکت متن با اشاره به ایرانی بودن صفر تا صد این طرح ملی، گفت: اگر روند اعتمادسازی به شرکت‌های داخلی ادامه داشته باشد، با رفع نواقص و مدیریت مطلوب می‌توانیم در آینده جزو کشورهایی باشیم که در ساخت و پروژه‌های داخلی حرف‌های زیادی برای گفتن داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شانا، علی حامی‌جعفری‌بیگی افزود: دو موضوع در این طرح بسیار متمایز است؛ پمپ‌های اصلی و فرآیندی و دیگری سیستم‌های کنترل. در طرح‌های دیگر موردی نداشتیم که مانند این طرح از صفر تا صد همه بخش‌ها ایرانی باشد. در بحث ساخت پمپ‌ها هم همین اتفاق افتاد و ساخت پمپ‌هایی با این حجم، آن هم توسط سازندگان ایرانی در نوع خود بی‌نظیر است.
وی گفت: مسئولیت ما در راه‌اندازی هم از نقطه صفر یعنی مخازن آغاز می‌شود و نفت را از نقطه صفر و مرحله به مرحله با عبور از پنج تلمبه‌خانه به جاسک می‌رسانیم که هدایت کردن نفت‌خام با استفاده از بوسترپمپ‌هایی که در مخازن مستقر است انجام می‌شود و از تلمبه‌خانه شماره یک آغاز عملیات را داریم.
مدیر راه‌اندازی خط لوله گوره - جاسک درباره تفاوت بین راه‌اندازی و بهره‌برداری توضیح داد: تمایز کار ما در انجام مقدمه اولیه کار است، این کار همانند آزمون‌های مربوط به پیش‌راه‌اندازی و راه‌اندازی است. بعد از پایان کار و دریافت گواهینامه‌های مکانیکی، باز هم ما به لحاظ مکانیکی چند مسئله مانند دیسپچینگ، برق و ابزار دقیق، پایپینگ و مکانیکال را آزمون می‌گیریم.
حامی‌جعفری‌بیگی تصریح کرد: حین راه‌اندازی در واقع ما نقش راهبر را داریم و فرآیند راه‌اندازی را تهیه می‌کنیم که از نقطه صفر تا نقطه‌ای که در انتهای پایانه جاسک تحویل می‌دهیم چه فرآیندی خواهد داشت و چقدر زمان لازم است و پس از اینکه ما نفت را از نقطه صفر تا گستره نخست در کیلومتر 150 رساندیم و اعلام پایداری کردیم، پروژه را تحویل بهره‌بردار می‌دهیم.
وی درباره تفاوت شاخص این طرح با دیگر طرح‌ها و پروژه‌های صنعت نفت گفت: این طرح در سه استان با آب و هوا، مردم و اقلیم متمایز اجرا شد؛ افزون بر این، حجم کار نیز نسبت به پروژه‌هایی که پیش‌تر داشتیم به لحاظ تمرکز وسیع بود.
وی بیان کرد: اگر در شرایط دیگری بودیم برای رسیدن به همین مرحله‌ای که امروز هستیم حداقل باید چهار سال زمان می‌گذاشتیم، در حالی که این طرح کمتر از 18 ماه به آن نقطه‌ قابل قبول رسید و در کنار سرعت، کیفیت کار هم در حد امکان و با بالاترین ضریب حفظ شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نقطه صفر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۳۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احسان مؤمنی در خصوص مطالبه گری پلیس از سازمان‌ها گفت: پلیس مطالبه گر است. پلیس از سازمان استاندارد، وزارت صمت، شرکت‌های خودرو ساز در خصوص ایمنی وسیله نقلیه مطالبه گری می‌کند.

وی افزود: پلیس از وزرات راه، شهرداری در خصوص راه و ایمنی راه‌ها مطالبه گری می‌کند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: در خصوص مطالبه گری و رفع نقاط حادثه خیز پلیس ۲۱۲ محل حادثه خیز را مرتفع کرده است که ان‌شاءالله در سال جدید دیگر تصادف منجر به فوت را شاهد نخواهیم بود.

سرهنگ مؤمنی افزود: همچنین ۱۲۸۵ نقطه در شهر تهران با استفاده از نور پردازی، برچسب گذاری و نصب بنر آشکار سازی گردید تا از وقوع تصادفات جلوگیری شود. و به شهروندان بگوید که در این محل‌ها احتمال تصادف وجود دارد.

وی گفت: در معابر بزرگراهی نیز مطالبه گر بوده‌ایم. در این معابر تغییر مسیر خودروها زیاد اتفاق می‌افتد و علت آن هم این بود که نقص تابلو وجود داشت. به همین خاطر ۲۰۰ تابلوی هدایت مسیر به تابلوها اضافه شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: همچنین در ۱۷ محل پهلوگاه اضطراری تعبیه و احداث شد که اگر خدای نکرده در معابر بزرگراهی حادثه‌ای روی داد و وسیله نقلیه‌ای خراب شد این محل‌ها یک معبر امن برای رانندگان و سرنشینان خود روها باشند.

وی افزود: همان گونه که پلیس در بحث آموزش رانندگان که یکی از اضلاع مثلث انسان راه وسیله نقلیه می‌باشد قدم‌های زیادی برداشته و فرهنگ سازی را در دستور کار خود قرار داده است، توقع داریم دیگر سازمان‌ها نیز در این خصوص گام بردارند.

کد خبر 6089487

دیگر خبرها

  • بلداجی خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری
  • رفع ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران
  • الحاق یک فروند شناور آتشخوار به ناوگان بندرجاسک
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان
  • فروش امتیاز مسکن ملی توسط برخی سازمان ها، واقعیت یا شایعه؟
  • گل برونو فرناندز به شفیلدیونایتد از روی نقطه پنالتی (منچستریونایتد 2-2 شفیلدیونایتد)
  • وضعیت سد جگین در شهرستان جاسک
  • افزایش تولید فولاد خام ایران