Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی برای ایجاد پشتوانه، توانمندسازی و اشتغالزایی افراد دارای معلولیت در قالب کارفرما و خویش‌فرما ایجاد شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آئین افتتاح ساختمان صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی افراد دارای معلولیت که، ولی اسماعیلی، رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت با بیان این مطلب گفت: در چهل‌ویکمین سالگرد تاسیس سازمان ارزشمند و خدمتگزار بهزیستی کشور، شاهد عملیاتی شدن یکی از نهاد‌هایی هستیم که آرزوی دیرینه ما بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه باید تسهیلات لازم، منابع مالی، تکمیل زنجیره ارزش، اتصال به بازار‌ها و برخی از فعالیت‌ها در اختیار جامعه معلولین کشور قرار گیرد این صندوق ایجاد شد تا پشتوانه‌ای برای حضور آن‌ها در بازار‌ها و اشتغال پایدار باشد.

وی با اشاره به تصویب لایحه صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی افراد دارای معلولیت در مجلس شورای اسلامی، افزود: امروز شاهد افتتاح این صندوق هستیم و هیئت امنای آن جمعی از مسئولان دولتی و نمایندگان NGO‌های فعال در حوزه افراد دارای معلولیت هستند و قبل از این اساسنامه به تصویب شورای نگهبان رسیده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ادامه داد: این دغدغه در ذهن همه فرزندان بهزیستی همواره وجود داشت که بعد از دوران ۱۸ سالگی و جدایی از بهزیستی چه شرایطی پیدا خواهند کرد که ایجاد این صندوق پاسخی به این دغدغه است.

شریعتمداری، ادامه داد: صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی بر روی بستر IT آغاز به کار می‌کند تا متقاضیان به منابع صندوق اعم از حمایت‌های بلاعوض برای ایجاد زیرساخت‌های اشتغال جامعه معلولین، یارانه سود تسهیلات اعطایی و پرداخت منابع قرض‌الحسنه با نرخ حداقل کارمزد دسترسی داشته باشند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یادآور شد: منابع درآمدی این صندوق علاوه بر دارایی سازمان که اموال غیرمنقول است می‌تواند به عنوان پشتوانه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: ما مقدمات را فراهم کردیم تا آنچه در صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاونی انجام می‌شود به کمک صندوق کارآفرینی بیاید و تامین مالی خرد تضمین شده فعالیت‌های معلولان را سامان دهیم.

شریعتمداری توضیح داد: به عبارت دیگر، منابع خرد مردم با مقداری آورده از فرد متقاضی شغل در کنار هم قرار می‌گیرد و اصل سرمایه‌گذاری مردم با ضمانت صندوق تضمین می‌شود.

وی افزود: همچنین لازم است که از حضور مجربان جامعه افراد دارای معلولیت در بخش‌های مختلف اجرایی این صندوق استفاده شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در حد امکان برای آغاز عملیات اجرایی بهتر است امکانات خود سازمان به کار گرفته شود تا هزینه‌های مالی کمتری به فعالیت‌های این صندوق افزوده شود.

شریعتمداری افزود: این صندوق در آینده نیز می‌تواند با مجوز شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی فعالیت بانکی هم انجام دهد.

وی گفت: یکی از کار‌های بزرگ این دوره در سازمان بهزیستی تاسیس این نهاد مقدس است که قطعا می‌تواند در ایجاد اشتغال جامعه دارای معلولیت و پیشبرد اهداف سازمان بسیار موثر باشد.

شریعتمداری با بیان اینکه در صورت کارآفرینی چند فرد دارای معلولیت، تسهیلات بیشتری در اختیارشان قرار خواهد گرفت، گفت: بانک توسعه تعاون با منابع وسیع‌تری یاری‌رسان خواهد بود؛ امیدواریم با ۲۴ میلیارد تومان سرمایه و نهایی شدن تشکیلات بتوانیم در پایان دولت شاهد عملیات اجرایی شدن این صندوق باشیم و ترجیحا از امکانات و نیروی انسانی فعال و کارآمد سازمان بهره می‌گیریم.

به گفته شریعتمداری افراد علاقمند به خیرجمعی در آینده می‌توانند سرمایه خود را به صورت قرض‌الحسنه در اختیار صندوق قرار دهند.

در ادامه رضا دهقان مدیر صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی افراد دارای معلولیت نیز از اهتمام وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه اعضای کمیسیون اجتماعی و اعضای هیات دولت در تصویب آیین‌نامه این صندوق قدردانی کرد.

ولی اسماعیلی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: عملکرد وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور در حوزه شفافیت بسیار مثال‌زدنی است و وظیفه خود می‌دانم که در این زمینه قدردانی کنم.

وی در ادامه به افتتاح مراکز مثبت زندگی نیز اشاره کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در این مرکز انجام شده است.

ولی اسماعیلی تصریح کرد:کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد تا در حل مشکل صندوق برای تامین اعتبار و سایر ملزومات گام‌های ارزشمندی بردارد.

در ادامه مراسم نیز احکام اعضای هیئت مدیره از سوی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به آنان اهدا شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معلولان اشتغالزایی بیکاری بازار کار اشتغال پایدار محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی صندوق حمایت از فرصت های شغلی افراد دارای معلولیت مجلس شورای اسلامی کمیسیون اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان