Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان، آخرین وضعیت جنوب خوزستان را در تقابل با بیماری کرونا، تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شکراله سلمان‌‍زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان، ظهر امروز در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در جنوب غرب خوزستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روند افزایشی ابتلا و بستری در جنوب غرب خوزستان تداوم دارد و موارد بستری ما به بالای ۲۰۰ نفر رسیده است و مقارن با آن، رعایت دستورالعمل‌ها به پایین‌ترین حد ممکن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمام امید ما به مردم و رعایت دستورالعمل‌هاست و شهروندان باید در این زمینه به ما کمک کنند، گفت: ویروسی که در راه است سرایت پذیری بسیار بالایی دارد و ممکن است ظرفیت بیمارستان‌های ما، پاسخگوی این وضعیت احتمالی نباشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: روند بستری در بیمارستان‌ها افزایشی بوده، اما مشکلی برای تحت مداوا قرار گرفتن مبتلایان وجود ندارد، در کنار آن پنج بیمارستان ما آماده پذیرش بیماران مبتلا به کرونا هستند و امیدوارم با کمک مردم و مسئولان آمار ابتلا در منطقه کاهش شود.

وی با اشاره به اینکه اگر ویروس دلتا وارد منطقه شود، شرایط بسیار سخت خواهد شد، یادآور شد: در حال حاضر مورد مثبتی از این سویه بیماری در منطقه مشاهده نشده، اما باید فرض را بر این بگذاریم که این ویروس در منطقه وجود دارد چرا که اجتناب‌ناپذیر است و هنگامی که ویروس وارد کشور شود، کل کشور بدون استثنا درگیر آن خواهد شد و باید آماده تقابل با آن باشیم.

سلمان‌زاده خاطرنشان کرد: وضعیت در خصوص نحوه واکسیناسیون مناسب نیست، خصوصاً در شهرستان شادگان استقبال مناسبی نشده و خواهش دارم که بزرگان گروه‌های سنی بالای ۶۰ سال را به استفاده از واکسن ترقیب کنند چرا که تنها راه مطمئن برای پیشگیری از این بیماری واکسن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در تشریح آخرین آمار ابتلا، بستری و فوت ناشی از بیماری کرونا در جنوب غرب خوزستان اشاره کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۴ مورد جدید مثبت به ثبت رسیده است که به تفکیک، ۸۸ نفر مربوط به آبادان، ۴۱ نفر از خرمشهر و در شادگان ۲۵ مورد مثبت قطعی ابتلا به کووید-۱۹ گزارش شده است.

وی ادامه داد: از این ۱۵۴ مورد مثبت جدید ۱۳۴ نفر به صورت سرپایی هستند (آبادان ۷۴ نفر، خرمشهر ۳۵ نفر و شادگان ۲۵ نفر) تحت مداوا قرار گرفته و راهی منازل خود شدند تا در قرنطینه قرار گیرند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه در حال حاضر کل موارد مثبت بستری در بیمارستان ۲۰۲ نفر است؛ یادآور شد: طی روز گذشته نیز ۳۴ نفر بستری و ۲۲ نفر نیز بهبود و از بیمارستان ترخیص شده اند و متأسفانه ۵ نفر فوت شده (۳ نفر در آبادان، یک نفر خرمشهر و یک نفر شادگان) به ثبت رسیده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا کرونا دلتا خوزستان قرنطینه دانشگاه علوم پزشکی آبادان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جنوب غرب خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۵۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید