Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، داود عطاران عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ویروس دلتا که در موج پنجم کرونا قالب شده شدت و شیوع بیشتری از نمونه‌های قبلی دارد و بیشترین آسیب‌های آن در ریه و گوارش بوده است.

او افزود: این بیماری تمامی گروه‌های سنی از اطفال تا سالمندان را درگیر می‌کند و در روز‌های اخیر افزایش میزان بستری، سرپایی و فوتی را به نسبت یک ماه گذشته داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

انتقال دلتای هندی و بروز علائم در چند ساعت رخ می‌دهد

عضو هیأت علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علائم ویروس دلتا در بدن درد، تب، سرفه، اسهال، درد پشت، درد قفسه سینه بوده و مردم آن را یک سرماخوردگی عادی فرض نکنند، ادامه داد: مردم در صورت داشتن هرگونه علائمی بلافاصله به پزشک مراجعه کنند تا درگیری و شدت بیماری بیشتر نشود، همواره معتقدیم که هرچه زودتر مراجعه شود نتیجه درمان بهتر است و میزان انتشار ویروس هم کمتر می‌شود.

عطاران بیان کرد: تابستان امسال زمان مناسبی برای سفر نیست و بیشتر کسانی در این روز‌ها بستری هستند افرادی بودند که به سفر رفتند و یا در جمع‌های خانوادگی حضور یافتند، در مسافرت‌های تابستانی برخی‌ها در حین سفر و برخی دیگر در پایان سفر درگیر و بستری شدند.

او با اشاره به اینکه از مردم می‌خواهیم از حضور در هر نوع تجمعی اعم از دورهمی خانوادگی، مجالس عروسی و ترحیم به‌شدت خودداری کنند، تصریح کرد: معتقدیم که اگر برای مدتی عزیزان مان را نبینیم بهتر از آن است که خدای نکرده برای همیشه از دیدنشان محروم شویم و متأسفانه در یک نمونه آن شاهد بودیم که نزدیک به ۱۰ نفر که در یک دورهمی حاضر بودند مبتلا و بستری شدند که از این تعداد ۲ نفر از آنان که یک مادر و دختر بودند فوت کردند.

فوق تخصص بیماری‌های ریه تأکید کرد: کادر درمان کرونا روز‌های بسیار سختی را می‌گذرانند و از مردم می‌خواهیم که بیش از پیش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و عدم خروج غیرضروری از منزل را داشته باشند و دیگران را هم به رعایت این اصول کلیدی و حیاتی تشویق کنند.

 

انتهای پیام// م.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا دلتا کرونا کرونای هندی علائم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۶۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر

محمد آئینی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند که در این راستا بیشتر معابر محله‌های ده گانه محروم و کم برخوردار آسفالت ریزی گردید و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده به طول ۲۱ کیلومتر این شهرستان افزود:سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی در ادامه به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی گردید با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها، تسهیلات بانکی و ... زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا سازیم که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است گفت: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین می‌باشد و امیدواریم به این امر اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آئینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: در این راستا ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر نسبت به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

وی در ادامه به برخی تسهیلات بانکی، تخفیف‌های عوارض ساخت و ساز، وام‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: در روز شوراها، هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر اهدای پروانه با تخفیف ۱۰۰ درصدی در عرض ۲ هفته برای نوسازی واحد‌های فرسوده می‌باشد و در خصوص تسهیلات بانکی نیز۹۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ۳ ساله با کارمزد کم برای متقاضیان نوسازی بافت فرسوده اعطا خواهد شد.

گفتنی است با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در اهر، شش هزارمین واحد مسکن روستایی بصورت نمادین در روستای خونیق افتتاح شد.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سال گذشته بیش از ۱۲۰ کیلومتر مربع آسفالت ریزی در شهرستان اهر با اعتبار ۲۹ میلیارد تومان انجام گردید که نسبت به چندین سال قبل بی سابقه بود. 

احمد محرم زاده با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی شهرستان اهر گفت: اهر دارای علما، دانشمندان، نخبگان و فرهیختگان زیادی بود که سهم بزرگی در توسعه و پیشرفت فرهنگی و ... این شهرستان، منطقه ارسباران و حتی کشور داشتند و از این رو برای توسعه و پیشرفت این شهرستان باید توجه ویژه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار