Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: من فضای کشور را حساس می دانم و اگر خدای ناکرده آتش روشن شود، تر و خشک با هم می سوزند.

«علی محمد نمازی»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص شرایط فعلی کشور اظهار کرد: هر معضل، مشکل و مسئله ای می تواند علل و عوامل متعدد و مختلفی داشته باشد و همچنین می تواند زائیده یک زمان طولانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مسائلی که در کشور با آن مواجه هستیم تغییرات اقلیمی است و یا شرایط اقلیمی و آب و هوایی که خیلی از آنها از دست مسئولین کشور خارج است. از قدیم گفته اند که یک سال هایی پر باران است و یک سال هایی خشکسالی است.

او افزود: خشکسالی اولیه ایران حدود 9 سال طول کشید و تا دو سال قبل ادامه داشت یعنی از سال 87 تا 97 ما حدود 9 سال خشکسالی داشتیم و کم کم همه ذخایر مصرف شد. همچنین دو سال پر باران داشتیم که با سیل مواجه شدیم اما از سال 99 با خشکسالی عجیب و غریبی مواجه شدیم که تقریبا در نیم قرن اخیر، این خشکسالی بی سابقه است. اینجا باید چکار کرد؟ باید همدلی و همفکری کنیم و امکانات حداقلی را هم جهت کرده تا بتوانیم به صورت عادلانه گره ای از کار مردم باز کنیم. اما شاهد روند و جریان برعکسی هستیم به جایی اینکه هم افزایی داشته باشیم و مکمل یکدیگر باشیم به هم کمک کنیم، یکدیگر را تضعیف می کنیم و دنبال مدرک پیدا کردن و محکوم کردن و مچ گیری هستیم. متاسفانه این مسئله نه تنها مشکلی از مردم را حل نمی کند بلکه بر مشکلات هم می افزاید و بعد آستانه تحمل مردم از بین می رود و اتفاقاتی که در خوزستان شاهد آن هستیم، به وقوع می پیوندد. 

نمازی تصریح کرد: باید یاد بگیریم در همه حال و شرایط هم افزایی داشته باشیم و مکمل یکدیگر باشیم، اهالی حکومت را می گویم نه ملت را، هر سه قوه، نهادها و مراکز انتظامی و نظامی باید بگویند که راهکار چیست. وقت پیروزی می بینیم که همه هستند و می‌گویند سهم من اینجا بیشتر بوده است ولی وقتی مشکل هست و شکست و معضل پیش می آید همه میدان را خالی می کنند و یک سیبل پیدا کردند به عنوان «دولت روحانی» و همه شروع کردند به کوبیدن.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اینکه همه فرار رو به جلو داشته باشند و از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده و فرافکنی کنند و همه مشکلات را متوجه قوه مجریه و رئیس جمهور کنند این بی تقوایی و عدم شناخت از مسئولیت است. شاید چند روز مردم با شما همراه شوند و شعار بگویند اما آن طور نیست و نوبت خود شما هم خواهد رسید.  نزدیک 40 سال است که کم و زیاد کشور در تحریم است؛ کشور در یک جنگ طولانی مدت درگیر بوده و رشد بی رویه جمعیت و تراکم جمعیت و سوق دادن امکانات به سمت مدرسه سازی این هم یک بلایی بوده که از سر کشور رفع شده اما تحریم در جای خود باقی است و هر چه جلوتر آمدیم، شدت پیدا کرده است.

او تصریح کرد: مشکل را یک جاهایی دیگران به وجود آوردند و دولت می خواهد آن را حل کند. تنها قوه مجریه نمی تواند این مشکلات را حل کند همه نهادها باید هم افزایی، هم پوشانی و اقدامات مکمل داشته باشند و دنبال مقصر نگردیم و دنبال فرافکنی نباشیم. کشور در شرایط بسیار سختی قرار دارد.

نمازی در پایان گفت: به نظر می آید این مسیری که بعضی ها در پیش گرفتند و مجلس یازدهم هر روز مسئله ای مطرح کرده و می‌خواهند به حساب دولت برسد، این راه حل نیست. باید خیلی مراقب بود، من فضای کشور را حساس می دانم و اگر خدای ناکرده آتش روشن شود، تر و خشک با هم می سوزند. 7

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حزب کارگزاران برنا خشکسالی ایران عجیب و غریبی مشکلات دولت رئیس جمهور جنگ رشد مدرسه مجلس روحانی نمازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی ۴۹ درصد مردم ایران روی فرونشست زمین

علی بیت‌الهی درباره مطالعات انجام‌شده برای شناسایی اینکه چه میزان جمعیتی از ایران که در پهنه فرونشستی سکونت دارد، اظهار داشت: «در این باره گزارشی تهیه کرده‌ام که در این گزارش نقشه‌های فرونشستی و سکونتگاه‌های جمعیتی شهری و روستایی را بررسی کردم و تطابق دادم، مطالعات نشان می‌دهد که متاسفانه محدوده‌های جمعیتی عمده و کلان کشور مانند تهران، مشهد، شیراز، کرمان و از همه مهم‌تر اصفهان و چند کلان شهر دیگر دقیقا در محدوده فرونشستی قرار دارند یا مجاورت و حاشیه زون‌های فرونشستی واقع شده‌اند.»

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: محاسبات انجام شده نشان می‌دهد که چیزی حدود ۴٩ درصد جمعیت کل ایران بر روی پهنه‌های فرونشستی یا مجاورت آن سکونت دارند.

رئیس بخش خطرپذیری مرکز تحقیقات راه و شهرسازی تاکید کرد: خصلت فرونشست زمین این است که هر روز ادامه دارد و استنباط می‌شود که اگر همین روال ادامه پیدا کند این زون‌های مجاورت فرونشست هم جزو پهنه‌های فرونشست خواهند شد و به این پهنه می‌پیوندند و وسعت فرونشست افزایش پیدا می‌کند.

بیت‌الهی افزود: مساحت زون‌های فرونشستی در کشور نسبت به ۵ سال گذشته حدود ٣ برابر افزایش پیدا کرده و رشد پهنه خصوصیت فرونشست است.

وی گفت: باید توجه داشت که این حجم جمعیت و ساخت و سازها، ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها و شریان‌های حیاتی تحت تاثیر این موضوع هستند و کاهش این ریسک نگاه ویژه‌ای را می‌طلبد.

دیگر خبرها

  • پیروزی فاینورد با حضور کوتاه مدت علیرضا جهانبخش
  • سیتیزن‌ها در یک قدمی صدر / دی‌زربی در خانه گلباران شد!
  • پیروزی فاینورد در حضور کوتاه مدت جهانبخش
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری در پی بارندگی‌های بهاری
  • سپاه در هر صحنه‌ای که وارد شد میدان پیروزی بود
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست
  • محمد خوش‌چهره: «اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!
  • زندگی ۴۹ درصد مردم ایران روی فرونشست زمین
  • بزرگترین میدان گازی اروپا تعطیل شد
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است