Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامد برومند فر مدیر کل نظارت بر بهداشت سازمان دامپزشکی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تدابیر سازمان دامپزشکی در روز عید قربان اظهار کرد: همه ساله سازمان دامپزشکی در ایام و اعیاد خاص همچون عید قربان به علت نذورات افراد و قربانی دام، برنامه خاص خود را از منظر بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه ساله یک ماه قبل از رسیدن عید قربان، دستورالعمل های لازم تدوین و به سازمان دامپزشکی استان ها اعلام می شود تا هماهنگی های لازم به مراکز عرضه دام اعلام شود.

برومند فر با اشاره به اینکه نظارت‌ها هم پیش از ذبح و هم پس از ذبح دام توسط کارشناسان دامپزشکی در مراکز عرضه انجام می‌شود، بیان کرد: در مراکز عرضه، اکیپ های دامپزشکی قبل از خرید مردم بررسی های لازم را انجام می دهند و پس از تایید سلامت دام اجازه خرید داده می شود، همچنین مراکزی برای ذبح دام تعیین می شود تا قربانی انجام شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه ذبح دام در پیاده روها و منازل به هیچ وجه توصیه نمی شود، گفت: توصیه ما به مردم آن است که قربانی کردن دام را در کشتارگاه انجام دهند چرا که ضوابط و شرایط بهداشتی در کشتارگاه وجود دارد و افراد پس از نگه داری ۲۴ ساعته لاشه می توانند گوشت خود را تحویل بگیرند که دیگر نگرانی های احتمالی راجع به بیماری تب کنگو و سایر بیماری های انگلی نباشد.

مدیر کل نظارت بر بهداشت سازمان دامپزشکی ادامه داد: اگر افراد اصرار دارند که ذبح در خانه یا مکان خاصی انجام شود با اکیپ های دامپزشکی از طریق سامانه ۱۵۱۲ تماس بگیرند تا معاینات بر ذبح و گوشت انجام شود.

وی با اشاره به اینکه مکان های عرضه دام در استان و شهرستان از قبل توسط نصب بنر مشخص شده است، گفت: با توجه به افزایش فعالیت کنه ها در فصل گرما که یکی از عوامل انتقال دهنده ویروس تب کریمه کنگو هستند، از این رو توصیه می شود که ضمن کشتار در قربانگاه، گوشت قبل از مصرف ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری شود‌.

برومند فر با اشاره به اینکه در کل کشور ۲ هزار و ۶۰۰ کارشناس دامپزشکی و ۶۰۰ ناظر شرعی بصورت اکیپ های ثابت و سیار بر سلامت و ذبح نظارت کامل دارند، افزود: با توجه به شرایط کرونایی تمامی پرسنل مراکز عرضه دام موظف به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله داشتن ماسک و دستکش هستند.

مدیرکل نظارت بر بهداشت سازمان دامپزشکی کشور در پایان تصریح کرد: تا ظهر روز عید قربان ۳۷۰ کشتارگاه دام و ۶۵۰ مرکز بسته بندی و قطعه‌بندی گوشت با مجوز سازمان دامپزشکی در سراسر کشور فعال هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عید قربان کشتار دام سازمان دامپزشکی سازمان دامپزشکی مراکز عرضه عید قربان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت بانک مرکزی با عرضه ۵۰۰ یورو به زئران حج ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ایمان شمسایی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج در نشست شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که امروز دهم اردیبهشت به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت و با حضور سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت در این سازمان برگزار شد، گفت: این مبلغ درسهمیه سفر هوایی سالانه افرادی که به خارج از کشور مسافرت می‌کنند، محاسبه نخواهد شد.

رئیس سازمان حج و زیارت هم در ادامه این نشست با اشاره به روند مطلوب فرآیند امور اجرایی اخذ روادید زائران حج ۱۴۰۳ گفت: رقم طلب برای ۷۴ هزار نفر زائرحج پیش رو تاکنون اخذ شده است.

سیدعباس حسینی، عملیات ثبت نام در استان‌ها را نزدیک به اتمام دانست و افزود: دریافت رقم طلب بیش از ده هزار نفر دیگر هم درحال انجام است و بدنبال آن اخذ روادید صورت خواهد گرفت.

نصرالله فرهمند مدیرعامل موسسه فرهنگی «عمره سعادت» که اجرای عملیات عمره را برعهده دارد نیز در این نشست درباره برنامه ریزی اعزام عمره گزاران ایرانی به سرزمین وحی قبل و بعد از عملیات حج گفت: هماهنگی با هواپیمایی در این خصوص انجام شده است و انتظار می‌رود که پس از عملیات حج ۱۴۰۳ با توجه به زیرساخت‌های پیش بینی شده از بیست ایستگاه پروازی زائران به دو فرودگاه مدینه و جده منتقل شوند.

طاهر درودی معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر هم در ادامه این نشست درباره هماهنگی‌ها و اقدامات انجام شده برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی به عمره گزاران و زائران حج پیش رو و انتقال دارو‌ها و تجهیزات مورد نیاز در حج ۱۴۰۳ گزارشی ارائه کرد.

مهران فرشید مدیرکل دفتر طرح و برنامه و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج نیز درخصوص سامانه جامع حج، عمره و عتبات گزارش داد و نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت هم بر لزوم اخذ و توجه به دیدگاه‌های همه دست اندرکاران مرتبط با این حوزه‌ها در تدوین نهایی سامانه یادشده تاکید کرد.

 

دیگر خبرها

  • موافقت بانک مرکزی با عرضه ۵۰۰ یورو به زئران حج ۱۴۰۳
  • موافقت بانک مرکزی با عرضه 500 یورو به زئران حج 1403
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • تصاویری از آبگرفتی منازل و معابر زاهدان پس از بارش های بهاری