Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز جذب وزارت علوم شرایط هیأت علمی بودن ۱۱۵ نفر از اعضای هیأت علمی پیمانی مشروط و یا دستیار علمی دانشگاه پیام نور را که با فراخوان خود وزارتخانه در سال‌های ۹۱ و ۹۲ و یا قبل از آن بصورت هیأت علمی پیمانی بعد از فرایند و رقابت و مصاحبه‌های متعدد عمومی و تخصصی جذب دانشگاه پیام نور شده بودند تأیید نکرد و آنها را فاقد احراز صلاحیت لازم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد باید نامه عدم احراز صلاحیت خود را تا امروز ۳۰ تیرماه امضا و درخواست تبدیل به عضو غیر هیأت علمی (کارمند) را ارائه دهند.

در حالی مرکز جذب وزارت علوم شرایط هیأت علمی بودن و استخدام این اساتید را رد کرده است که برخی از آنها بین ۸ الی ۱۵ سال سابقه تدریس و به عنوان عضو هیأت علمی با مرتبه مربی در دانشگاه پیام نور را دارند.

یکی از این اعضای هیأت علمی پیمانی مشروط دانشگاه پیام نور در این خصوص گفت: ما ۱۱۵ نفر عضو علمی پیمانی مشروط و دستیاران آموزشی دانشگاه پیام‌نور هستیم که در سال‌های ۹۱ و قبل از آن، از طریق فراخوان رسمی وزارت علوم با مدرک کارشناسی ارشد استخدام و پس از شرکت در چندین مصاحبه علمی و عمومی و تخصصی و طی مراحل استخدامی بعنوان عضو علمی وارد بدنه دانشگاهی کشور شدیم و دانشگاه در بدو استخدام تعهد عدم تحصیل در مقطع دکتری را از ما اخذ نمود.

وی ادامه داد: پرونده‌های ما در هیأت جذب سازمان مرکزی دانشگاه تأیید شد ولی به دلایل مبهمی که حتی با چندین بار مراجعه حضوری به معاونت جذب وزارت علوم از دلیل اصلی عدم تأیید پرونده‌ها مطلع نشدیم، البته تأخیر در ارسال پرونده‌ها و عدم پیگیری وزارت خانه تا اواخر سال ۹۷ نیز مشکل را چند برابر کرده است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور افزود: یکی از مشکلات دیگر اینکه پرونده‌های ما در هیأت مرکزی جذب وزارت علوم بر اساس شاخص‌های سال ۹۷ (در شاخص‌های سال ۹۷ شرایط جدیدی غیر از شرایط استخدام بدوی گنجانده شده بود.) ارزیابی و در دو مرحله رد شد. در حالی که جذب ما طبق قوانین قبلی موجه است و قانون عطف به ما سبق نمی‌شود و این کار کاملاً ناعادلانه و غیرمنصفانه است. ولی متأسفانه کسی جوابگوی ما نبود.

وی ادامه داد: ناگفته نماند که اکثر ما تمام شاخص‌های مثبت زمان استخدام بعنوان عضو هیأت علمی را از بین انبوه متقاضیان داشتیم ولی متأسفانه به دلایلی به ناحق رد شدیم.

این عضو هیأت علمی پیام نور ادامه داد: این آرا اعتراض و پرونده‌های ما به هیاتِ عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد، هیأت عالی جذبِ شورای مذکور پرونده‌های ما به دلیل عدم اخذ مدرک دکتری و بعضاً دانشجوی دکتری رد کرد.

وی افزود: حال پرونده‌های ما ۱۱۵ نفر اعضای علمی پیمانی مشروط و دستیار آموزشی در وزارت علوم است و شورای عالی انقلاب فرهنگی به ما می‌گوید جهت حل مشکل خودتان به سازمان مرکزی دانشگاه و معاونت جذب وزارت علوم مراجعه کنید، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور به ما می‌گوید سعی خودمان را می‌کنیم که مشکل حل شود ولی کار زیادی از دست ما ساخته نیست، وزارت علوم هم به ما می‌گویند پرونده‌های شما می‌بایست در شورای عالی انقلاب فرهنگی تأیید می‌شد و متأسفانه کسی جوابگوی ما نیست.

این عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور افزود: لازم به ذکر است با اعمال مصوبه ۲۴۱ هیأت اجرایی جذب وزارت علوم مشکل جذب و استخدام نزدیک به ۷۰۰ عضو علمی دانشگاه پیام نور که چنین مشکلی داشته و قبل از سال ۹۰ جذب شده بودند بدون بررسی پرونده‌ها در هیأت مرکزی جذب وزارت علوم انجام شد، که آن مصوبه نیز می‌تواند برای ۱۱۵ نفر باقیمانده اعمال گردد.

محمد علی کی نژاد رئیس هیأت عالی جذب وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص گفت: هیأت علمی بودن این افراد را مرکزی جذب تأیید نکرده است (ماده ٢١) با درخواست پیام نور پرونده‌های رد شده در این ماده در هیأت عالی (ماده ١٥) مطرح شد این افراد که کارشناس ارشد و دانشجو ی دکتری هستند و هیأت علمی بودن تأیید نشد

وی ادامه داد: موضوع کارمند خارج از وظایف هیأت علمی است و به موضوع غیر هیأت علمی و کارمند شدن این افراد دانشگاه باید جوابگو باشد.

به گزارش مهر، پیگیری در خصوص رد صلاحیت این ۱۱۵ عضو پیمانی مشروط دانشگاه پیام نور از وزارت علوم تا کنون بی پاسخ مانده است.

کد خبر 5262130 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور وزارت علوم تحقیقات و فناوری اساتید دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سازمان سنجش جشنواره بین المللی فارابی آزمون کارشناسی ارشد آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی توزیع کارت کنکور دانشجویان دانشگاه الزهرا دانشگاه تربیت مدرس اعضای هیات علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی علمی دانشگاه پیام نور علمی پیمانی مشروط هیأت علمی بودن جذب وزارت علوم عضو هیأت علمی پرونده های ما هیأت علمی ۱۱۵ نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۷۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بیشترین ارتباط بین المللی را دانشگاه‌های بزرگ در کشور دارند، گفت: هرساله یک ارزیابی در وزارت علوم از وضعیت همکاری بین‌المللی دانشگاه، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی انجام می‌شود که در این ارزیابی‌ها، رتبه دانشگاه تهران اول شده است.

مسعود صدری نسب، رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بیشترین ارتباط بین المللی و پروژه های مشترک بین المللی را دانشگاه های بزرگ در کشور دارند. هرساله یک ارزیابی در وزارت علوم درباره وضعیت همکاری بین المللی دانشگاه، پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی انجام و دانشگاه ها رتبه بندی می شوند.

وی افزود: دانشگاه تهران در این ارزیابی رتبه اول را کسب کرده است. این دانشگاه به دلیل قدمت، دانشجو و  اعضای هیات علمی زیادی که دارد در اکثریت سال ها رتبه نخست را کسب می کند.

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ما با همه کشورهای دنیا به جز رژیم اسرائیل پروژه های مشترک دارند و تحریم مانعی برای انجام این همکاری بین المللی به وجود نیاورده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد