Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گروه هکر با عنوان زروکس، اطلاعاتی را که ادعا می‌کنند از هک کردن شبکه و سرور‌های آرامکو در سال گذشته میلادی به دست آورده‌اند، در شبکه سیاه اینترنتی به فروش گذاشته‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اویل پرایس، هکر‌ها در یک حمله سایبری یک ترابایت از اطلاعات شرکت نفت آرامکوی عربستان را دزدیده و آن را در شبکه سیاه اینترنت به فروش گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شرکت بزرگ نفتی ادعا می‌کند این دزدی اطلاعات که طبق گفته هکر‌ها در سال گذشته انجام شده هیچ تاثیری بر فعالیت‌های آرامکو ندارد و در اختیار پیمانکاران شخص سوم بوده نه سیستم‌های آرامکو.

سخنگوی آرامکو در گفتگو با کلیپینگ کامپیوتر گفت: «تایید می‌کنیم که این دزدی اطلاعات تاثیری بر فعالیت‌های ما نداشته و شرکت همچنان امنیت سایبری بالایی دارد».

این گروه هکر‌ها با عنوان زروکس، اطلاعاتی را که ادعا می‌کنند از هک کردن شبکه و سرور‌های آرامکو در سال گذشته میلادی به دست آورده‌اند، در شبکه سیاه اینترنتی به فروش گذاشته‌اند.

زروکس و آرامکو هر دو می‌گویند این دزدی اطلاعات از نوع باج افزار یا هر گونه اخاذی دیگری نبوده است.

این اطلاعات با قیمت ۵ میلیون دلار به فروش گذاشته شده‌اند و شامل مدارک مربوط به پالایشگاه‌های آرامکو، اطلاعات شخصی حدود ۱۴ هزار کارمند این شرکت، ویژگی‌های پروژه‌ای سیستم‌ها و تجزیه و تحلیل‌های داخلی به همراه اطلاعات امنیتی شامل آدرس IP شرکت می‌شوند.

این گروه هکر ادعا می‌کند در حال مذاکره با پنج خریدار جهت فروش این اطلاعات است.

آرامکوی عربستان در گذشته بار‌ها قربانی جرایم سایبری بوده است. مهم‌ترین حمله سایبری به این شرکت در ۲۰۱۲ توسط بدافزار شمعون صورت گرفت که تمام کامپیوتر‌های شرکت را پاک کرده بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اطلاعات شرکت آرامکو عربستان فروش اطلاعات شبکه سیاه اینترنتی فروش گذاشته شبکه سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابسامانی در ثبت نام اینترنتی تایر و کمبود تایر سواری رینگ ۱۳ و ۱۴

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، علی‌رغم سابقه دیرینه صنعت تایر در ایران، تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان این کالا در سایه سوءتدبیر مدیران تصمیم‌گیر دچار مشکلات عدیده‌ای همچون کاهش تولید، کمبود تایر در برخی سایزها و گران‌فروشی هستند. اما علت اصلی نابسامانی‌های اخیر در بازار تایر چیست و مشکل از کجاست؟

 

متن پیام شهروند خبرنگار ما :

سلام ، سامانه های موازی جهت فروش اینترنتی تایر ماشین وجود دارد که سامانه تجارت ، خودرو پی و سایت‌های خود شرکت‌ها هستند . سامانه تجارت ثبت نام کردم و وقتی به عاملین فروش مراجعه میکنم می‌گویند که این سامانه نباید ثبت نام میکردی ، بالاخره تکلیف ملت روشن نیست ، خواهشا پیگیری کنید ، موازی کاری و کمبود در حوزه تایر پدرمون رو در آورد.

دیگر خبرها

  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • فروش اینترنتی دارو
  • صلاح در فهرست فروش لیورپول
  • محمد صلاح در فهرست فروش لیورپول قرار گرفت
  • نابسامانی در ثبت نام اینترنتی تایر و کمبود تایر سواری رینگ ۱۳ و ۱۴
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • لیورپول محمد صلاح را در لیست فروش گذاشت