Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد شریف عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نقش احزاب قبل و بعد از هر انتخاباتی بیان کرد: نقش احزاب هرگز تمام شدنی نیست و فعالیت آنها همواره یک کنش دائمی بوده است و مهم ترین وظیفه‌ای که می‌توان برای تشکل‌های سیاسی متصور بود موضوع پایش رویدادهای جامعه است و اینکه این رویدادها در بخش هایی که مربوط به مطالبات شهروندان است جمع آوری کرده و به مسولان مربوط منتقل کنند یعنی همان نقش اصلی واسطه بودن بین شهروندان و حاکمیت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد:  خلع فعالیت مستمر احزاب و تشکل های سیاسی طبعا مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است و باعث شده که مطالبات مردم از مجرای غیر صحیح مطرح شوند؛ در این صورت نه مطالبه گران به اهداف خود می‌رسند و نه حاکمیت توانسته به خواسته های اصلی شهروندان پی ببرد و گروهی هم نبوده که پیگیر این مطالبات شود و به مرور زمان هم مطالبات اصلی فراموش شده و کدورتی هم در بین شهروندان مدیران ارشد جامعه ایجاد شده است.

شریف درباره راهکار های پررنگ شدن نقش احزاب در کشور بیان کرد: حاکمیت باید به نقش احزاب اذعان داشته و آنها را پررنگ کند، اما متاسفانه  یکی از مهم ترین ضعف‌های ما این است که احزاب تحت مشورت نیستند و در مراکز استان ها استاندار صرفا چند جلسه با نمایندگان احزاب برگزار می‌کند؟ در مرکز استان ها چند بار با دبیران کل احزاب جلسه گذاشته اند و از آنها کمک خواسته اند؟ این اتفاق به ندرت می افتد و صرفا برای ارائه یک گزارش کار این اقدام انجام می‌شود و سودمند هم نخواهد بود.

دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران بیان کرد: علاوه براین از نظر قانونی هم احزاب دچار یک خلع های قانونی هستند مخصوصا در موضوع قانون انتخابات که احزاب را نسبت به فعالیت خودشان دلگرم می‌کند؛ رسیدگی به تخلفات قانونی احزاب هم موضوع دیگری است که طبق قانون اساسی باید با حضور هیات منصفه باشد، اما هنوز هم در این عرصه با برخوردهای سلیقگی مواجه هستیم.

وی مشکلات مالی را دیگر آسیب اقدامات حزبی دانست و عنوان کرد: همچنین مشکلات مالی هم موانع مهمی بر سر راه فعالیت احزاب است و متاسفانه از نظر  قانونی هم احزاب از فعالیت های اقتصادی منع شده اند و دولت هم کمک نمی‌کند و همه اینها در کنار هم فعالیت احزاب را ناکارآمد کرده است؛ در حالی که امروز کشور ما برای مدیریت فضای سیاسی به شدت به همکاری احزاب نیاز دارد. امیدواریم که این بستر فراهم شود تا احزاب صرفا به یک سری مجموعه های دم انتخاباتی تبدیل نشود که بعد هم به محاق بروند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 احزاب و تشکل ها نقش احزاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب در مقابل ایران شد
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است