Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@04:58:50 GMT

رشد درآمد خانوارهای شهری در سال ۹۹

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۹۷۵۰

رشد درآمد خانوارهای شهری در سال ۹۹

به گزارش جام جم آنلاین، در طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار که از سوی مرکز آمار منتشر شده، متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری ۷۶۴.۷۴۶ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل، ۳۸ درصد افزایش داشته است.

بر این اساس، در سال ۱۳۹۹ رشد متوسط درآمد سالانه خانوارهای شهری بیشتر از رشد متوسط هزینه کل سالانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بین هزینه‌ های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم مربوط به هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآورده‌های آن و گوشت هرکدام با سهم ۲۱ درصد و در بین هزینه‌ های غیرخوراکی بیشترین سهم با ۵۰ درصد مربوط به هزینه مسکن، سوخت و روشنایی بوده است.

نگاهی به اهم نتایج طرح درسال ۱۳۹۹ در مناطق شهری و روستایی نشان می‌دهد که متوسط هزینه‌ کل خالص سالانه یک خانوار شهری ۶۲۱.۳۹۲ هزار ریال بوده که نسبت به رقم مشابه در سال قبل ۳۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین از هزینه کل سالانه خانوار شهری ۱۶۱.۰۹۴ هزار ریال با سهم ۲۶ درصد مربوط به هزینه‌های خوراکی و دخانی ۴۶۰.۲۹۸ هزار ریال با سهم ۷۴ درصد مربوط به هزینه‌های غیرخوراکی بوده است.

در بین هزینه‌ های خوراکی و دخانی نیز بیشترین سهم مربوط به هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآورده‌های آن و گوشت هرکدام با سهم ۲۱ درصد و در بین هزینه‌های غیرخوراکی بیشترین سهم با ۵۰ درصد مربوط به هزینه مسکن، سوخت و روشنایی بوده است.

منابع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می دهد که ۳۱.۴ درصد درآمد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۱۵.۷ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ۵۲.۹ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

مقایسه درصد خانوارهای شهری استفاده کننده از لوازم عمده زندگی در سال ۱۳۹۸ نیز نسبت به سال ۱۳۹۹ نشان می‌دهد که خانوارهای استفاده‌کننده از یخچال فریزر از ۷۰.۲ به ۷۱.۹، جاروبرقی از ۹۱.۷ به ۹۱.۵، ماشین لباسشویی از ۸۷.۱ به ۸۷.۳، اجاق گاز از ۹۹.۱ به ۹۸.۹ و مایکروویو و فرهای هالوژن‌دار از ۱۲.۳ به ۱۲.۴ درصد تغییر یافته است. همچنین درصد خانوارهای شهری استفاده کننده از اتومبیل شخصی و ماشین ظرفشویی هر کدام به ترتیب با ۵۳.۱ و ۷.۶ درصد نسبت به سال قبل بدون تغییر بوده است.

همچنین در سال ۱۳۹۹، عمده‌ترین نوع سوخت مصرفی ۹۴.۵ درصد از خانوارهای شهری برای گرما، گاز طبیعی (شبکه عمومی) بوده است.

متوسط هزینه کل خالص سالانه یک خانوار روستایی ۳۴۰،۶۷۹ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ۳۰.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد. از هزینه کل سالانه خانوار روستایی۱۳۶.۴۴۲ هزار ریال با سهم ۴۰ درصد مربوط به هزینه‌های خوراکی و دخانی و ۲۰۴.۲۳۷ هزار ریال با سهم ۶۰ درصد مربوط به هزینه‌های غیرخوراکی بوده است.

در بین هزینه‌های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم مربوط به هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردهای آن با ۲۵.۰ درصد و در بین هزینه‌های غیرخوراکی، بیشترین سهم با ۳۲.۰ درصد مربوط به مسکن، سوخت و روشنایی بوده است.

همچنین متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی ۴۲۰.۴۷۰ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ۴۱.۶ درصد افزایش داشته است. منابع تامین درآمد خانوارهای روستایی نشان می دهد که ۳۲.۷ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۲۹.۷ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ۳۷.۵ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تأمین شده است.

مقایسه درصد خانوارهای روستایی استفاده کننده از لوازم عمده زندگی در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۹ نشان می‌دهد که خانوارهای استفاده کننده از اتومبیل شخصی از ۳۲.۷ به ۳۴.۱، یخچال فریزر از ۵۰.۴ به ۵۲.۷، اجاق گاز از ۹۸.۴ به ۹۸.۳، جاروبرقی از ۶۵.۹ به ۶۷.۵، ماشین لباسشویی از ۵۶.۵ به ۵۸.۱، ماشین ظرفشویی از ۰.۵ به ۰.۴ و مایکروویو و فرهای هالوژن دار از ۲.۳ به ۱.۶ درصد تغییر یافته است.

در سال ۱۳۹۹ عمده‌ترین نوع سوخت مصرفی ۷۵.۲ درصد از خانوارهای روستایی برای گرما، گاز طبیعی (شبکه عمومی) و ۱۳.۳درصد نفت سفید بوده است.

متوسط هزینه‌ ها و درآمد خانوار بر حسب استان

بررسی متوسط هزینه کل سالانه یک خانوار شهری نشان می‌دهد که استان تهران با ۹۵۷.۰۱۶ هزار ریال بیشترین و استان خراسان شمالی با ۳۵۱.۹۴۳ هزار ریال کمترین هزینه را در سال ۱۳۹۹ داشته‌اند.

استان تهران نیز با ۱.۰۹۸.۱۱۸ هزار ریال بیشترین و استان سیستان و بلوچستان با ۴۷۸.۸۳۱ هزار ریال، کمترین متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری را در سال ۱۳۹۹ به خود اختصاص داده است.

بررسی متوسط هزینه کل سالانه یک خانوار روستایی نشان می‌دهد که استان البرز با ۵۶۶.۴۲۷ هزار ریال بیشترین و استان سیستان و بلوچستان با ۱۸۰.۳۹۵ هزار ریال کمترین هزینه را در سال ۱۳۹۹ داشته‌اند.

استان البرز با ۶۷۶.۸۹۷ هزار ریال بیشترین و استان سیستان و بلوچستان با ۱۸۱.۰۹۱ هزارریال، کمترین متوسط درآمد سالانه یک خانوار روستایی را در سال ۱۳۹۹ به خود اختصاص داده است.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: درآمد خانوار خانوار شهری مشاغل هزار ریال بیشترین و استان هزار ریال بوده که نسبت سالانه یک خانوار روستایی درصد مربوط به هزینه سالانه یک خانوار شهری هزینه های غیرخوراکی خوراکی و دخانی استفاده کننده هزار ریال با سهم هزینه کل سالانه نسبت به سال قبل خانوارهای شهری ۰ درصد مربوط متوسط هزینه کل سال ۱۳۹۹ نشان می دهد درآمد خانوار بین هزینه بیشترین سهم درصد افزایش متوسط درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۹۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شازند با بیان اینکه بزرگترین طرح عمرانی کشور جهاد آبرسانی است گفت: این طرح در استان مرکزی با جدیت در حال انجام است.

وی افزود: چهار طرح حوزه آبرسانی در استان مرکزی وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی در ۲ مرحله شامل فاز اول ۶۷ روستا با ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی و در فاز دوم ۱۳۱ روستا را شامل می‌شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه و زرندیه با مدیریت آب منطقه‌ای استان و مدیریت منابع آب کشور در حال انجام است و همچنین انتقال آب به تفرش به صورت آزمایشی در حال استفاده است.

مخلص الائمه ادامه داد: یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت طرح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی و ۶ هزار میلیارد ریال در طرح آبرسانی به شهرستان تفرش هزینه شده که‌این اقدامات نشان از توجه دولت سیزدهم به رفاهیات مردم دارد

کد خبر 6094462

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد