Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-27@08:45:36 GMT

ثبت رکوردهای عملیاتی در طرح انتقال نفت گوره به جاسک

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۹۰۴۳۴

ثبت رکوردهای عملیاتی در طرح انتقال نفت گوره به جاسک

قائم‌مقام طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک از ثبت رکوردهای عملیاتی و بومی‌سازی‌های متعدد در این طرح ملی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این طرح، زمینه‌ساز توسعه در منطقه مکران باشد.

علی جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار شانا افزود: طرح ملی انتقال نفت خام گوره به جاسک یکی از ایرانی‌ترین طرح‌های صنعت نفت است که عملیات اجرایی آن با وجود شرایط سخت ناشی از تحریم‌ها و شیوع کرونا در کمتر از دو سال به سرانجام رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت پیمانکاران ایرانی در این طرح، ادامه داد: در تمام مراحل طراحی، ساخت، اجرا و تامین کالا در بخش‌های مختلف این طرح، شرکت‌ها، کارشناسان، متخصصان و مهندسان ایرانی دست‌اندرکار بوده‌اند و سهم ساخت داخل این طرح بیش از ۹۰ درصد است.

قائم‌مقام طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک در شرکت مهندسی و توسعه نفت به ثبت رکوردهایی در مسیر اجرای خط لوله هزار کیلومتری گوره به جاسک اشاره کرد و گفت: به طور نمونه انجام ۲۵۰ کیلومتر لوله‌گذاری و یا ۴۵۰ کیلومتر تست هیدرواستاتیک طی یک‌ماه از جمله این رکوردها بوده است.

جعفرزاده باور توانستن و امکانپذیری اتکا و اعتماد به توانمندی‌های ایرانی را از دستاوردهای این طرح ملی خواند و گفت: ساخت ورق و تختال سرویس ترش، ساخت شیرهای موتوری ۴۲ اینچ کلاس ۹۰۰، طراحی نخستین سیستم کنترل تمام‌ایرانی و ... از جمله دستاوردهای این اعتمادسازی بوده است و نکته مهمتر آنکه تمامی این تجهیزات، آزمایش‌های میدانی را به خوبی پشت سر گذاشته‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد با افزایش ظرفیت انتقال نفت خام به روزانه یک میلیون بشکه در آینده نزدیک و توسعه دیگر صنایع، به زودی کشور شاهد شکوفایی اقتصادی در منطقه مکران باشد.

منبع: شانا

کلیدواژه: طرح انتقال نفت خام گوره جاسک علی جعفرزاده شرکت مهندسی و توسعه نفت ساخت داخل انتقال نفت خام گوره به جاسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۰۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟

ایسنا/هرمزگان با توجه به اینکه صید و صیادی نقش بسیار حائز اهمیتی در زندگی مردم شهرستان جاسک دارد توسعه فعالیت‌های شیلاتی، اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک است.

مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان امروز هفتم اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شهرستان جاسک با نزدیک به ۹۰۰ شناور صیادی و بیش از ۵۰۰۰ نفر صیاد نقش اساسی در صید و صیادی استان هرمزگان دارد.

 وی افزود: این شهرستان سهم قابل توجهی از صید و صیادی استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به استقبال از سرمایه‌گذاران حوزه شیلات، گفت: با توجه به تعاملات خوب و سازنده بین مجموعه شیلات هرمزگان و فرمانداری شهرستان جاسک آینده خوبی برای فعالیت‌های شیلاتی این شهرستان پیش‌بینی می‌شود.

بارانی با اشاره به شکوفایی و پیشرفت در تمامی زمینه‌های شیلاتی در این شهرستان، بیان کرد: اشتعال‌زایی، افزایش درآمد ساحل‌نشینان، ارزآوری و گسترش صنعت در بخش‌های آبزی‌پروری و صادرات از مهم‌ترین برنامه‌های شیلات هرمزگان در بندرجاسک خواند.

 وی با بیان اینکه شیلات محور سرمایه‌گذاری و توسعه استان است، اظهار کرد: این مهم نیازمند توجه و حمایت همه جانبه و بیش از پیش از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های شیلات هرمزگان در سطح ملی و استانی است.

محمد مهرانی فرماندار شهرستان جاسک نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره اینکه شهرستان جاسک ظرفیت مناسبی برای توسعه شیلاتی دارد، اظهار کرد: شیلات هرمزگان با انجام فعالیت‌های آبزی‌پروری، صیادی، صنعتی و... نقش مهمی را در توسعه این شهرستان دارد.

وی همچنین با بیان اینکه شهرستان جاسک ظرفیت خوبی برای تبدیل شدن به قطب شیلاتی دارد، تصریح کرد: باید در راستای تحقق شعار سال حداکثر استفاده از ظرفیت‌های شیلاتی استان را با جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی، حمایت از صید اصولی و پایدار و ارتقاء تولیدات شیلاتی داشته باشیم.

فرماندار جاسک بیان کرد: نگاه ویژه به شیلات و توجه داشتن به مباحث اشتغال ساحل‌نشینان در شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الحاق یک فروند شناور آتشخوار به ناوگان بندرجاسک
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • وضعیت سد جگین در شهرستان جاسک
  • توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم | انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • رئیسی: پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم/ انتقال دانش ایرانی به سریلانکا