Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مدرس آموزش خانواده گفت:کودکان قادر به تنظیم معادلات مالی خود نیستند و پول خود را صرف خواسته‌های بی مورد می‌کنند.

حسن وکیلی مدرس آموزش خانواده گفت: به طور کلی مبنای آفرینش بر این اساس است که یک جنین در زمان تولد زودهنگام، نارس است و حتما باید در دستگاه بماند تا توان زندگی کنار والدین را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بسیاری مسائل موجود در خلقت به این صورت است. از یک نهال نمی‌توان انتظار میوه داشت یا اگر جریان باران مناسب نباشد، سیل راه می افتد. در هر چیزی که قاعده‌های اصلی رعایت نشود، منجر به تنش و چالش در جامعه می‌شود.

وکیلی گفت: موارد فوق در تربیت کودکان هم صدق می‌کند، مبالغ پول توجیبی کودکان نباید بیش از اندازه باشد. این به دلیل ناتوانی کودک در خرج کردن آن است.

وی ادامه داد: کودکان قادر به تنظیم معادلات مالی خود نیستند و کودک پول خود را صرف خواسته‌های بی مورد خود می‌کند.

وکیلی همین نکته را به تربیت جنسی کودک تعمیم داد و افزود: بچه‌ها نباید بیش از اندازه در این مورد اطلاعات دریافت کنند؛ چرا که موجب تخریب روحیه و شخصیت آن‌ها شده و بلوغ زودرس را درپی دارد.

وی تصریح کرد: نقش خانواده بسیار اثرگذار است؛ در حال حاضر نقش خانواده کمرنگ شده و فضای مجازی جای آن را گرفته است و باید بنیان خانواده تقویت شود.

وکیلی ادامه داد: رسانه‌ها و دست اندرکاران تربیت را به بحث مهمِ آگاهی بخشی به پدران و مادران متوجه کردند.

وی گفت: سو استفاده والدین یا اربابانِ کودکان کار حقیقتی در کل دنیا است. در کشور باید از حوزه خانواده و مدرسه به این موضوع توجه شود. اگر مدارس در حوزه آموزش خانواده نقش خود را به خوبی ایفا کنند، خانواده‌ها نسبت به وضعیت کودک خود آگاهی می‌یابند.

وی لزوم مشاوره قبل از ازدواج را تاکید کرد و خواستار شد دفاتر طلاق و ازدواج به دریافت گواهینامه‌ای در این زمینه مبادرت ورزند.

وکیلی درباره رسالت بهزیستی گفت: اینکه در ماه مبلغی را در اختیار افراد قرار دهیم و خود را سرپرست آن‌ها بدانیم، اشتباه است. پیاده سازی فرهنگ باید مورد توجه قرار گیرد./باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۰۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان

 رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان با بیان این خبر گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از سه تا پنج سالگی است.

مالکی افزود: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده و در نوبت کاشت حلزون در این بیمارستان قرار دارند.

دکتر مالکی خاطرنشان کرد: خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های هنگفت را ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده