Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،خیلی ها می گویند مقایسه کردن خودمان با دیگران به ما لطمه می زند و در مجموع کار درستی نیست. با این حال، آن ها هرگز سعی نکرده اند از زاویه ی دیگری به این موضوع نگاه کنند. شما می توانید خودتان را با دیگران مقایسه می کنید و در عین حال، فردیت خود را حفظ کنید (و برخلاف باوری که هست، از دستش ندهید) و حتی اعتماد به نفس تان را بالا ببرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر حتی فکر مقایسه ی خودتان با دیگران هم حالتان را بد می کند، سعی کنید آن را تبدیل به یک عادت مثبت کنید.

همانطور که از قدیم گفته اند: چیزی که نمی توانی شکستش دهی را به آن ملحق شو.

در ادامه به شما خواهیم گفت که چرا عادت مقایسه کردن خود با دیگران همیشه هم بد نیست.

۱- دستاوردهای بیشتری خواهید داشت

وقتی خودتان را با دیگران مقایسه می کنید این کار باعث می شود از آن ها الهام بگیرید و همین مسأله به رشد شما کمک می کند. راندمان یا اراده ی دیگران می تواند برای شما انگیزه بخش باشد. خودتان را با این چنین آدم هایی مقایسه کنید و سعی کنید بهترین عادت هایشان را در خودتان ایجاد کنید. با این حال، به خاطر داشته باشید که تعداد لایک های شبکه های اجتماعی ارزش مقایسه کردن را ندارد.

وضعیت مالی تان را هم نباید مقایسه کنید چون نتیجه ای ندارد جز اینکه فکر کنید این دنیا عادلانه نیست. به جایش، مثلاً سعی کنید متوجه شوید که چرا یک نفر چنین ثروت زیادی دارد (البته اگر آن را به ارث نبرده باشد). با این کار، متوجه می شوید که چقدر باید تلاش کنید تا بتوانید زندگی خوبی داشته باشید. باید ببینید آدم های موفق چه می کنند و از آن ها درس بگیرید.

به خاطر داشته باشید که تقلید کورکورانه فایده ای ندارد. این دانش باید با نیازهای شما تطابق پیدا کند. در این صورت، باید آگاهانه و فکر شده این دانش را به کار بگیرید، سؤال بپرسید و از دیگران صرفاً تقلید نکنید.

۲- یاد می گیرید که بیشتر قدر داشته هایتان را بدانید

وقتی دائماً برای بهتر و بهتر شدن تلاش می کنیم، معمولاً چیزهای معمولی برایمان پیش پا افتاده می شوند و دیگر به چشم مان نمی آیند. خوشبختانه مقایسه ی زندگی خود با دیگران می تواند ما را به آدم های قدرشناس تری تبدیل کند. صرف اینکه بدانید جایی برای زندگی و خواب و غذایی برای خوردن دارید می تواند شما را قدرشناس زندگی تان کند. بعضی آدم ها حتی همین ها را هم ندارند، بنابراین بار دیگر که خواستید در رختخواب تان بخوابید، قبل از آنکه سرتان را روی بالش بگذارید، به خودتان یادآوری کنید که چقدر از داشتن یک رختخواب گرم و نرم خوشحال هستید.

۳- کمک می کند با حسرت هایتان مواجه شوید

دانشمندان کانادایی در پژوهشی پی بردند مقایسه ی حسرت های خود با مال دیگران می تواند احساسات مثبت در ما ایجاد کند. ۱۰۴ نفر از سنین مختلف در این آزمایش شرکت کردند. از آن ها خواسته شد بزرگ ترین حسرت هایشان را با یکدیگر در میان بگذارند. آن هایی که فکر می کردند حسرت های دیگران بزرگ تر از خودشان است، حس مثبت بیشتری داشتند.

به این امر مقایسه اجتماعی رو به پایین گفته می شود. اعتقاد بر این است که فکر بدتر بودن وضعیت دیگران از مال ما باعث می شود احساس بهتری پیدا کنیم. این امر باعث می شود اعتماد به نفس مان بالا برود، احساسات مثبت در ما ایجاد می کند و اضطراب مان را از بین می برد.

۴- کمک می کند مشکلات تان را حل کنید

واقعاً می شود خود را با دیگران مقایسه کرد و در عین حال، اعتماد به نفس خود را بالا برد. مثلاً اگر خیلی خجالتی هستید، می توانید با مقایسه ی خودتان با دیگران و الگو قرار دادن آن ها به آدم معاشرتی تری تبدیل شوید. حتی اگر ذاتاً آدم برونگرایی نباشید هم می توانید این کار را با تقلید از دیگران یاد بگیرید. بالاخره انسان به همین شکل تکامل یافته، یعنی از همین طریق مقایسه و تقلید.

علاوه بر این، با دیدن کسانی که رفتار بدی مشابه شما دارند می توانید رفتار بدتان را کنار بگذارید. این مثال های بارز فوراً در حافظه تان تثبیت می شوند و احتمالاً دیگر هرگز آن رفتار را تکرار نخواهید کرد.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مقایسه روانشناسی مقایسه ی آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۲۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح مدیر تراکتور در مورد کامنت جنجالی!

به گزارش "ورزش سه"، بعد از بازی جمعه شب تراکتور مقابل ذوب‌آهن که با برتری این تیم و صعود به مرحله یک چهارم نهایی همراه بود، رضا کرمانشاهی مدیر اجرایی باشگاه تراکتور با کامنتی در صفحه رسمی این باشگاه جنجال زیادی را متوجه خود دید.

او در این کامنت نوشته بود که از باخت و حذف پرسپولیس مقابل آلومینیوم بیشتر از برد تراکتور خوشحال شده است. این کامنت به سرعت در صفحات پرسپولیسی دست به دست شد و خشم هواداران این تیم را به دنبال داشت.

خبرنگار ما در همین خصوص گفتگویی را با رضا کرمانشاهی انجام داده و در یک گفتگوی چالشی نظرات او را جویا شده است.

این مصاحبه را بخوانید:

شب گذشته بعد از بازی کامنتی از شما در صفحه رسمی تراکتور بود که اعتراض شدید هواداران پرسپولیس را به دنبال داشت.

به نکته خوبی اشاره کردید، صفحه رسمی تراکتور. این صفحه متعلق به باشگاه و هواداران تراکتور است و ما بعد از هر برد یا باخت، نظراتمان را آنجا می‌نویسیم. اگر برده باشیم خوشحالی می‌کنیم و اگر ببازیم هم نظرمان را می‌نویسیم و این فضای مربوط به تیم خودمان است.

به هر حال کامنت شما در یک فضای عمومی بوده که هرکسی می‌تواند بخواند.

فضای عمومی متعلق به باشگاه خودمان. شما می‌دانید که پرسپولیس رقیب ما در جام حذفی بود. یعنی ما به عنوان یک تیم، پرسپولیس و سپاهان را رقیب خودمان می‌دانستیم. با احترامی که برای پرسپولیس قائلم، من دوست دارم تراکتور قهرمان شود و طبیعتا از حذف تیمهای مدعی دیگر خوشحال می‌شوم.

یعنی اگر سپاهان می‌باخت، هم همین کامنت را می‌نوشتید.

صددرصد چون سپاهان هم رقیب ماست. آنجا صفحه رسمی خودمان است و من که نیامدم در صفحه رسمی یک باشگاه دیگر چیزی بنویسم یا استوری کنم. این که نباید به کسی بر بخورد. ما هم ممکن است ببازیم و به ما تیکه بیاندازند، مگر ما باید به آنها توهین کنیم؟ این چه رسمی است در فوتبال ایران است که کسی جرئت ندارد برای کسی کری بخواند، لذت فوتبال به کری است. اصلا قبل از بازی همه می‌ترسند کری بخوانند.

خُب چرا مرحله قبلی استقلال مقابل مس رفسنجان شکست خورد، همچین کامنتی ننوشتید؟

چون ما آن روز بازی نداشتیم و بازی ما لغو شده بود.

گفتید کری باید قبل از بازی باشد، الان تیمتان با استقلال بازی دارد، چرا کری نمی‌خوانید؟

ما قطعا هدفمان کسب سه امتیاز در آن بازی است و تمام تلاشمان را می‌کنیم که بتوانیم استقلال را ببریم و جایگاهمان را در جدول بهتر کنیم.

این که کری که نبود.

کری را که شب قبل از بازی حتما می‌خوانم نه الان یک هفته مانده (با خنده).

در مورد بازی دیروز چه نظری دارید؟

از هواداران و همچنین کادر مربیگری جدید و بازیکنان تشکر می‍‌کنم که بیشترین زحمت ممکن را کشیدند و توانستند این برد را کسب کنند. جام حذفی جام شگفتی است و همانطور که دیدید آلومینیوم روز گذشته شگفتی آفرید و فوتبال لذتش به همین است. اما من بازهم تاکید می‌کنم که من در صفحه رسمی خودمان بین چندهزار پیام، یک کامنت نوشتم.

مسئله این است که شما در گذشته یک داور حرفه‌ای بودید. اینکه از شکست یک تیم بیشتر از پیروزی تیم خودتان خوشحال شوید، ممکن است این را به ذهن متبادر کند که در زمان داوری هم جهت‌گیری داشتید.

نه اصلا اینطور نیست. من آن موقع داور فوتبال بودم و الان مدیر باشگاه تراکتور هستم و باید نسبت به این تعصب داشته باشم و اصلا این دو موضوع جداست. این که من یک زمانی داور بودم که نباید به چشم قضاوت‌کننده نگاه کنند. من الان مدیر یک باشگاه هستم.

قبل از اینکه مدیر شوید هم کارشناس داوری بودید.

آنجا هم بی طرف بودم و چیزی که می‌دیدم را می‌گفتم. ببینید اصلا مسئله این است که در آن زمان هم به ما اتهام می‌زدند که پرسپولیسی هستی و استقلالی هستی، حالا می‌گویند ضد پرسپولیس هستی! فکر می‌کنم این طبیعت فوتبال ایران باشد که همه مجبورند حتی وقتی در یک باشگاه مشغول به فعالیت شدند، نظرات واقعی خودشان را نمی‌نویسند.

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • توضیح مدیر تراکتور در مورد کامنت جنجالی!
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند