Web Analytics Made Easy - Statcounter

« ادوارد اسنودن » افشاگر معروف آمریکایی روز چهارشنبه به گزارش‌های جدید از نفوذ جاسوس‌افزار صهیونیستی به تلفن همراه سران کشورها و فعالان و روزنامه‌نگاران واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، اظهارات اسنودن پس از آن صورت می‌گیرد که گروه NSO، سازنده جاسوس افزار «پگاسوس» که مشخص شده از «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه جاسوسی کرده است، مدعی شد به لحاظ فناوری، هک کردن تلفن همراه با پیش‌شماره آمریکا (۱+) ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افشاگر جنجالی و مشاور پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا گفت: «ادعای NSO که می‌گوید "از نظر فناوری محال است" از شماره تلفن‌های آمریکایی جاسوسی شود، یک دروغ وقیحانه است».

اسنودن افزود:‌ «این بهره‌جویی که روی تلفن همراه ماکرون کار کرده است، می‌تواند همان کار را بر روی تلفن همراه [جو] بایدن انجام دهد».

اسنودن که اکنون در روسیه به سر می‌برد، هشت سال قبل به هنگ‌کنگ گریخت و هزاران سند از جاسوسی آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا از شهروندان این کشور را افشا کرد که به بمبی خبری در جهان تبدیل شد.

یک مقام آمریکایی نیز امروز (چهارشنبه) در همین رابطه به روزنامه «واشنگتن پست» است: «احمقانه است که فکر کنیم NSO اطلاعات حساس امنیت ملی را با دولت اسرائیل به اشتراک نمی‌گذارد».

این مقام آمریکایی افزود: «این بدان معنا نیست که آن‌ها جبهه‌ای برای آژانس‌های امنیتی اسرائیلی هستند اما دولت‌هایی در سرتاسر جهان اینطور فرض می‌کنند که NSO با اسرائیل همکاری دارد».

بر اساس نتایج تحقیق هفده سازمان رسانه‌ای که روز یکشنبه منتشر شد، جاسوس‌افزار یک شرکت صهیونیستی برای هک موفق ۳۷ گوشی‌ هوشمند متعلق به خبرنگاران، مقام‌های دولتی و فعالان حقوق بشر از سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است.

واشنگتن پست یکی از رسانه‌های شرکت‌کننده در تحقیق مذکور بوده که گزارش داده  جاسوس‌افزار «پگاسوس» دارای مجوز شرکت گروه ان‌اس‌او مستقر در فلسطین اشغالی همچنین برای هدف قرار دادن گوشی‌های همراه متعلق به دو زن از نزدیکان «جمال خاشقچی» ستون‌نویس این روزنامه که به دست عوامل سعودی به قتل رسید، قبل و بعد از قتل وی مورد استفاده قرار گرفته است.

به دنبال افشاگری رسانه‌های غربی درباره جاسوس افزار صهیونیستی پگاسوس و فروش این نرم افزار به برخی کشورهای خودکامه برای انجام فعالیتهای جاسوسی از جمله امارات متحده عربی و عربستان سعودی، روزنامه«گاردین» که مدت‌ها به افشاگری درباره NSO پرداخته است، فاش کرد که دولت تل آویو برای فروش این نرم افزار به حکومت سعودی مجوز صادر کرده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ادوارد اسنودن جاسوس افزار صهیونیستی امارات متحده عربی تلفن همراه روسیه ادوارد اسنودن جاسوس افزار تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج