Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، ۸ سال پیش کارش را با یک چرخ خیاطی آغاز کرد، اما حالا با پشتکاری شبانه روزی تبدیل به یک تولید کننده موفق در حوزه پوشاک شده و علاوه بر خودش زمینه اشتغال بسیاری از خانواده‌ها را فراهم کرده است.

آقای یامپی یکی از اهالی روستای "صحنه سفلی" است، همانند اکثر کارآفرین‌های موفق کارش را از خانه آغاز کرده و رفته رفته همانند فرزندی آن را بزرگ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌گوید هدف اولش اشتغالزایی برای روستاست تا با افزایش تولیدات داخلی کشور را از واردات بی نیاز کند.

آقای یامپی معتقد است برای کمک به تولید داخل از هر جایی می‌توان شروع کرد و برای گسترش کارش از تمام ظرفیت محل زندگی اش بهره برده است.

استفاده از ظرفیت بانوان خانه دار


او در رابطه با قصه رشد کارگاه خانگی اش می‌گوید: در مرحله اول برای بانوانی که توانایی اشتغال بیرون از خانه را داشتند فضایی را فراهم کردم تا مشغول به کار شوند، در حال حاضر ۳۰ خانم در کارگاه تولید پوشاک ما مشغول به کار هستند.

یامپی ادامه داد: در مرحله بعدی از ظرفیت خانم‌های خانه دار استفاده کردم و حالاصد بانوی خانه دار در منزل با ما همکاری می‌کنند.

او توضیح داد: در ابتدای شروع به کار بسیاری از این خانم‌ها چرخ خیاطی هم نداشتند و من با تهیه چرخ خیاطی برایشان زمینه اشتغال را فراهم کردم تا رفته رفته توان خرید چرخ خیاطی را پیدا کنند.

خدیجه خاتون یکی از بانوانی است که در منزل مشغول به کار شده است، می‌گوید: در کنار اینکه به کار‌های منزلم می‌رسم مشغول به کار شدم و با درآمدی که به دست می‌آورم کمک خرجی خانه هستم.

او گفت: درآمد خانم‌هایی که در منزل کار می‌کنند به میزان کاشان بسته دارد و بین یک تا ۵ میلیون تومان متغیر است.

کارآفرینی برای نوجوانان


کارآفرینی آقای یامپی محدود به بانوان نیست و او حتی برای نوجوانان روستایش هم دست به کارآفرینی زده است.

"چاپ روی لباس" عنوان فعالیتی است که تعدادی نوجوان مشغول به انجام آن هستند و علاوه بر اینکه توانمند می‌شوند درآمدی هم کسب می‌کنند.

محمد نوجوان ۱۳ ساله‌ای است که در کارگاه چاپ روی لباس مشغول به کار است، می‌گوید: در روستا سرگرمی خاصی نداریم و از زمانی که به این کارگاه آمدم هم سرم گرم می‌شوم و هم کار یاد می‌گیرم.

آقای یامپی توضیح داد: ما در این حوزه طرح‌هایی برای چاپ داریم، اما بر اساس سلیقه مشتری هایمان هر طرحی بخواهند روی پارچه به چاپ می‌کنیم.

پوشاکی که در کارگاه‌های خانگی روستای صحنه تولید می‌شود به دست مردان روستا در مناطق مختلف به فروش می‌رسد و نتیجه این کار رونق کسب و کار برای اهالی روستا شده است.

پوشاک تولید شده در کارگاه‌های آقای یامپی از اقصی نقاط کشور مشتری دارد و فضای مجازی بستر کار رو برای این کارآفرین گسترش داده است.

آقای یامپی علاوه بر کارگاه خودش تولیدات سه کارگاه دیگر نیمه فعال در روستای صحنه را هم خریداری می‌کند و به فروش می‌رساند و با این کار به رونق آن‌ها هم کمک می‌کند.

مسیر کارآفرینی همواره با چالش و سختی‌هایی هم رو به روست، آقای یامپی می‌گوید: ما در همسایگی با ترکمنستان هستیم و پارچه‌هایی که از این کشور وارد می‌شود ابتدا به تهران برده می‌شود وما مجبوریم نیاز خود را از تهران تهیه کنیم.

او افزود: جای یک کارخانه تولید پارچه در استان ما خالی است تا ما تولید کنندگان را از واردات پارچه از استان‌های دیگر و حتی دیگر کشور‌ها بی نیاز کند.

یامپی ادامه داد: مشکل بیمه تامین اجتماعی یکی دیگر از مشکلاتی است که در روستا داریم، ما بیمه خانم‌های شاغل را به صورت کامل واریز می‌کنیم، اما به جای ۲۵ روز تنها ۱۰ روز بیمه مشاغل خانگی برای آن‌ها محاسبه می‌شود.

این کارآفرین گلستانی گفت گرچه شیوع کرونا و کساد بازار ۵۰ درصد از مشتریانش را کم کرده است، اما به طور میانگین ماهانه ۲۰ هزار عدد لباس در کارگاهش تولید می‌شود.

آقای یامپی با شناسایی ظرفیت‌های موجود در روستای محل زندگی اش توانست کارآفرینی را رونق بخشد و حالا آرزو دارد روستای صحنه به قطب تولید پوشاک منطقه و حتی کشور تبدیل شود.

او گفت: برای گسترش کارش حتی تسهیلات هم دریافت نکرده و هر چه بوده از زحمت کشید و سرمایه‌هایی بوده که اندک اندک جمع شده است.

آقای یامپی به عنوان کارآفرینی که از تمام ظرفیت‌های محل زندگی اش آن هم در روستایی با حدود ۳۸۰ خانوار برای رشد و پیشرفت در کارش بهره برده است می‌تواند الگوی مناسبی برای همه ما و حتی مسئولان باشد.

گزارش از مونا محمد قاسمی

 

انتهای پیام/ق 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارآفرینی واشتغال روستای صحنه پوشاک کارآفرینی مشغول به کار چرخ خیاطی خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند

 در این آئین علیرضا توکل و سلیمه سادات حسینی این زوج جوان که از ناحیه هر دو پا دچار معلولیت هستند جشن ازدواج خود را ساده برگزار کردند و هدف از جشن ازدواج آسان را تبعیت از بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ازدواج جوانان اعلام کردند.


حجت الاسلام سیدفخرالدین موسوی درچه‌ای مسئول دفتر ازدواج شهر درچه گفت: این دو توانخواه با مهریه‌ای ساده و جشنی بدور از تجملات آغاز زندگی مشترک خود را جشن گرفتند.

جواد روح الهی مسئول انجمن معلولان جسمی- حرکتی شهرستان خمینی شهر در این آئین گفت: جوانان جامعه و به خصوص افراد توانخواه باید از این زوج توانخواه درس گرفته و با غلبه بر سختی‌ها و مشکلات و داشتن امید، زندگی مشترک تشکیل بدهند و خانواده‌ها، خیران و مسئولان هم لازم است در این راه به آنان کمک کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند