Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون همتی روز پنجشنبه دراین زمینه افزود: این پارک آبی پس از تکمیل ظرفیت پذیرش روزانه سه هزارنفر را دارد لذا معاونت عمرانی استانداری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان

با بررسی فنی موانع اجرایی این طرح به سرعت رفع کنند.

این پارک آبی و مجموعه تفریحی شامل رودخانه آرام، رودخانه خروشان، دریاچه کودکان، سرسره با ارتفاع بین ۱۴ تا ۲۱ متر، کافی شاپ روباز و مسقف، غار نمک و پارکینگ به وسعت هشت هزار مترمربع در شرق بندرعباس در حال احداث است و بر اساس گزارشی که سرمایه‌گذار تا سه ماه دیگر آماده بهره‌برداری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارک آبی بندرعباس از طرح‌های سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری بوده که بنا بر اطلاعات منتشره در رسانه ها سال ۹۱ در شورای اشتغال هرمزگان به تصویب اعضا رسید که بنا بر برآورد اولیه به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داشته است.

به گزارش ایرنا،‌معاون عمرانی استاندار هرمزگان هم در سال ۹۴ در بازدید از مراحل اجرای این طرح گردشگری گفته بود: پارک آبی بندرعباس به همت شرکت مجتمع آبی تفریحی و گردشگری قلعه سحرآمیز خلیج فارس درحال احداث است که نقش مهمی در رونق بخشی به صنعت گردشگری و همچنین ارایه خدمات رفاهی به شهروندان دارد.

 پارک آبی بندرعباس یک مجموعه تفریحی روباز است که با هدف فراهم آوردن محیطی زیبا، سرگرم‌کننده و سرشار از هیجان و تفریح در پیرامون فضای طبیعی جنوب کشور در شهر بندرعباس در حال احداث است که با حمایت مردم و مسوولان مرحله نخست این مجموعه که در زمینی به مساحت ۲۶ هزار مترمربع با همکاری معتبرترین طراحان و سازندگان بین الملی ساخته می شود، تا پایان امسال به بهربردای می رسد.

این مجموعه بزرگ تفریحی مدرن برای گذران بهترین و ماندگارترین اوقات فراغت برای شهروندان و گردشگران طراحی شده است که در طرح توسعه در زمینی به مساحت ۴۴ هزار مترمربع در نظر دارد علاوه بر پارک آبی سرپوشیده ویژه بانوان ، امکانات رفاهی لازم از جمله هایپر مارکت ، پروژه آب درمانی و شهربازی را اجرا نماید.

تیر ماه سال ۹۵ هم نشستی با حضور رضا برومند مدیر کل میراث فرهنگی هرمزگان، مهدی جهانگیری رییس هیئت مدیره، خانی مدیر عامل بانک گردشگری و سرمایه‌گذار پارک آبی در خصوص تعیین و تکلیف تسهیلات این پروژه برگزار شد که مهدی جهانگیری رییس هیات مدیره بانک گردشگری در آن نشست، اظهار داشت: طرح پارک آبی برای ما هم در هرمزگان مهم است به این دلیل که می تواند به عنوان پایلوت در منطقه تاثیر گذار باشد.

وی افزود: اراده بر این است که پروژه پارک آبی بندرعباس به سرانجام برسد و امیدواریم سرمایه‌گذار با تصویب طرح بتواند پروژه را به اتمام برساند.

مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات (۶۰ میلیارد ریال از طریق بانک گردشگری و ۶۰ میلیارد از طریق منابع صندوق توسعه ملی) در پایان این نشست برای بهره‌برداری پروژه پارک آبی بندرعباس مصوب شد.

برچسب‌ها بانک گردشگری بانک گردشگری گردشگری استانداری هرمزگان هرمزگان بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک گردشگری بانک گردشگری گردشگری بانک گردشگری بانک گردشگری گردشگری استانداری هرمزگان هرمزگان بندرعباس پارک آبی بندرعباس میلیارد ریال بانک گردشگری سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان

ایسنا/گلستان معاون خدمات شهری شهردار گرگان گفت: شهرداری گرگان در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال هزینه صرف ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر کرد.

احمد سالاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه شهرداری گرگان به منظور نگهداری سگ‌های بلاصاحب بعد از جمع‌آوری اقدام به ساخت پناهگاه می‌کند، اظهار کرد: این پناهگاه در مساحت یک هزار مترمربع و با ظرفیت ۳۰۰ قلاده سگ در حال فعالیت است.

وی جمع‌آوری، عقیم‌سازی، واکسیناسیون، نگهداری، غذادهی و مدیریت را از جمله اقدامات انجام شده در این پناهگاه برشمرد و تصریح کرد:  این ظرفیت پناهگاه ساخته شده برای شهر گرگان کافی است اما متأسفانه شاهد رهاسازی سگ‌های بلاصاحب از شهرها و روستاهای اطراف در شهر گرگان هستیم که این امر مشکلاتی را در تأمین فضا ایجاد می‌کند.

معاون خدمات شهری شهردار گرگان با بیان این مطلب که به ازای هر قلاده سگ ۳۵ میلیون ریال هزینه می‌شود، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به منظور جمع‌آوری، واکسیناسیون، تغذیه و نگهداری سگ‌های بلاصاحب و مدیریت مجموعه پناهگاه، بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

سالاری با توضیح اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ یک هزار و ۹۴۲ قلاده سگ جمع‌آوری و در این مرکز نگهداری شده است، افزود: دامپزشکی، بهداشت و درمان، شهرداری، نیروی انتظامی و مراجع قضایی دستگاه‌هایی هستند که در خصوص سگ‌های ولگرد وظیفه‌مند هستند.

معاون خدمات شهری شهردار گرگان خاطرنشان کرد: فرهنگ‌سازی و آموزش شهروندان در قبال بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و هشدار درباره گزش کودکان توسط سگ‌های ولگرد، دو اقدام مهم برای حل معضل سگ‌های ولگرد است.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام