Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس دبیر قرارگاه مواسات و همدلی فارس از آغاز سومین مرحله از رزمایش کمک‌های مومنان خبر داد و گفت: این رزمایش به مناسبت دهه امامت و ولایت از ۲۹ تیر آغاز شده و تا عید غدیر ادامه دارد.

اسماعیل قزل سفلی گفت: عمده هدف اجرای این رزمایش در طول دهه امامت و ولایت این است که مجددا خدمت رسانی به محرومین، مستضعفین، نیازمندان و آسیب دیدگان ناشی از کرونا را در واقع دوباره به اوج برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی فارس، او با اشاره به آموزه‌های دینی  مبنی بر کمک ثروتمندان به نیازمندان در این دهه و سفارش به اطعام محرومین در ایام غدیر، بیان کرد: از این فرصت در راستای کمک به آسیب دیدگان ناشی از کرونا، نیازمندان و محرومین با بسترسازی حضور خیرین، آحاد مردم و گروه‌های مختلف، نهادهای حمایتی و دستگاه‌های اجرایی در قالب قرارگاه مواسات و همدلی رزمایش احسان علوی با نقش آفرینی آحاد مردم در پهنه استان فارس اجرا می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس با بیان این که این رزمایش، بخش‌های مختلف و متنوع خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در این مرحله به ویژه به خاطر دهه امامت و ولایت تمرکز ویژه‌ای برای اطعام علوی صورت خواهد گرفت.

قزل‌سفلی ادامه داد: نذر رهایی به عنوان پنجمین مرحله آزادسازی زندانیان جرایم مالی غیرعمد، نذرخون، ازدواج آسان برای زوج‌های جوان در آستانه ازدواج به دلایل مختلف ازدواج آنها به تاخیر افتاده با کمک خیرین و نیکوکاران جهیزیه‌هایی آماده شده که در طول این دهه دنبال خواهد شد از جمله بخش‌های این مرحله از رزمایش نهضت کمک‌های مومنانه است.

دبیر قرارگاه مواسات و همدلی فارس ادامه داد: توزیع لوازم التحریر و تمرکز بر بازماندگان و یا جاماندگان از تحصیل سال گذشته که در واقع یک حرکت جهادی با همکاری اقشار مرتبط و با محوریت بسیج دانش آموزی و فرهنگیان کلید خواهد خورد و به امید است بتوانیم کسانی که نتوانستند به دلایل شرایط کرونایی و نداشتن وسایل کمک آموزشی در مدارس ابتدایی مخصوصا کلاس‌های اول و دوم آموزش ببینند، به تحصیل برگردند.

او اظهار کرد: توسعه آبرسانی در نقاط از استان که دچار تنش آبی هستند اتفاقات خوبی با کمک خیرین دستگاههای مرتبط رقم خورده است.

قزل سفلی اضافه کرد: اشتغالزایی هم جزو اهداف کمک به تقویت اشتغال نیازمندان و محرومین که به ویژه تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند جز اولویت‌ها است که با همکاری، هم افزایی و اقدام قرارگاهی دستگاه‌های مرتبط و پرچم داری و محوریت بسیج در دستور کار این مرحله از رزمایش است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس گفت: این رزمایش به صورت پایگاه محور و محله محور طبق پروتکل‌های بهداشتی به صورت گسترده در کل استان انجام خواهد شد.

او ادامه داد: با توجه به ظرفیت سازی و بسترسازی انجام شده از آحاد مردم برای اجرای یک رزمایش گسترده، فراگیر و اثربخش کمک کنند.

قزل سفلی بیان کرد: در این مرحله از رزمایش دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حمایتی، خیرین، سازمان‌های مردم نهاد، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های بسیج، هیئات مذهبی، موکب‌های غدیر و مجموعه‌هایی که در حوزه غدیر مثل بنیاد غدیر، آحاد مردم، اقشار مختلف اصناف و بازاریان، اساتید، پزشکان، دانش‌آموزان، معلمان، حقوقدانان، مهندسان، کشاورزان و کارگران نقش‌آفرینی خواهند کرد.

دبیر قرارگاه مواسات و همدلی فارس گفت: پیش‌بینی می‌شود که بیش از یک میلیون پرس غذای علوی، نزدیک به ۳۰ هزار بسته معیشتی و آزاد سازی عدد قابل توجهی از زندانیان جرائم غیر عمد در این مرحله اجرا شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بنیاد غدیر سازمان بسیج سازندگی فارس ازدواج آسان کمیته امداد قرارگاه مواسات و همدلی مرحله از رزمایش آحاد مردم قزل سفلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس

صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به قلع و قمع ۲۸ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان، اظهار کرد: با اجرای حکم تخریب ساخت و ساز‌های غیر مجاز، ۶۵ هزار مترمربع از اراضی زراعی و باغی این شهرستان آزاد سازی شد.

او با اشاره به اینکه این احکام در روستا‌های علی آباد، تل بیضا، برکه و شاه قطب الدین شهرستان بیضا اجرا شده است، تصریح کرد: این ساخت و ساز‌ها شامل دیوارکشی، فنس کشی، ساخت بنا و استخر بوده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه یک مورد از عملیات قلع و قمع اجرای حکم و مابقی در جهت اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی بوده است، تصریح کرد: اجرای این موارد قانونی با همکاری رئیس دادگستری شهرستان بیضا، فرماندهی نیروی انتظامی و کارشناسان امور اراضی انجام شده است.

او با اشاره به افزایش نظارت گشت‌های امور اراضی در ایام آغازین سال، افزود: حضور مستمر گروه گشت امور اراضی این مدیریت از ۲۹ اسفند ماه پارسال تاکنون منجر به صدور ۹ فقره اخطار قانونی و جلوگیری و توقف عملیات ساخت ساز غیرمجاز شد.

 مویدی اضافه کرد: به منظور اجرای قانون حفظ کاربری با هرگونه ساخت و ساز‌های غیرمجاز در خارج از حریم شهر‌ها و طرح‌های هادی روستایی بدون دریافت مجوز از کمیسیون تبصره یک و ۴ قانون مذکور ممنوع است و با متخلفان برخورد قاطع می‌شود.

او تاکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف و تغییر کاربری غیرمجاز را از طریق تلفن گویای ۱۳۱ و یا تماس با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گزارش دهند تا این موارد در اسرع وقت توسط یگان حفاظت امور اراضی پیگیری شود.

مبارزه با بیماری های غلات در مزارع بیضا ادامه دارد

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان به منظور مبارزه با بیماری‌های غلات، سمپاشی شده است.

صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان به منظور پیشگیری و کنترل بیماری‌های غلات سمپاشی شده است، اظهار کرد: از این مقدار سمپاشی حدود ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار مربوط به زنگ زرد، ۴۵ هکتار مربوط به سفیدک پودری و ۳۸ هکتار در خصوص بیماری سپتوریوز بوده است و عملیات مبارزه شیمیایی تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد.

او با اشاره به بالا رفتن رطوبت نسبی محیط و مناسب شدن دما (۸ تا ۲۳ درجه سانتیگراد) در ۲ ماه اخیر، افزود: شرایط برای شیوع بیماری‌های غلات به ویژه بیماری زنگ زرد به نحو محسوسی بالا رفته است.

مویدی گفت: به محض مشاهده کانون‌های اولیه آلودگی توصیه به کانون کوبی با سموم توصیه شده بر اساس دستورالعمل‌های سازمان حفظ نباتات انجام شده است.

او تصریح کرد: زنگ زرد یا زنگ نواری گندم یکی از بیماری‌های مهم مزارع گندم و جو است که در صورت کنترل نکردن، قابلیت اپیدمی‌های گسترده را دارد.

مویدی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد عملکرد گندم به ۳ برگ انتهای بوته ارتباط دارد و حفظ این ۳ برگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

بیماری زنگ زرد گندم لکه‌هایی بر روی این برگ‌ها ایجاد می‌کند. حفاظت از این برگ‌ها نیز با کاربرد به موقع قارچ‌کش‌ها میسر می‌شود.

او اظهار کرد: از مهم‌ترین اقدامات کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان بیضا می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزشی مبارزه با آفات و بیماری‌های زراعی، آموزش‌های چهره به چهره و انفرادی، اطلاع رسانی به موقع در فضای مجازی، آگاه سازی کشاورزان از طریق بلندگو در مساجد و دهگردی، بازدید‌های مستمر و پایش روزانه مزارع اشاره کرد.

این مقام مسئول توصیه کرد: کشاورزان در مناطقی که سابقه بیماری وجود دارد، از رقم‌های متحمل و گواهی شده استفاده کنند. همچنین تناوب گندم با سایر محصولات غیر میزبان عوامل خسارت‌زای گندم رعایت شود و از آبیاری غیر ضروری پرهیز کنند.

توزیع بیش از ۴۰۰ تن کالای اساسی طرح تنظیم بازار در نی‌ریز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان ماه مبارک رمضان امسال، ۴۳۲ تن اقلام طرح تنظیم بازار در سطح این شهرستان توزیع شده است.

علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان ماه مبارک رمضان امسال و به‌منظور حمایت از مصرف کنندگان و توزیع صحیح کالا‌های اساسی، ۴۳۲ تن اقلام طرح تنظیم بازار در سطح این شهرستان توزیع شده است.

او با بیان اینکه این کالا‌ها پرتقال، سیب، شکر، برنج گوشت قزمز و مرغ منجمد بوده است، ادامه داد: از مقدار ۴۳۲ تن، ۴۳ تن پرتقال و ۲۶ تن سیب به عنوان میوه شب عید در سال جدید توزیع و بقیه شامل ۱۳۶ تن شکر، ۱۶۷ تن برنج، ۱۶ تن گوشت قرمز و ۴۴ تن مرغ منجمد، با توجه به مناسبت‌های تقویمی بین موسسات خیریه، بهزیستی، مساجد و هیئت‌ها توزیع شده است.

بصیری گفت: اقلام مذکور توسط مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تخصیص یافت و سپس در کارگروه امنیت غذایی شهرستان فروشگاه‌های هدف مشخص شدند.

او افزود: این مدیریت در حوزه بازرسی و در قالب گشت مشترک تنظیم بازار با هماهنگی اتاق اصناف، شبکه بهداشت و اداره صمت بر واحد‌های عرضه محصولات کشاورزی و نانوایی‌ها نظارت داشته است که تا کنون از ۴۰۷ بازدید انجام شده برای ۱۰ واحد، گزارش تخلف، ثبت و به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

آغاز برداشت غلات از مزارع جویم

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم از آغاز عملیات برداشت غلات در سطح ۳ هزار و ۸۶۵ هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.

حسین وطن دوست مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم با اشاره به آغاز عملیات برداشت غلات در سطح ۳ هزار و ۸۶۵ هکتار از مزارع این شهرستان، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲ هزار تن جو و ۱۵۰ تن کلزا از این سطح تولید شود.

او بیان کرد: عملیات برداشت جو از حدود ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی و برداشت کلزا از ۶۵ هکتار از اراضی شهرستان جویم انجام می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم ادامه داد: ارقام جو تولید شده در مزارع غالبا جو محلی و در بعضی مزارع رقم تروپی است و ارقام کلزا تولید شده شامل تراپر و هایولشا ۵۰ است.

وطن دوست اضافه کرد: محصول جو تولیدی به منظور تهیه علوفه، خوراک دام و تامین بذر شهرستان جویم و شهرستان‌های اطراف استفاده می‌شود و محصول کلزا به مراکز خرید فعال شهرستان تحویل داده و به کارخانه‌های دانه‌های روغنی ارسال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • نماد غذای ایرانی به خوشمزگی قورمه‌سبزی!
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • رزمایش دریایی شناورها، گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی