Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر از هموطنان در فرایند واکسیناسیون عمومی، واکسن برکت دریافت کرده‌اند. - اخبار استانها -

کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  خرم‌آباد ، با بیان اینکه واکسیناسیون واکسن برکت طبق  برنامه وزارت بهداشت پیش رفته است، اظهار داشت: خوشبختانه واکسن کوو ایران برکت طبق وعده که بنا بود خرداد ماه به مرحله صدور مجوز و تولید برسد عملاً از خرداد ماه مجوز مصرف اضطراری  را دریافت  کرد و وارد فاز تولید انبوه شد  و محموله‌های اول و دوم این واکسن نیز دریافت و در شبکه بهداشتی کشور توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تاکنون بیش از 300 هزار نفر از هموطنان در فرایند واکسیناسیون عمومی، واکسن برکت دریافت  کرده‌اند و البته هر روز بر تعداد دریافت کنندگان افزوده می‌شود البته با توجه به آغاز به کار خطوط صنعتی تولید این واکسن  تحویل و تولید این محصول از مرداد ماه نظم بیشتری خواهد گرفت و هرهفته به صورت پلکانی تولید این واکسن افزایش خواهد یافت و تا پایان شهریور شاید به ظرفیت اسمی خودش برسد. 

سخنگوی سازمان غذا و دارو 

مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت در رابطه با سایر واکسن‌های ایرانی عنوان کرد: واکسن دومی  که در داخل کشور مجوز تولید و مصرف اضطراری دریافت کرده واکسن پاستو کووک ساخت انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا است که تولید خودش را در خطوط تولید نیمه صنعتی آغاز و چهارشنبه گذشته یک محموله را تحویل وزارت بهداشت داده است. 

وی بیان کرد: به تدریج و با افزایش تولید واکسن پاستو کووک در شهریور ماه خطوط صنعتی این واکسن آغاز به کار خواهد کرد و عملا در مهر ماه  ظرفیت اسمی تولید حداکثری این واکسن را خواهیم داشت البته هم اکنون در حد چند صد هزار دوز در هر ماه از این واکسن تحویل وزارت بهداشت خواهد شد. 

جهانپور با بیان اینکه هم اکنون در کشور 2 واکسن و 6 نامزد واکسن ایرانی داریم  گفت: علاوه بر واکسن کوو ایران برکت و انیستو پاستور، حداقل 4 واکسن ایرانی دیگر  عملا نامزد واکسن و در مرحله کارآزمایی بالینی هستند  که امیدواریم تا پایان تابستان و ابتدای پاییز در صورت موفقیت آمیز بودن نتایج کارآزمایی بالینی وارد  مدار تولید انبوه شوند البته بازهم نامزد واکسن‌های ایرانی دیگری در مراحل  پیش بالینی و پری کال داریم که ممکن است با توجه به توفیقی که در مطالعات پیش بالینی داشته باشند مجوز سازمان  غذاو دارو و همچنین  کمیته اخلاق و پژوهش پزشکی را بگیرند و وارد فاز مطالعات بالینی شوند. 

وی با اشاره به بازدارندگی واکسن برکت بر کرونا دلتا تصریح کرد: خوشبختانه مطالعه اولیه‌ای که  بر روی واکسن کوو ایران برکت در شرایط  آزمایشگاهی انجام شده پاسخ مطلوبی بر روی کرونا دلتا داشته است. قبل از کرونا دلتا نیز  در مقابل واریانت آفریقای جنوبی و واریانت انگلیسی نتایج مثبت و خوبی داشته  است. 

واکسن‌های ژاپنی کرونا در روزهای آینده وارد ایران می‌شودنماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان: تولید واکسن کرونا نشان داد ایران کشوری مقتدر و با اقتدار استروزانه بیش از 10 هزار نفر در استان بوشهر واکسن کرونا دریافت می‌کنند

مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: واکسن های ایرانی  از جمله پاستوکووک انستیتو پاستور نیز فعلا ً بر روی  واریانت آفریقای جنوبی و انگلیسی نتایج خوبی در کوبا گزارش شده و امیدواریم در مقابل واریانت دلتا نیز پاسخ مناسبی داشته باشد.

 

 

انتهای پیام/645/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت واکسن برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۴۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان