Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد، تنها اندکی فعالیت ورزشی می‌تواند به نفع افرادی باشد که دارای دفیبریلاتور قلب کاشته شده هستند.

به نقل از  یو اس نیوز، دفیبریلاتور قلب و عروق قابل کاشت (ICD) دستگاهی است که با باتری کار می‌کند و برای تشخیص ریتم‌های غیرطبیعی قلب و ایجاد شوک الکتریکی برای بازگرداندن ضربان طبیعی قلب در زیر پوست قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج تحقیق جدید نشان داد، پس از این که بیماران ICD را دریافت می‌کنند، اندکی افزایش فعالیت بدنی خطر بستری شدن در بیمارستان و مرگ زودرس را کاهش می‌دهد این مورد حتی در شرایطی که تقویت آمادگی جسمانی آنان از یک برنامه توان‌بخشی رسمی پیروی نمی‌کرد نیز صادق بود.

دکتر برت آتواتر، مدیر الکتروفیزیولوژی موسسه قلب و عروقی اینوا در فیرفکس، واشنگتن آمریکا گفت: «برنامه‌های توان‌بخشی قلب به بیماران یک محیط امن برای افزایش فعالیت بدنی پس از کاشت ICD را می‌دهد.»

وی بیان کرد: شواهد نشان داده است که بازتوانی قلب، خطر بستری شدن زیاد در بیمارستان و مرگ را کاهش می‌دهد اما برنامه‌های توان‌بخشی قلب به‌ویژه در میان زنان، افراد مسن، افراد از گروه‌های نژادی و قومی متنوع و کسانی که در مناطق روستایی زندگی می‌کنند بسیار کم استفاده می‌شود.

آتواتر و گروه وی اطلاعات مربوط به حدود ۴۲ هزار بیمار با میانگین سنی ۷۵ سال که بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ دفیبریلاتور قلب و عروق دریافت کرده‌ بودند را بررسی کردند.

از این تعداد، ۳ درصد در یک برنامه بازتوانی قلب شرکت کردند. طی دوره توان‌بخشی، فعالیت بدنی آنان حدود ۱۰ دقیقه در روز افزایش یافت، این میزان در مقایسه با یک دقیقه افت روزانه در بین بیمارانی بود که تحت برنامه توان‌بخشی قرار نگرفته بودند.

افرادی که در یک برنامه توان‌بخشی بودند، طی سه سال پس از دریافت ICD، نسبت به بیمارانی که تحت توان‌بخشی قرار نداشتند به میزان ۲۴  درصد کمتر احتمال مرگ‌ومیر داشتند.

این مطالعه همچنین هر ۱۰ دقیقه افزایش فعالیت روزانه را به کاهش ۱.۱ درصدی مرگ‌ومیر ناشی از تمام علل در آن بازه زمانی مرتبط می‌کند، خواه بیماران در یک برنامه توان‌بخشی رسمی باشند یا خیر.

آتواتر گفت: «ما در این تحقیق بررسی کردیم، آیا فعالیت بدنی خارج از یک برنامه رسمی توان‌بخشی قلبی می‌تواند مزایای مشابهی داشته باشد یا خیر و دریافتیم که چنین بود. این نشان می‌دهد که گزینه‌های اضافی مانند توان‌بخشی قلب در خانه ممکن است به بیماران بیشتری کمک کند تا مزایای سلامتی افزایش فعالیت بدنی را درک کنند.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی قلب دفیبریلاتور برنامه توان بخشی افزایش فعالیت فعالیت بدنی یک برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید

ایتنا - می‌خواهید بیشتر زندگی کنید؟ بررسی جدیدی نشان می‌دهد که باید پله را جایگزین آسانسور کنید.
محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، 24 درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و 39 درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گزارش ایتنا، نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر سوفی پادوک، محقق دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیانگذار بیمارستان دانشگاه نورفولک، بریتانیا، می‌گوید: «اگر می‌خواهید از پله‌ها یا آسانسور استفاده کنید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به قلب شما کمک می‌کند. بالا رفتن از پله نوعی از فعالیت بدنی است. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای گنجاندن در برنامه‌های روزمره باشد.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های 9 تحقیق شامل بیش از 480000 نفر را گردآوری کردند. مطالعات بدون در نظر گرفتن میزان سرعت و یا تعدادپله‌هایی که افراد صعود کرده‌اند جمع‌بندی شده است.

پادوک در بیانیه خبری گفت: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعات ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، مزایای بیشتری برای‌ سلامتی شما دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.»

محققان این یافته‌ها را روز جمعه در ESC Preventive Cardiology ، کنگره علمی انجمن قلب و عروق اروپا ارائه کردند. یافته‌های ارائه شده در جلسات پزشکی باید مقدماتی در نظر گرفته شود تا زمانی که در یک مجله معتبر منتشر شود.
 

دیگر خبرها

  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور