Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر ، محققان دو روش درمانی را بررسی کردند: رمدیسیویر که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان کووید ۱۹ تأیید شده و هیدروکسی کلروکین تأیید نشده است.

آنها دریافتند که هیچکدام از داروها به کاهش شدت کووید ۱۹ در بیماران بستری کمک نمی‌کند و یا التهاب را بدون توجه به سن بیمار یا مدت زمانی که علائم داشتند کاهش نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محققان دانشگاه اسلو نروژ، «هیچ یک از این داروها میزان نارسایی تنفسی را کاهش نداده و نشانگرهای التهابی را در بیماران کووید ۱۹ کاهش ندادند.

داروی رمدیسیویر در اصل دارویی برای مقابله با ابولا و هیدروکسی کلروکین داروی ضدمالاریا است.

پربیننده ترین واکسن زده‌ ها باید قرنطینه شوند؟ + فیلم آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۳۰) مراحل ثبت نام واکسیناسیون کرونا + فیلم به زودی واکسیناسیون افراد زیر ۵۰ سال آغاز می شود عوارض عجیب زیاده روی در مصرف سیب

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۷۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهی مفید برای مشکلات معده

آفتاب‌‌نیوز :

از ریشه شیرین بیان در اکثر فارماکوپه‌ها به عنوان دارو یاد شده است. گلیسریزنیک اسید با توانایی مهار باکتری هلیکوپیلوری در درمان زخم معده، مشکلات مخاطی معده و کاهش اسید معده مؤثر است. شیرین بیان بر سیستم غدد درون ریز بدن نیز تأثیرگذار است و مصرف آن ممکن است مقدار تستوسترون خون را کاهش دهد. همچنین اثبات شده است که لیکوریک یا ریشه خشک شیرین بیان اثرات افزایش ترشح سرتونین و پروستاگلندین در معده را دارد و اثرات ضدتورم معده را از این طریق اعمال مینماید.

نتایج پژوهش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که فلاوونوئید‌های موجود در این گیاه باعث نابودی هلیکوباکتری پیلوری می‌شود. باید بدانید که این باکتری عامل زخم معده است. می‌توان از شیرین بیان برای درمان آفت‌ها و زخم‌های دهانی نیز بهره برد.

از این گیاه در ترکیب شربت‌های ضد سرفه استفاده می‌شود. این گیاه برای دستگاه گوارش و همچنین تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر عمل می‌کند؛ چون حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد مورد نیاز بدن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت