Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور منتخب امروز در نشست ویژه بررسی مسائل استان خوزستان، معضلات استان در زمینه های گوناگون بویژه کم آبی را مورد رسیدگی قرار داد.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب امروز در ادامه جلسات ویژه خود برای بررسی مسائل فوریت‌دار کشور و در نشست ویژه بررسی مسائل خوزستان، هیچ گونه توقف و معطلی را در رفع نگرانی‌ها و مشکلات مردم مجاز ندانست و اظهار داشت: برای خوزستان استاندار ویژه تعیین می‌کنیم تا به صورت نوبه‌ای در جلسات هیئت دولت شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با بیان اینکه دستور تشکیل شورای راهبردی ویژه احصاء مسائل و راهکارها برای استان خوزستان را صادر خواهیم کرد، تاکید کرد: برای حل مشکلات خوزستان حتی یک روز را هم از دست نخواهیم داد. دولت سیزدهم بنا دارد مشکلات استان را با برنامه‌ریزی و تلاش ویژه مورد رسیدگی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: آیت الله فرحانی: جوانان انقلابی نمی‌گذارند خوزستان جولانگاه تروریست‌ها باشد

رئیس جمهور منتخب با ابراز ناراحتی و نگرانی عمیق خود از وضعیت مردم استان خوزستان، اظهار داشت: برای اینکه زمان تا تشکیل و استقرار دولت جدید از دست نرود، این جلسه را تشکیل دادیم تا راهکارهای عملیاتی را برای برطرف کردن مشکلات استان بیابیم، تا هر آنچه امکان پذیر است از اکنون اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: روایت شمخانی از جلسه امروز با رئیسی درباره خوزستان

رئیسی تاکید کرد: هیچ گونه توقف و معطلی در رفع نگرانی‌ها و مشکلات مردم را مجاز نمی‌دانیم و مصمم هستیم از اکنون برای عبور از مشکلات و ایجاد ثبات در سطح استان چاره اندیشی و اقدام شود.

وی با تاکید بر ضرورت توجه ویژه و جدی به مشکلات و معضلات مختلف استان خوزستان، گفت: امروز مردم مومن و انقلابی خوزستان بخاطر انباشت مشکلات گوناگون در رنج و سختی قرار دارند و باید برای عبور از معضلات موجود و ایجاد ثبات در استان برنامه‌ریزی و اقدامات فوری و جدی انجام شود.

رئیس جمهور منتخب با بیان اینکه در استان خوزستان، مشکلات و معضلات متعددی وجود دارد و صرفاً مشکلی نیست که امروز ظهور و بروز پیدا کرده است، اظهار داشت: متاسفانه نسبت به خوزستان بی توجهی‌هایی صورت گرفته و چنانچه در طول این مدت توجه خاصی به استان شده بود، امروز شاهد انباشت مسائل و مشکلات در سطح استان نبودیم.

رئیسی با تاکید بر اینکه باید اهتمام ویژه‌ای در کشور نسبت به برطرف کردن مسائل استان خوزستان داشت، گفت: چند استان داریم که باید به آن‌ها توجه خاص داشت که خوزستان مهمترین آن است، در دولت سیزدهم بنا داریم مسائل و مشکلات آن‌را با برنامه‌ریزی و تلاش ویژه‌ای مورد رسیدگی قرار دهیم و دغدغه و نگرانی مردم شریف این خطه را برطرف سازیم.

ببینید: فیلم/ جلسه ویژه رئیس جمهور منتخب برای رفع مشکلات خوزستان

وی با تاکید بر اینکه باید با همکاری همه نهادها و مردم خوزستان تمامی مشکلات استان برطرف شود، اظهار داشت: اعتماد و اطمینان را به مردم استان می‌دهم که تمامی ظرفیت‌ها و نیروی انسانی کارآمد و ارزشمند استان مورد توجه جدی دولت خواهد بود.

رئیس جمهور منتخب اعتماد بین مردم و دولت را از ظرفیت‌های اجتناب ناپذیر و محوری دانست و تصریح کرد: هیچ گونه تبعیض و ناکارآمدی قابل قبول نیست و باید سازوکارهایی به کار بگیریم که تبعیض را از بین ببرد.

رئیسی تشکیل شورای راهبردی متشکل از شخصیت‌های حقیقی و حقوقی برای بررسی وضعیت استان خوزستان را مورد تاکید قرار داد و گفت: دیدگاه‌ها و راهکارهای این شورا برای رفع مشکلات مردم خوزستان مورد توجه دولت سیزدهم خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه هرگونه هزینه در خوزستان برای رفع مشکلات آب، فاضلاب و توسعه یافتگی و ایجاد اشتغال را سرمایه گذاری می‌داند، اظهار داشت: معتقدم بخشی از ثروت موجود در استان خوزستان می‌تواند در رابطه با رفع مشکلات استان مورد استفاده قرار بگیرد.

رئیس جمهور منتخب با بیان اینکه مدیر عالی استان در استان‌هایی که شرایط خاص دارند در دولت مورد توجه خواهد بود، گفت: در استان‌هایی که مشکل خاص دارند، استانداران ویژه انتخاب خواهد شد تا با اختیارات ویژه بتوانند مسائل استان را در زمان‌های کوتاه با حضور در دولت مطرح و پیگیری کنند و رفع محرومیت در استان‌هایی مانند خوزستان، سیستان وبلوچستان در اولویت اقدامات همه دولتمردان خواهد بود.

رئیسی پیگیری و تحقق کامل طرح مقام معظم رهبری در رابطه با استان خوزستان را ضروری دانست و تاکید کرد: بدون شک اگر این طرح در سطح استان تحقق یافته بود، امروز شاهد مشکلات کنونی در خوزستان نبودیم لذا این طرح بصورت یک بسته کامل مورد توجه جدی دولت خواهد بود.

وی با قدردانی از زحمات همه دستگاه‌ها و نهادها برای رفع مشکلات استان خوزستان، خاطرنشان کرد: بنای دولت بر این است که با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود و بهره مندی از نظرات همه دغدغه مندان، مسیر آبادانی و توسعه همه جانبه استان را پیگیری کند.

رئیس جمهور منتخب تصریح کرد: نباید کاری که امروز می‌توان انجام داد به فردا موکول شود. چرا موضوع آب شیرین کن‌ها و اولویت در تخصیص بودجه برای بخش آب و برق استان در زمان خود انجام نشده است؟

رئیسی با بیان اینکه دولت قصد دارد با استفاده از تجربیات گذشته، گامی متفاوت بردارد، گفت: دولت این گام را با توکل به خدا و با بهره مندی از توانمندی‌های موجود در داخل کشور برمی دارد و معتقدیم با توجه به ظرفیت‌های داخلی می‌توان بسیاری از مشکلات را برطرف کرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو خوزستان آب ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب سیستان و بلوچستان سید ابراهیم رئیسی مقام معظم رهبری استان خوزستان دولت دولت سیزدهم رئیس جمهور منتخب برای رفع مشکلات استان خوزستان مشکلات استان بررسی مسائل مورد توجه ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۷۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کارهای بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبردهای کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آنها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آنها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

کد خبر 6092267

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سه راهه ورودی شهرعالیشهر به زودی روشن می‌شود
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه